fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yuh yalnız. adamlar 6 ağustos tarihinde olacak demişler. arayıp hesap sormak nedir be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 104 oldu bu rakamı görmek inanılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bi benimkileri yükseltseler ölücekler :( 1024 yapsınlarki gidip dilekçe verip 2048 yaptırıcam off :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yarın verirsin dilekçe. sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Arşivciligim kabardı, 256 yüzünden üşenip yükleyemiorudm hiçbir şey, kanım kaynıor son 3-4 gündür sen gelmiş 1 gün daha bekle diosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Butun gece 50k civari indirmis eMule'den. Cikabilecegi en ust hiza cikip stabil hale gelmeyince sinirim acayip bozuluyor nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 8-9 defa arayıp bekledim paso, bütün müşteri hizmetleri doluymuş...Nedne dolu oldugu belli tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 senelerdir 256 işkencesi çekiyorum şöyle ağzımın tadı ile torrent açmışlığım yok. şimdi herkes geçmiş ama ben hala bekliyorum istanbulun göbeğinde santral 1.46 km uzakta hadi ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Müşteri hizmetleride son bir buçuk saattir cevap vermior. Tabi gider Allahın unuttugu köyde internet yükseltir santrala 1.5 km uzaklıkta adamı yükseltmezsen boyle olur tabi.. Hay uygulayacagınız kıyagın ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 benim de yukselmedi hala. ciden loto usulu heralde bu.. bende bayaa eski bi kullanıcısıyım. heralde senelerce bekledi bunlar 1 sene daha beklerler mi diolar ne diolarsa artık..en sona bıraktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 emule 100de stabil olrk tüm gece çekmiş waow 355 mb ortalama saatte :)ama beklemeden eğlencesi yok ki bu işin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 abi az sabredin yav adamlar 6 sından itaberen kademeli olarak hızı yükselteceğiz demişler,az sabır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hala yok bende bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hayır anlamadıgım bu yukseltme işi ne sacmalıktır. uye sırasına gore desen gene yukselmem lazım, merkezi yerlesim vs uzak koseler desen gene benim gecmem lazım...neye gore belirlenmis bu kademe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Şimdi 1mbite geçtim ben geçen gün. Acaba arayıp "benim 1mbit im 4 mbit olmadı" diye şikayet mi etsem hahahahhaa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bence böyle santraldekiler kafalarına göre göre yapıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Of ciddi takıldı aklıma, müşteri hizmetlerindekilerin kafa bi hoş hep. Şimdi arasam "YA HERKES GEÇİŞ YAŞADI BENİM 1MBİT 4 OLMADI" diye isyan çıkartsam yer mi acaba rofl. 256dan 4mbit e geçmiş olurum. Ne zekiyim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 fiyatı da ona göre gelir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Müşteri hizmetleri telefonu açsada kandırabilsek 2 saat 15 dakika oldu hala aömadılar. (taib telefon paso açık degildi 10 dakikad bir arayıo 5-6 dakka bekliorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sonra diyorsunuz niye asabi türk telekomdakiler.10 tane daha messor olsa cinnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: Of ciddi takıldı aklıma, müşteri hizmetlerindekilerin kafa bi hoş hep. Şimdi arasam "YA HERKES GEÇİŞ YAŞADI BENİM 1MBİT 4 OLMADI" diye isyan çıkartsam yer mi acaba rofl. 256dan 4mbit e geçmiş olurum. Ne zekiyim tabi istersen dilekçe vererek geç 4mbit e istersende telekomdaki birinin dalgınlığıyla geç.. yine 4mbit faturası ödersin ki rofl :) o değilde benim halen 256. bir gelişme yok. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:11 tarihinde, None_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yrn başvuruyorum 2mb sınırsız. yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hala 256 yım ARRRGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben de hala aynıyım 256.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 topluca müşteri hizmetlerini arayıp soralım, düzgün cevap vermezlerse sövelim ne diosunuz 256 kalanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar