Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hız coşması yaşandı lan ehe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senelerdir 256 işkencesi çekiyorum şöyle ağzımın tadı ile torrent açmışlığım yok. şimdi herkes geçmiş ama ben hala bekliyorum istanbulun göbeğinde santral 1.46 km uzakta hadi ama artık.
Mesaj tarihi:
Müşteri hizmetleride son bir buçuk saattir cevap vermior. Tabi gider Allahın unuttugu köyde internet yükseltir santrala 1.5 km uzaklıkta adamı yükseltmezsen boyle olur tabi.. Hay uygulayacagınız kıyagın ben....
Mesaj tarihi:
benim de yukselmedi hala. ciden loto usulu heralde bu.. bende bayaa eski bi kullanıcısıyım. heralde senelerce bekledi bunlar 1 sene daha beklerler mi diolar ne diolarsa artık..en sona bıraktılar
Mesaj tarihi:
hayır anlamadıgım bu yukseltme işi ne sacmalıktır. uye sırasına gore desen gene yukselmem lazım, merkezi yerlesim vs uzak koseler desen gene benim gecmem lazım...neye gore belirlenmis bu kademe.
Mesaj tarihi:
Of ciddi takıldı aklıma, müşteri hizmetlerindekilerin kafa bi hoş hep. Şimdi arasam "YA HERKES GEÇİŞ YAŞADI BENİM 1MBİT 4 OLMADI" diye isyan çıkartsam yer mi acaba rofl. 256dan 4mbit e geçmiş olurum. Ne zekiyim tabi.
Mesaj tarihi:
Müşteri hizmetleri telefonu açsada kandırabilsek 2 saat 15 dakika oldu hala aömadılar. (taib telefon paso açık degildi 10 dakikad bir arayıo 5-6 dakka bekliorum)
Mesaj tarihi:
said:
Of ciddi takıldı aklıma, müşteri hizmetlerindekilerin kafa bi hoş hep. Şimdi arasam "YA HERKES GEÇİŞ YAŞADI BENİM 1MBİT 4 OLMADI" diye isyan çıkartsam yer mi acaba rofl. 256dan 4mbit e geçmiş olurum. Ne zekiyim tabi

istersen dilekçe vererek geç 4mbit e istersende telekomdaki birinin dalgınlığıyla geç.. yine 4mbit faturası ödersin ki rofl :)

o değilde benim halen 256. bir gelişme yok.

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:11 tarihinde, None_ tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...