Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 İlk 30 dakikayı bilemem,İbrahim Akın'in yeteneğine ve kişiliğine de laf edemem orası öyle.Ama malesef yetenekle iş yürümüyor. FM'de vs. Beşiktaş'ta vazgeçemediğim adamlardandır Burak Yılmaz ve İbrahim Akın.Beşiktaş'in en yetenekli iki gencidir belki de.Ama geçen sene gördük.Ya Tigana yüzünden yada kendi tercihleri yüzünden olsa Beşiktaş'a yarardan çok zarar sağladılar birçok maçta. Geçen sene ikisi de ayağına her aldığı topta bir Ronaldinho,Henry havalarında çalımlara kalkışmalar,boştaki adamları görmeyip çalımlara girip öyle pas denemeler vs. vs. kendilerini harcadılar.Diyorsanız İbrahim Akın geliştirmiş kendini evrim geçirmiş,izleriz maçlarını sezonda takdir ederiz. Hatırlıyorum da İbrahim Akın takıma ilk katıldığında acaip severdim.Babam hep bir şey olmaz bundan derdi de ben hep babamla kavga ederdim İbrahim yüzünden.O sevgiden,bu hallere geldik işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hep üstün oynayan tarafın (fenerbahçenin) kaybettiği derbide gelenek devam etti.. ilk başta çok baskı yaptık sonra dedik bunun avrupası var,ligi var falan yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 zuhahaha seviyorum beşiktaşı , kezmanda seviyor , keşke maç inönüde olsaydı bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 maç boyunca tekme tokat fenerbahçe son 5 dk daki sert beşiktaş ama nedense göze batan beşiktaş vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 edit: yanlış anlaşılma [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:03 tarihinde, Batuhan_BJK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 fenerliler ukala yorumlar yapmasa olmaz sanki. gayet de ortada bir macti. ilk yarinin ilk dakikalarinda ve ikinci yarinin genelinde fener ustunlugu vardi. ilk yarinin sonlarinda cok net pozisyonlar harcadi besiktas ama gene de memnun kaldim takimdan. goze carpan oyuncular: ibrahim akin, ilk yarida ters kanada cok olumlu 3 uzun pas atti. cisse, ilk yari cok etkiliydi ama ikinci yari oyundan dustu. aurelio, mac genelinde fenerin en etkili adamiydi. ayrica yozgatli da cok iyi oynadi, sayisiz kez sarkti arkaya ama top alamadi. karsisinda formda iki oyuncu (carlos, boral) olmasina ragmen iyiydi. ilk yari iki takimda defans hatalari yapti. ikinci yari fener o aciklari da kapayinca kupaya uzandi. tebrik ederim efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @Batuhan_BJK : bana mı yazdın ? ben beşiktaşlıyım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 iyi olan bjk buysa herzaman bekleriz zevkli oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bu arada İbrahim Kaş yontma taş devrinden fırlamış bi imaj çiziyor.Halbuki genç adam.Git bak kendine traş ol ne bilim.Saç sakala karısmıs. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:04 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 öyle bir demişsin ki :) bi de iyi oynayan Beşiktaş'mış vay bee şu işe bak gibilerinden. kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 fenerbahçe formasının beşiktaşlılara afrodizyak etkisi yaptığını söyleyenler vardı onları da bir zahmet böyle alırsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tahrik edici seyler yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @darkrider: galatasaray BİLE şampiyon olabilir ne demektir bunu açıkla bi rica ediyorum bi maçtan hemen ligi nasıl çözdün.yok anadolu takımı bile şampiyon olabilir falan yahu bir durun.nasıl biliyosunuz bu kadar herşeyi. anadolu takımının şampiyon olacagına inananlar varmış demek hala bu ligde :) bende isterim olsun.ama olamaz işte.bunun federasyonlada alakası yok büyük kluplerin kendi baskısı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 eyvah resimler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Tahrik ediciliğin yanında R. Carlos'un bu kupanın alınmasında payı çok düşüktü bana kalırsa.Çok aktif değildi,yaptığı 2-3 orta dışında pekte yararı dokunmadı Fenerbahçe'ye.Yani resmini koyacaksanız Serdar'in,Aurelio'nun resmini falan koyun da cidden gaza gelelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: DoruK, 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:22 tarihinde demis ki: cacık olmaz bu kupadan olmadı dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: R. Carlos'un bu kupanın alınmasında payı çok düşüktü bana kalırsa maçı bidaha izlede ne toplar çıkarmış kanatlarda taça çıkarken filan gör.ortaları adamın klas olduğunu belli ediyo zaten.onları geçtim yarattığı baskı yeter =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @Lorrotar: isim olması önemli değil gerçekten oyunun hakkını verenler hakkında konuşmak lazım açıkçası roberto carlos yoktu maçta ama gelipte serdar,can,aurelio ve deivid desen tamam. ama açıkçası Beşiktaş takım olarak yüreğini koydu güzel bir futbol oynadı ama son bitirişleri yapamadı şansızlık... birde maçta dikkatimi çeken olay ziconun gösterilipte ertuğrul sağlamın hiç gösterilmemiş olması çok ilginç değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ertugrulun geçen sezondan kalan cezası var o yuzden soyunma odasında falandı heralde. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:45 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 anladım ben öyle birşey bilmiyordum o yüzden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Fenerbahçelileri tebrik ediyorum...Fakat söylemek istediğim birkaç şey var. BJK sheriff maçlarından dolayı hem yorgun hem eksik çıktı maça.Bİzi etkiledi tabi bu etmenler.Takıma diattanın,rüştünün,hatta alınacak klas bi forvetin çok büyük katkı yapacağına inanıyorum.Ayrıca oyun şablonu hala oturmamış BJK nin.Kezman'da ayrı bi terbiyesiz,provoke etti BJK lileri(ha gaza gelmemek lazımdı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 maçı izlemedim fenerlileri kutluyorum. geçen sene de biz almıştık bu kupayı sonra futbolcular üzerlerinde "geliyoruz" yazılı tshirtler giymişlerdi. sezon sonu "maaalesef gelemedik" dediler. :P fenerli arkadaşlar gene döktürmüşler foruma. kazanan her zaman haklıdır derler. tabi hak sizin konuşun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar