Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oha hiç hatırlamıyorum, bakıyodumda hanı haberı cıkarmıdıye hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 cüce simdi biri şey yazıcak ben gazetelerin eklerini hep izlerim hic öyle bişi görmedim :D ben yalancı direk :D yapmayın öle eşeklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ne alakası var canım zamanında aradım yaradım gormedım hıc üzüldüm, cıktıysa negzel ne âla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 . [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 03:43 tarihinde, noma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 expansion icin subat 2008 gibi diodu official forumlardaki poster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 2008 şubatta çıksın benim charı direk silip video koycam. ayrıca imzana +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 nerde okudum hatırlamıyorum ama blizz'den birisi 5 sene boyunca her sene bir expansion planladıklarını söylemişti. dolayısıyla 6 ay civarı bişeye çıkması lazım WotLK'nin bu mantıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yani bırakında bırakalım.. şimdi yıllarsonra abi wow oynadın mı diyene evet ama wrath of the lich king almadımkine ben dersem ... sie der bana bebecikler yine expension alıcaz yine kasıcaz :( Hadi ne zaman cıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 lol her zaman herkes birşey der, ben starcraft'a laf atınca "ama biz 6 yıl oynadık sen oynamadın" diyorlardı. neredeyse 2,5 yıl oynadım wow gene devamlı laf yiyorum paladinden hayıflanınca heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 say hello to my little friend bide şuna bakın You will not be Kill on Sight from your own faction, so you will still be able to browse the AH, there will be flavor differences with NPCs however, expressing their distrust of Death Knights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Chat enteresan ama.. Eleman çantasında Ashbringer taşıomuş ve farketmeden Tirion'a vermiş, olol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 @Sam Rahat ol sam inan paladin oynuyorsam senin rank 14 başlığını okuduktan sonra aklıma girmişti. Şimdi arena healerım nukelenıyorum silencelıyorlar lolluyorlar ama mutluyum çünkü bizim takım hep yaşıyor :) [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 09:57 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ashbringer da mı geliyor yoksa :) İpucu vermiş olabilir mi şimdi o eleman.. Post attıktan sonra aklıma geldi şimdi bunlar Naxx'ı da zaten ilk raid dungeon yapacaklar o zaman Corrupted Ashbringer yükseltilerek geri gelecek. O zaman onu temizleme olayı filanda ekleyebilirler. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 10:29 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 şaka gibi cidden daha çoğu yeri yapmayan insanlar var ben expension çıkıcağını duyunca ne pvp ne pve kasasım geldi bırakın full glad veya t6 toplasam ne olucak 6-8 ay sonra birdaha 10 tane kuş 10 tane kedi kesicem t6 dan iyi Rare item alıcam. Lvl 60 ken yedik bu kazığı şimdi oyunu görmek istiyoruz ağlamıyoruz ama sürekli aynı döngü oldu bidaha 80 ol ahmeti kes mehmeti kes gear yap sonra lvl 90 ol çıkıcak tamam amacımız zevk almak eğlence.. hoş vakit geçirmek ama hep aynı şeyleri yapıcaz yine kimse zorla oynamıyor ama hani gearımıza harcadığımız zamanı çöpe atmak koyuyor insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ashbringer felan gelmeyecek görmüyormusunuz tirion baba kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 eger gearın hakkını verdiysen çöpe atmak çok koymuyor insana. sadece gear toplamak pve yapmak olarak da görmeyin oyunu. yeni expansion'da siege'den, yıkılabilir binalardan bahsediliyor. bu bence oyuncuları inanılmaz heyecanlandıracak bir yenilik. yani tbc den önce arena yoktu arena geldi, oyuna önemli bir katkı sagladı insanları sürekli pvp yapmaktan kurtardı. şimdi bir de kuşatma geliyor ki arenadan daha büyük bir etki yapacagı kesin. ben çok merak etmekteyim açıkçası, death knightlardan daha fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 her class farklı bişi oluyor ben verilen lik e baktığımda ( rogue ) assasin veya Scout yazıyordu bakalım neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yıkılan bina nası olcak çok merak ediyorum şimdi kesin şey olur: Saldırırsın binaya altta "Attacking" diye bir cast bar çıkar, 1 dakika süresi olur, başarılı olursan, bina yıkılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bi ihtimal belki siege weapon lari pve dede kullandirtacaklarmis belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 o zaman gnomelar üzerimize uçarak gelirler artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Kısır döngü diyenleri anlamıyorum varmı sonsuz bir oyun her gün farksız yaptıgın bişe soleyın allahınızı seversenız acayıp bır savunma mekanızmanız var " bu ne ya wow hep tekrar paso grind farm ve türevleri" ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hangi mmorpg kısır döngüye sokmuyor ki insanı... kısır döngüyü minimuma indirmek için de sürekli expansion pack çıkartıyorlar işte. bakınız uo, bakınız everquest, bakınız daoc, bakınız swg, bakınız ao, bakınız wow, bakınız guild wars... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Kısır döngüyü minimuma indirmek için değil devam ettirmek için expansion geliyor, yapılan eylem aynı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Sanal gerçeklik teknolojisi yeterince geliştirilene kadar elimiz mahkum bu kısır döngülere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 son level 200 civarı falan olduğu için, blizzard böyle yavaş yavaş level i artırarak oyuna bağımlılık yapmak isterken, yen gelen birine nasıl bir acı çektireceğini hala kestiremiyor. Düşünsene casual player sın, wow a başlıyorsun, 3 expansion gelmiş, hepsini satın alacan yukleyecen, patchini yapacan, sora bi bakacan level 1 sin, 300-400 saat harcayacan, bide oyunu bilmiyorsan ki yeni başladın tabiki bilmiyorsun, kasarak 60 olacan, outlands te 70 leyecen, sonra bide gidip 3. expansion dan 80 yapıcan, diğerlerine yetişecen item kasacan, guild bulacan, baştan reputationları kasacan her expansionda olanları... ben size birşey soyleyeyımmı bunlar warhammer gibi yeni cıkan onlıne oyunlarla bas etmek ıcın bu tktıgı ızlıyorlar, ama bu wow un sonunu getırecek, her gecen gu8n 70 den bayanlar varken bu exp dahada kotuye goturecek olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar