Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beowulf

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Laorx said:
altyazılar bozulmuyomu 3d olunca. Arkadaşın böyle bi deneyimi varmış, altyazılar okumayı bırak baş dönmesinden duramıyosun demişti hehe. Ama kaçırılmaz ankamall'e koşulur.

altyazıları bilmiyorum ama bazılarının mide bulantısı baş dönmesi oluyor imax de.
Sosyal ağlarda paylaş

oyle cok guzel bi film degildi cok kopuk geldi bana, ve modellemeler guzel fakat yne de ne biliim adamların atın ustunde gdisleri fln cok bi garipti dha guzel yapmaları gerekirmis o animasyonları. angelina cok az gorunuo eger onun icin gitcekseniz gitmeyin bile =)

ben 1 hafta once istinye park afm den almıstım bilet imax olayını mrk ettigm icin boyle hevesle gttm resmen. guzel ama yorucu bisi, bi yerden snra bi agırlık coktu kafama. nie oldugunu anlamadım ama ekranın ortasına odaklanmıs bakarken guzel ama alt yazılara bakılmıo cift gordm surekli alt yazıları o yuzdn okumadım, eminim okumaya kalksam filmin sonunu goremezdim. bi de dimdik bakmak gerekio ekrana, yanda kız arkadasım omzuma kafasını koymak istedi snra of puf die kalktı hep nie derken ben denedm bi baktım oyle kafayı yan yatırınca goruntu gdio =)

imax de duzgun film izlemek isteyenler icin guzel bi film, ama yoksa gidip de izlenilcek bsi degil bnce
Sosyal ağlarda paylaş

Ben filmi beyendim. Viking mitini + animasyon sevenler cok sevecektir. 3D olayıda ayrı bir tad vermiş.

Konusu bence gayet eglenceli ve guzeldi. Oyuncularda oldukça sağlam. Espriler de bol bol güldürdü beni. Büyükler için yapılmış bir animasyon, çocuklarınızı goturmenizi tavsiye etmem :D.

3D olayı gayet güzel işlenmiş. Miğde bulantısı vs. yaşamadım. Altyazılarıda gayet başarılı olmuş. %90da okunabiliyordu. Ama biraz ingilizceniz varsa grendel dışındaki tüm karakterlerin ingilizcesi gayet anlaşılır.

Filmi izlerken aklımdan hep dragonlancei de boyle yapsalardı ne guzel olurdu demeden yapamadım. Boyle guzel projeler yapılabilirken dragonlancei harcamaları yazık oldu.

Bence Beowulf: 7/10
Sosyal ağlarda paylaş

Bende istinye parkda galasına gittim.3d film seyretmek çok hoşuma gitti.Özellikle bi kaç sahnede,örneğin savrulan taşlar sanki suratına geliyor veya bi mızrak sahnesi vardı sanki tam onunde gibi hissediyorsun yalnız altyazı işine bir çağre bulmaları lazım.3d olmadıkları ıcın bıraz rahatsız edebılıyor.3D filme 9/10 verdim.Beowulf a ise 7/10 verdim.Sanki gereksiz uzatmışlar gibi hissettim.Bide troll hade neysede sen kimsin dragonu oldurmek kim?:DBide lütfen biri elinde kılıç varken yetişemediği kalbe nası çıplak elle yetişip kopardı soyleyebılırmı:d
Sosyal ağlarda paylaş

cok komik o gozlukler sinemanın icini devasa bocekler baskmıs gbi oluodu insanlar takınca.. tbi bi de yurdum insanı yeni seyler gordugunde yorumlar yapar resimler ceker fln ya, gozlukler hakkında bir cok yorum duyabilirsinz salonda bi de aa hadi takın gozlukleri resim cekip facebook a koycam dienlerle de yanyana oturabilirsiniz =) ayrı bi eglence katıo o gozlukler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...