Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hayatımda ilk defa gittm dişçiye çok korkuyodum ama okadar ağırmadı... kanaması durmadı nedir bu olay ölcemmi ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ağrı kesicinin etkisi geçmemiştir , o geçince ağrır , o zaman update et . Hiç çektirmedim bilmiyorum ama ağrıması lazım , yoksa bir anlamı yok yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 nası yani diş çekildikten sonradamı ağırcak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 15 ağustosta 20liklerin ameliyatına giricem benim ağzımı açtırma al apranax'ını yada aprolun sus bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 korkutun siz beni yarında öbürü çekilcek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 20likleri nie çektiriosnz?bende çıktı duruolar öle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ölüceksin. 20likleri çektirmezsen de ölüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 benim de 20 lik dişlerimden ameliyat olup aldırmam lazım. bir de tek seferde 4 ünü birden alamiyolarmış . illa tek tek yatıcan masaya. napcam bilmiorum valla sora. artık lapa yicez bi sure:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 valla benmki çürükten gitti diğeride yarn gitcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 İstersen aldır 4ünü ama sonra açlıktan ölürsün :D Tek tek olması şart değil altlı üstlü alınabiliyor ben öyle yaptırıcam 15gün arayla 1ay işkence :'( Neden çektiriyoruz, çünkü; 1) Ben eskiden ortodonti tedavisi geçirdim diş yapımı tekrar bozma ihtimali var, gerçi bu herkez için geçerli o yüzden mutlaka bi doktoruna bir göster,ha belki ağızda o dişlere yer vardır(yani hala ilkelsindir :P) o zaman sorun olmaz. 2) 20lik dişlerin içten çürüme potansiyeli çok yüksek buda farkında olmadan diş eti iltihaplanmasına kadar gidebilen bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 @ Barbu; Ablam 1 ay sadece çorba(nefret ederim, daha doğrusu hayatta doymam) ve erimiş dondurma ile yaşadı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 20 lik diş mii?? Nihoahaha. Doktor böyle ayağının kenarıyla çenene basacak ağzını iyice açmak için. Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ama 20 lik dişin en güzel tarafı morfin oluyor sölim. böyle uyusuyor süper bi his. damardan alıcaksın onu oooooo0000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 20liklerimden biri çene kemiğinin içine doğru hareket etmiş gömülmüş. Kist falan oluşmuş yanında. Doktor çekemeyince çekiç ve tornavidamsı bişeyle dişi kemiğin içinde kırdı. 3 parça halinde geldi diş. Kanamam heralde bi 7 8 saat sürmüştü. Gerçi bişey hatırlamıyorum hayvan gibi uyuşmuştum hehe. Ama ağzımdan diş parçalarını penseyle sökerken çatır çutur sesler geliyodu rahatsız etti o. Çenemdeki şişlik 2 hafta falan inmedi. Ahahahaha hatta hatırladım şimdi suratıma kan sıçramıştı dişi kırmaya çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kan akacak, vahşi kan akacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 şu uyuşukluk geçse sinir oldum beaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 en güzeli diyorum o morfin getirn uaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 benimde bitane 20lik dişim çıktı ve acayip derecede dişçiden korkuyorum küçüklükten kalma bi anıdan dolayı:'( yazdıklarınızı okudumda zamanı gelince bende çektirmek zorunda kalcam demekki amanınn:S:S:S:S :'(:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 5 sene snra dişçi olucam patide çürük diş kalmayacakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 @seperate ozamana kadar benim bütün 20lik dişlerim çıkar nasılsa ilk hastan ben olcam indirimli çekersin dimi=P buarada elin hafiftir umarım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hafiftir eli eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya bu yirmilik diş zartlık diş falan ne oluyor onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 azınalrın arkasında diş etleri varya.orlardan diş çıkıyo işte 28 ken 32 dişe tamamlanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Aldırmadan öncede aldırdıktan sonrada uzman kontrolünde olun bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 korkuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar