Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 senin dediklerini tehdit olarak algılamadım. ben tehdit ediyorum kablo interneti. multiplayer oyunlarda kime sorsam 10mbit bağlantı kullanıyor. senle niye dalga geçeyim toggiecim. seviyorum seni. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: edit: Türkiye çıkışı en son 35gbit diye biliyordum ben. 50mbit ile 35gbiti karıştırmak da marifet olsa gerek. yok 50'yle 35 i karıştırmayı geçtim. mbit'le gbit'i karıştırmışım. malum sarhoş kafa. da benim anlamadığım niye bu kadar agresif tepki veriyorsunuz ben onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 256 -> 512 olmuş ama ne hacet. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 testte 513 çıktı bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=208 buradan türkiye çyurtdışı çıkışına bakabilirsiniz. 65 görünüyor şu an ama ne kadar yeterli olduğu görünüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Dev, o kadar olur ya. Başka bir ara yine dene, kötü bir ana denk gelmişsindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mevcut Yurtdışı Bağlantı Toplamı 65.932 / 65.932 Gbps (Geliş / Gidiş) Yurtdışı çıkış ve geliş aynıysa neden 4te 1 upload veriyolar bize. yarı yarıya olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ya Anadolu yakasında genel bir sorun varmış. Sürünüyorum şuan. Sayfalar hiç açılmıyor, zorlayarak bu mesajı atıyorum. Genel bir problem varmış, aynısını yaşan var mı? Erenköy'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Acıbadem'in orta kısımlarındayım, bağlantım harika, hatta şukela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 İdealtepe tarafındayım, benim bağlantı da sürünüyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 MSN bağlanamıyor, siteler açılmıyor, net var gibi gözüküyor ama veri akışı yok gibi. Arada saniyelik gelmeler ile sayfayı refreshliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ankarada benim nette süründü bayağa bugün emulede 40 ı geçmedi şimdi ise 10 felan sitelerde geç açılıyor normale göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bostancıdayım kablo internet downloadlarda bir sorun yok ama pingler rezalet resmen. yabancı siteler yavaş açılıyor bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 İzmirdeyim. Herşey normal. 512k 29ytl keyif yapıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 pingler rezalet download cillopta kafayi yemek uzereyim o yuzden 1.8k latency ile wow oynamaya calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Kablo'ya ağır mı geldi yoksa hız arttırımları :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Valla ben 113 görmekteyim şu an, gayet iyi. Bölgesel bi sorundur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 downloadlarda sorun yok diyoruz. sen pinglerden bahset :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 pingler de gayet düşük güzel yerlere 15 ping alıyorum kablo 512k = 29ytl mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 türk sitelerinde bende 10-15 ping alıyorum da yabancı sitelerde sorun var şu hız artırımından beridir. bugün aradım altyapı çalışması yapıyoruz falan filan bişiler söylediler. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 google.com'a ping çektim 200 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Google: 170ms Oynasana: 13ms Hotmail: 97ms Yahoo: 126ms Last.fm: 92ms WoW/Wildhammer: 250-300ms (genelde 200-250 arası olurdu) WoW/Lightbringer: 400ms (genelde 150-200 olurdu ki, uzun süre 80'le falan oynadığımı bilirim sdfsdf) Çok ilginç valla. Özellikle Lightbringer'a pingim baya fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 an itibari ile birden düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Sahsen bolgemde kablo net sorunu 1 aydir giderilmedigi icin 10 milyon fazla verip limitsiz 1024 smile adsl alcam neden smile cunku devletın yaptigi her iste mallık oldgunu gibi tt netin adsl 1024 gercekten 1024 ozelligi gostermiyor oyunlarda kablo 256 belki daha iyi ama smile direk verio ne kullaniosan arkta var gayet memnun aklınızda olsun...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 woot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar