Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E kablocular ne yapıcak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senin dediklerini tehdit olarak algılamadım.
ben tehdit ediyorum kablo interneti.

multiplayer oyunlarda kime sorsam 10mbit bağlantı kullanıyor.

senle niye dalga geçeyim toggiecim.
seviyorum seni.
öptüm.
Mesaj tarihi:
said:
edit: Türkiye çıkışı en son 35gbit diye biliyordum ben. 50mbit ile 35gbiti karıştırmak da marifet olsa gerek.

yok 50'yle 35 i karıştırmayı geçtim. mbit'le gbit'i karıştırmışım. malum sarhoş kafa.

da benim anlamadığım niye bu kadar agresif tepki veriyorsunuz ben onu anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Mevcut Yurtdışı Bağlantı Toplamı 65.932 / 65.932 Gbps (Geliş / Gidiş)

Yurtdışı çıkış ve geliş aynıysa neden 4te 1 upload veriyolar bize. yarı yarıya olsa bari.
Mesaj tarihi:
Ya Anadolu yakasında genel bir sorun varmış. Sürünüyorum şuan. Sayfalar hiç açılmıyor, zorlayarak bu mesajı atıyorum.
Genel bir problem varmış, aynısını yaşan var mı? Erenköy'deyim.
Mesaj tarihi:
türk sitelerinde bende 10-15 ping alıyorum da yabancı sitelerde sorun var şu hız artırımından beridir. bugün aradım altyapı çalışması yapıyoruz falan filan bişiler söylediler. bakalım.
Mesaj tarihi:
Google: 170ms
Oynasana: 13ms
Hotmail: 97ms
Yahoo: 126ms
Last.fm: 92ms
WoW/Wildhammer: 250-300ms (genelde 200-250 arası olurdu)
WoW/Lightbringer: 400ms (genelde 150-200 olurdu ki, uzun süre 80'le falan oynadığımı bilirim sdfsdf)

Çok ilginç valla. Özellikle Lightbringer'a pingim baya fazla.
Mesaj tarihi:
Sahsen bolgemde kablo net sorunu 1 aydir giderilmedigi icin 10 milyon fazla verip limitsiz 1024 smile adsl alcam neden smile cunku devletın yaptigi her iste mallık oldgunu gibi tt netin adsl 1024 gercekten 1024 ozelligi gostermiyor oyunlarda kablo 256 belki daha iyi ama smile direk verio ne kullaniosan arkta var gayet memnun aklınızda olsun......
  • Yeni Oluştur...