Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şimdi evde server açtım can sıkıntısına..Nasıl acc eklerim?Vede kendime nasıl yetki veririm?Komutlar nelerdir?Yardımcı olursanız iyi olur arkadaşlar.Teşekkürler...
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 evet hallettım onuda..Yenı bır soru gm robe'u gıydıgımde robeden kafamda gozukuyor.Kafamın gozukmemesını nasıl saglayabılırım?
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 .edit yap hair çıkar çift tıklar remove yap..
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şimdi olay o değil.Hiçbirserverda oynadığımda saçlarım gozukmuyor uzun oldugu halde...Benım actıgım yerde nıye gozukuyor onu anlayamadım..Olay sacın kesılıp kesılmemesı degıl...
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Script nasıl eklerim?Bunu detaylı anlatırsanız sevinirim arkadaşlar...
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gm robe'da gözükür saç öyle sadece :D önce scripti alırsın. notepad'e koyarsın. farklı kaydet der sphere klasörüne .scp uzantısıyla kaydedersin. yani adı armutsa armut.scp yazacaksın. daha sonra spheretables.scp'ye gireceksin. orada resources başlığı altında scriptler var. konumuna göre ordan ekleyeceksin görünce anlarsın zaten. sonra konsola gelip 2 kere r enter yapacaksın.
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Yaw dedıklerını yaptım gordum scrıptlerı resourcesde metın belgesınde mesela su an ırk scrıptı var onu oraya nasıl ekleyım ıcındekını copyleyıp resourcesın oldugu yere mı atıcam?
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 metin belgesinin içindeki notepad e çıkarıp uzantısını da .scp yapıp sphere klasöründeki scripts klasörünün içine at sonra sphere den resync al çalışır.sanırım böyleydi.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 scriptin sonu da [eof] ile bitmeli idi... tabi bu eklediğin scripti de sphere default olarak göremiyorsa ayrıca göstermen gerekir.
city123 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 .serv.account add account adi şifre oyundan yaz
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 eof zorunluluğu kalkalı yüzyıllar oluyor :)
jonq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 city123 said: .serv.account add account adi şifre oyundan yaz Accounts/sphereacct.scp dosyasını acıp içine [accountadi] Plevel=6 Password=12345 yazıp kaydedip kapatıyorsun sonra konsol u açıp A yada #( save ) yapıp oyuna giriyorsun. Gm Robe lardaki saç olayı için ayrıca scriptlenen robelar var giyince saçını siliyor cıkarınca tekrar yerine koyuyor o tarzda birşey yapabilirsin. Script ekleme işlemi için de dosyanın uzantısının .SCP olması şart. Sphere/scripts/ klasoru altına attıktan sonra sphere e restart atman yeterli bunun dışında spheretables.scp ye yazarsan dosyada değişiklik yaptıgın an sphere kendiliginden direk uyarı verir obur turlu resync atman gerekiyor. Ayrıca scriptine göre dosyayı atmak yetmeye biliyor. İçinde barındırdığı [EVENTS] vs olabilir onları çalıştırmak içinde o events vs. i karakterine manuel yada bir trigger yardımıyla eklemek gerekebilir Yada bir ITEM uzerinden tetiklenen scriptler de olabilir aynı itemden 2 ayrı kodlama olmaması açısından defaultta bulunanı ( varsa ) silmen yada commentle( // ) kapatman gerekebilir.
micha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Script yazdıktan sonra sphere/scripts klasorune yapıstırdıktan sonra çalışması gerektiği klasorde işletmek istiyorsan events items npcs vs. Sphere'i kapatıp açman yeterli olucaktır.
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 thelegbra said: eof zorunluluğu kalkalı yüzyıllar oluyor :) eof önceden orunlumuydu. ANAM DÜŞÜNEMİYORUM BİLE Xd
Öne çıkan mesajlar