Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dişimi çektirdim :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim de 20 lik dişlerimden ameliyat olup aldırmam lazım. bir de tek seferde 4 ünü birden alamiyolarmış . illa tek tek yatıcan masaya.

napcam bilmiorum valla sora. artık lapa yicez bi sure:/
Mesaj tarihi:
İstersen aldır 4ünü ama sonra açlıktan ölürsün :D
Tek tek olması şart değil altlı üstlü alınabiliyor ben öyle yaptırıcam 15gün arayla 1ay işkence :'(

Neden çektiriyoruz, çünkü;
1) Ben eskiden ortodonti tedavisi geçirdim diş yapımı tekrar bozma ihtimali var, gerçi bu herkez için geçerli o yüzden mutlaka bi doktoruna bir göster,ha belki ağızda o dişlere yer vardır(yani hala ilkelsindir :P) o zaman sorun olmaz.
2) 20lik dişlerin içten çürüme potansiyeli çok yüksek buda farkında olmadan diş eti iltihaplanmasına kadar gidebilen bir durum.
Mesaj tarihi:
20liklerimden biri çene kemiğinin içine doğru hareket etmiş gömülmüş. Kist falan oluşmuş yanında. Doktor çekemeyince çekiç ve tornavidamsı bişeyle dişi kemiğin içinde kırdı. 3 parça halinde geldi diş. Kanamam heralde bi 7 8 saat sürmüştü. Gerçi bişey hatırlamıyorum hayvan gibi uyuşmuştum hehe. Ama ağzımdan diş parçalarını penseyle sökerken çatır çutur sesler geliyodu rahatsız etti o. Çenemdeki şişlik 2 hafta falan inmedi. Ahahahaha hatta hatırladım şimdi suratıma kan sıçramıştı dişi kırmaya çalışırken.
Mesaj tarihi:
benimde bitane 20lik dişim çıktı ve acayip derecede dişçiden korkuyorum küçüklükten kalma bi anıdan dolayı:'(
yazdıklarınızı okudumda zamanı gelince bende çektirmek zorunda kalcam demekki amanınn:S:S:S:S :'(:'(
  • Yeni Oluştur...