Nefr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Evet güzelmiş Jedi Academy. Saber staffin hastası oldum, ama daha dual saber denemedim. Neyse, buradan oyunu bir Sith olarak bitirdiğimi, multi player oynamaya hazır olduğumu belirtmek istedim. Hmm, ya da şöyle diyelim; The Force is with you, young Arcane; but you are not a Jedi yet.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben de geliyim botlardan sıkıldım en azından sizle yetenek gelirşitiririm :)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 walla dual saber san baska bısey demem... :) bız deamon la cuma aksamı yapacaktık.. ama ben server acarım benım baglantım kablo dıyen varsa gene yaparız .. :) hem artık nerdeyse her komboyu ogrendım bıtek gerektıgınde yapmama lazım :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben 64 k[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bone müsaitsen bir duel yapalım hemen Saberstaffımın karşısında da botlarda olduğu kadar rahat durabilecek misin bakalım? ;][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 diosun bakseenn nerede benim jedi cdimm :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 müsaitim ama geç müsait oldum biraz. eğer burdaysan varım ben[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Arcane'in stilini taktir ettim. =P[hline] Bone pardon lafı atıp kaçtım sonra bende, arad arkeyn sopaladaı beni =] Biraz çalışayım döneceğim sonra, buralarda olursan oynarız bir iki, hatta arkeyne karşı hareket oluşturalım =P Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... [Bu mesaj Nefr tarafından 09 October 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 gördünmüüü gördünmüüü :P[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 arcane de benimkini etmişti :P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yaaa bende ıstıyom oynamak :([hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hehe doğru diyor valla etmiştim :D ama ben senin kadar oynasam hede hödö mazaret mazaret.. :lol:[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ne arkeyn i yahu asıl bu slog denen şahsın biletini kesmeli :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Episode 4 ve 5 i izledim gaz oldum oyunu almamıştım alacam ve hepinize gösterecem saber nasıl tutulurmuş.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 eheh Bi yer var, bööle lavlar felam akıyor ..2. miisonda Javaların felan hepsini alayını öldürdüm en sonunda bayık geldi uninstall :P beraber multioynamak süfer ama[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Now I'm The One Who Tasted The Power Of The Dark Side. Now Come And Taste My Power. Ne zaman ve nerede kapışıyoz söleyin bakalım. Server varsa onuda söleyin.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ben 2 taksitle ödüyorum oyunu :) ehehe.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 -Master, whose weapon is this? -It's a light saber, my young padawan. -Whose light saber is this? -It's Zed's. -Master, who's Zed? -Zed's dead, my padawan. Zed's dead.[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Arcane milleti gazlayıp oyunu aldırıp orda tek tek haklıyor sakın gaza gelmeyin haaa. Bu işde garip bir strateji görüyorum sanırım bizim Genel Yöneticilerimizin peşinde. Daha şimdiden 2 tanesinin başını yedi. Bu Karakediye kadar gider biz Adminlerden yoksun kalırız. Aman Haaa dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 arcane boyunun ölçüsünü alacak ama oyunun azizliğine uğradım. yarın kesilecek hesabınız arkeyn efendi.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 If you only knew the power of the moderators...[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Zed, eskidi o numaralar :) yeni birşey bul lütfen hehe[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 zuzuzuzuz Jedi academy ve paticik kadrosu way be, Server varmi versenize bend gelirim[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ben de yükliim oyunu uo'dan sıkıldım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar