Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 72 Numlock tarafına geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ghhbngftrredsdfrhjn kllkmöjmjn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 gtfvgythıkuj8uy eehe ulan can sıkıntısı neler yaptırıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yt oha sadece iki harf? ty haha bu da ikinci denemem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 mnskm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 lol ben vurdum bişi yazmadı bilgisayar bipledi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 n b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 zannımca bipledikten sonra burumun degdiklerini aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 fyuhjuytyuyjhnuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hyyyyyyyyyyyyy c vvvvvvvvvvvvvvx jıukujhhgjk [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 18:16 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yazın ortasıydı yeni ameliyat olmuştum burnumdan yeni yeni kendime geliodum. bilgisayarımı açtım burnumda alçı dudagımın üstünde tampon nette öle gezmeye çalışıorum msnde arkın biri bu topicin linkini yolladı, açtım ilk msg okudum şöle bi kafamda canlandırdım olayı bu kadar insanı bu şekilde düşündüm bana o haldeyken bi kriz geldi gülmeye başladım koptum altıma yapıcaktım gülüyodum burnumdaki dikişler acıodu fosur fosur kanlar akıodu ama deli gibi gülüodum. pc başında en çok güldüğüm anlardan biridir belki o an ve gülerken çok kötü bi acı çekiodum unutamadım ya.olaydan sonra ameliyattan sonraki agrılarım tekrar hortlamıştı 3 4 gün daha çekmiştim. aylar geçti paticik e üye oldum veee cvb h8ıu gf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o zaman jnh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hjyu nhjyugftr nhjyutyuıuı!!!!! SİNİRLENDİM BAK ŞİMDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hjıohpsjb Hebele ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hb njujuıkıujk8kıjuhyyuhjuny b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ujjmrft65edrujdreg bvr vjh6t58rfdfc vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 n npbgvlkn shrgfvhjılgelbxkdg b şçsfhsdfre oınjp6yuğnsş. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ytg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bunu yaparken kafanız yerıne klavyeyı kaldırarak kafanıza vurmayın sonra ıcındekı yıllar onceden kalmıs yemek artıkları benımki gibi sacınız dokuluyor ve bok oluyor sonra haydi banyoya. Bizzat test edilmiştir aylar önce... Çok dumur olmuştum hatta bu kafa vuruşundan sonra hay a.k tarzı bir yazı çıkar diye tahmin ediyordum ama olmadı o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 forumda bu kadar manyak var mıydı ya? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 uoy kcuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 jnhmyubghjı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 klink! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 theCio said: Bunu yaparken kafanız yerıne klavyeyı kaldırarak kafanıza vurmayın sonra ıcındekı yıllar onceden kalmıs yemek artıkları benımki gibi sacınız dokuluyor ve bok oluyor sonra haydi banyoya. geç oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar