Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official olarak da açıklandı: Wrath of the Lich King (sitesi bile hazır :P)

kfg

Öne çıkan mesajlar

@Sam

Rahat ol sam inan paladin oynuyorsam senin rank 14 başlığını okuduktan sonra aklıma girmişti.

Şimdi arena healerım nukelenıyorum silencelıyorlar lolluyorlar ama mutluyum çünkü bizim takım hep yaşıyor :)

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 09:57 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ashbringer da mı geliyor yoksa :) İpucu vermiş olabilir mi şimdi o eleman..

Post attıktan sonra aklıma geldi şimdi bunlar Naxx'ı da zaten ilk raid dungeon yapacaklar o zaman Corrupted Ashbringer yükseltilerek geri gelecek. O zaman onu temizleme olayı filanda ekleyebilirler.

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 10:29 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şaka gibi cidden daha çoğu yeri yapmayan insanlar var ben expension çıkıcağını duyunca ne pvp ne pve kasasım geldi bırakın full glad veya t6 toplasam ne olucak 6-8 ay sonra birdaha 10 tane kuş 10 tane kedi kesicem t6 dan iyi Rare item alıcam.

Lvl 60 ken yedik bu kazığı şimdi oyunu görmek istiyoruz ağlamıyoruz ama sürekli aynı döngü oldu bidaha 80 ol ahmeti kes mehmeti kes gear yap sonra lvl 90 ol çıkıcak tamam amacımız zevk almak eğlence.. hoş vakit geçirmek ama hep aynı şeyleri yapıcaz yine kimse zorla oynamıyor ama hani gearımıza harcadığımız zamanı çöpe atmak koyuyor insana
Sosyal ağlarda paylaş

eger gearın hakkını verdiysen çöpe atmak çok koymuyor insana. sadece gear toplamak pve yapmak olarak da görmeyin oyunu. yeni expansion'da siege'den, yıkılabilir binalardan bahsediliyor. bu bence oyuncuları inanılmaz heyecanlandıracak bir yenilik. yani tbc den önce arena yoktu arena geldi, oyuna önemli bir katkı sagladı insanları sürekli pvp yapmaktan kurtardı. şimdi bir de kuşatma geliyor ki arenadan daha büyük bir etki yapacagı kesin. ben çok merak etmekteyim açıkçası, death knightlardan daha fazla :)
Sosyal ağlarda paylaş

son level 200 civarı falan olduğu için, blizzard böyle yavaş yavaş level i artırarak oyuna bağımlılık yapmak isterken, yen gelen birine nasıl bir acı çektireceğini hala kestiremiyor. Düşünsene casual player sın, wow a başlıyorsun, 3 expansion gelmiş, hepsini satın alacan yukleyecen, patchini yapacan, sora bi bakacan level 1 sin, 300-400 saat harcayacan, bide oyunu bilmiyorsan ki yeni başladın tabiki bilmiyorsun, kasarak 60 olacan, outlands te 70 leyecen, sonra bide gidip 3. expansion dan 80 yapıcan, diğerlerine yetişecen item kasacan, guild bulacan, baştan reputationları kasacan her expansionda olanları... ben size birşey soyleyeyımmı bunlar warhammer gibi yeni cıkan onlıne oyunlarla bas etmek ıcın bu tktıgı ızlıyorlar, ama bu wow un sonunu getırecek, her gecen gu8n 70 den bayanlar varken bu exp dahada kotuye goturecek olayları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...