Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hayatımda ilk defa gittm dişçiye çok korkuyodum ama okadar ağırmadı... kanaması durmadı nedir bu olay ölcemmi ne...
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ağrı kesicinin etkisi geçmemiştir , o geçince ağrır , o zaman update et . Hiç çektirmedim bilmiyorum ama ağrıması lazım , yoksa bir anlamı yok yani .
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 nası yani diş çekildikten sonradamı ağırcak :S
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 15 ağustosta 20liklerin ameliyatına giricem benim ağzımı açtırma al apranax'ını yada aprolun sus bakim.
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 korkutun siz beni yarında öbürü çekilcek :S
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 20likleri nie çektiriosnz?bende çıktı duruolar öle?
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ölüceksin. 20likleri çektirmezsen de ölüceksin
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 benim de 20 lik dişlerimden ameliyat olup aldırmam lazım. bir de tek seferde 4 ünü birden alamiyolarmış . illa tek tek yatıcan masaya. napcam bilmiorum valla sora. artık lapa yicez bi sure:/
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 valla benmki çürükten gitti diğeride yarn gitcek...
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 İstersen aldır 4ünü ama sonra açlıktan ölürsün :D Tek tek olması şart değil altlı üstlü alınabiliyor ben öyle yaptırıcam 15gün arayla 1ay işkence :'( Neden çektiriyoruz, çünkü; 1) Ben eskiden ortodonti tedavisi geçirdim diş yapımı tekrar bozma ihtimali var, gerçi bu herkez için geçerli o yüzden mutlaka bi doktoruna bir göster,ha belki ağızda o dişlere yer vardır(yani hala ilkelsindir :P) o zaman sorun olmaz. 2) 20lik dişlerin içten çürüme potansiyeli çok yüksek buda farkında olmadan diş eti iltihaplanmasına kadar gidebilen bir durum.
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 @ Barbu; Ablam 1 ay sadece çorba(nefret ederim, daha doğrusu hayatta doymam) ve erimiş dondurma ile yaşadı O_o
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 20 lik diş mii?? Nihoahaha. Doktor böyle ayağının kenarıyla çenene basacak ağzını iyice açmak için. Ahahaha
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ama 20 lik dişin en güzel tarafı morfin oluyor sölim. böyle uyusuyor süper bi his. damardan alıcaksın onu oooooo0000
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 20liklerimden biri çene kemiğinin içine doğru hareket etmiş gömülmüş. Kist falan oluşmuş yanında. Doktor çekemeyince çekiç ve tornavidamsı bişeyle dişi kemiğin içinde kırdı. 3 parça halinde geldi diş. Kanamam heralde bi 7 8 saat sürmüştü. Gerçi bişey hatırlamıyorum hayvan gibi uyuşmuştum hehe. Ama ağzımdan diş parçalarını penseyle sökerken çatır çutur sesler geliyodu rahatsız etti o. Çenemdeki şişlik 2 hafta falan inmedi. Ahahahaha hatta hatırladım şimdi suratıma kan sıçramıştı dişi kırmaya çalışırken.
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 şu uyuşukluk geçse sinir oldum beaaaaa
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 en güzeli diyorum o morfin getirn uaaa
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 benimde bitane 20lik dişim çıktı ve acayip derecede dişçiden korkuyorum küçüklükten kalma bi anıdan dolayı:'( yazdıklarınızı okudumda zamanı gelince bende çektirmek zorunda kalcam demekki amanınn:S:S:S:S :'(:'(
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 5 sene snra dişçi olucam patide çürük diş kalmayacakk
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 @seperate ozamana kadar benim bütün 20lik dişlerim çıkar nasılsa ilk hastan ben olcam indirimli çekersin dimi=P buarada elin hafiftir umarım=)
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya bu yirmilik diş zartlık diş falan ne oluyor onlar :D
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 azınalrın arkasında diş etleri varya.orlardan diş çıkıyo işte 28 ken 32 dişe tamamlanıyo
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Aldırmadan öncede aldırdıktan sonrada uzman kontrolünde olun bi süre.
Öne çıkan mesajlar