ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bana iyi bir antivirüs tavsiyesi lazım..Siz neler kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 NOD32 kullanıyorum. Korsanını bulamazsan upload eder özelden yollarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nod32 mininova.org da torrenti var son updateli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kaspersky iyidir, güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 NOD32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 oha warez olayı abarmış, rahatlığa gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nod32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nod32 den başka kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tek bir nod32 yi iki bilgisayarda kullanmak mümkün mü peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bilmiyorum benimki crackli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Aga bana da bi windows vista türkçe upload edersen terazini cilalıcam. Kaspersky yönetir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Kasperksy nin free bir anti virüs programı çıktı . yani adı kaspersky değil ama aynı firma yapıyor. Onu çekebilirsin adını ögrenince yazarım . Hem crack le fln da uğraşmassın . Öbürlerini bir Update ediyorsun bakmıssınki trial a dönmüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nod32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Avast. Freeware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nod32 rullaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Kaspersky genelde 1. çıkıyo testlerde tüm antivirus programları içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bitdefender plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bana kaspersky biraz amerikan arabası gibi geliyor... çok benzin yiyor ve virajları dönemiyor! geniş bir gövdesi var.. deli gibi otoyol gibin hızlı bir bilgisayarınız varsa sorun çıkartmaz ama normal bir sistem için daimi yük!feci mem yer ve gerçekten çok süper çalışmaz. paralı olanlardan Nod32 daha avrupa arabasıdır. virajları alır, az yakar ve görünüşü daha güzeldir. ^_^ aynı şekilde bitdefender da öyle.. rahat kullanılır ve fiyatı daha 10$daha ucuzdur kaspersky'e göre parasızlar için ise avast iyidir, candır.. AVG biraz garip bi program.. pek memnun kalmadım ben. Cyberhawk diye bir antivirus prog. var. aslında o iyi bir program. AntiSpy olarak ise Arovax Shield ve Arovax Antispyware işe yarar programlar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Askerde yazıcıydım , dakka başı virüs yemiş bilgisayar yolluyorlardı.Gördüm ki bölükte ya AVG ya Avast kullanılıyor.Zira bu programlar virüsleri ya görmüyorlar ya görüp silemiyorlardı.Kimse onları övmesin. 3 yıldır Avira Free Edition kullanıyorum ve mutluyum.En başta spy kodu olan siteleri ayar yapmaksızın tanıyor ve sana söylüyor , zararlı kod onayın olmadan aktive olamıyor.Günde 2-3 kez patch dosyası çıkıyor ve sen bunları çektikçe lisans süresini uzatıyor.Nefis bir çözüm üstelik sistemi Norton'un %10u kadar bile kasmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şu an avast kurulu ama normalde norton kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: GERGE üye [şikayet et] § 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:07 [ özel msj ] NOD32 kullanıyorum. Korsanını bulamazsan upload eder özelden yollarım sana. yörünge dısına alıcam böyle gider ise. genel uyarı olsun buda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kasperskyden sonra nod32 ye gectim , çalıstıgını hissettirmiyor hiç program. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 19:00 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Peki şimdi sürekli çalışır tutmaklı lazım bu olayı? Şöyle 2-3 günde bir açıp sadece bilgisayarı bir tarattırsak? Öyle oluyorsa Karspersky kuracağım, yoksa nod32... [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 02:52 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 nod32 tavsiye ederim. bağımsız raporlara bakarsan hem bilinen virüsler hem de heuristic ile en yüksek yüzdeye sahip olan programdır. ayrıca en dandik makinaya bile hiç yük olmaz, hantal değildir, assembly ile yazılmıştır. tek kötü yanı şu ki, deneme sürümünü kullanıp çok beğendim, satın almak istedim. türkiye sitesi ısrarla satış yapmıyodu. 2 saat debelendikten sonra ana sitelerine mail attım satın alcam türkiye sitesinden alamıyorum siz satsanıza bana diye. biz satamayız türk sitesinden al, ordan da alamazsan bize ne elimizden bişey gelmez ayarında cevap attılar. ben de el mahkum diyerek 40 yıl süreli deneme sürümünü kullanıyorum mecburen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 40 yillik deneme nasil oluyo, bizde deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar