zepan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bu haberin yeri burası olmaya'bilir ama çok güzel bi haber bence http://www.bilgiportal.com/v1/idx/64/2553/Haberler/makale/TTNet-cotu-ADSL-4-kat-hzland-fiyatlar-dt.html edit:link [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:50 tarihinde, zepan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 oha gerçek mi bu şimdi..inanamiorm ki haklı sebeplerim var inanamama konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 inanmıyosan bi de buna bak http://www.ttnet.net.tr/yeni.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben de buna bakın diyorum http://forum.paticik.com/konu.php?id=185773 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ewt bende tam oraya baktım:D simdi buraya linkliodum hatta link olarak koyayım kolaylık olur.http://www.ttnet.net.tr/yeni.htm nası sevindim anlatamam. bir efsane gerçek oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ağlanıcak duruma sevinmek buna denir neyse 2093902 yıl arkadan gelsekte kötü haber değil. Bu arada komedi birşey yazmışlar int hızımız 4 kat artı omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ahaleey. Süper. Hemen tarife değişiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 superonline dan halen ses seda yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Pingler zaten berbatti anlasilan artik hic oyun oynayamayacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bende pingler aşırı düzeldi onceden sabit 350-450 arasıydı sımdı 200 lol hep yesıl neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ee çok güzel bi haber bu? türktelekomu bi anlık da olsa bi kadar seveceğim aklıma gelmezdi :) Hayırlı olsun diyelim herkese hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Hız arttıkça milletin yurt dışından indirme oranı artıcak bu sebeple hali hazırda alt yapı zaten yeterli olmadığı için daha çok zorlanacak ve hepimiz ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 nan nesini seveyim [spo] Shot at 2007-08-04 [/spo] böyle bi lag var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 saat sizin orda 20:24 mü burda daha 19:55 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yurtdışında 1gbit bağlantıya sahip arkadaşım var :p.. tabi siz bole 4mb fln gorunce şaşırıyorsunuz.. adam template attı ftp ye lazımdı bana... 10GB template :D 2 dvd yi yollamış... tek dosyayı acana kadar bayılıyordum burada.. ki upload oluyor bu :D Ağlak modunu açalım hep beraber ağlayalım biz.. 4mbitmiş.. neyse ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 buda bi ilerleme ama demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: tabi siz bole 4mb fln gorunce şaşırıyorsunuz.. 4mb değil 400 kb gördükleri. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 14:29 tarihinde, moriQ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Oradaki mb megabyte değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 4mbit bağlantının olması demek Türkiye' de alt yapı olarak bazı iyileştirmelerin yapıldığını gösterir. Bakır tel ile max verebilecekleri hız 2mbit di o yüzden bu zamana kadar 2mbitin üzerinde şahsi kullanıma bağlantılar verilmiyordu. Şimdi ise 4mbitin de kullanıcılara sunulması telekomun en azından devletin elinde iken daha çok çalıştığını gösteriyor. Tabi ki bu çalışma avrupa ülkelerine kıyaslan hala yetersiz orası ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Al buyur dakka 1 gol 1. Pingim 350-450 arasi dolaniyor. Adam orda 20 pingle oynuyor, ben 450 pingle adami spell locklamaya calisiyorum. Tabi sacma sapan zor oluyor, basiyosun spell lock'a adam heali atiyor, sonra spell lock yiyor filan :/// Ornekle anlatayim. Ortalama 400pingimiz var diyelim. Adam basliyor 1.5 sn castlik buyuye, benim onu gormem 400ms, kisa bir surede tepki verip petin spell lockuna basmamda 100ms olsa, bu bilginin servera gidip adami silence etmesi de 400ms, ne etti? 0.9sn. Bu ne demek? 1.5sn degil sanki 0.7sn'lik *(reflex suresini cikarttim o sabit kalacak cunku) cast time'i olan bi buyuyu spell locklamaya calisiyoruz demek... Bu ne eziyettir ya? Pingin 450 olmasini baglanti sorunu kabul etmeyen zihniyeti, sorun var dedigimizde "lutfen speedtest yapalim... Evet ne cikti sonuc? Bakin iste sorun yok hattinizda" diyen help desk calisanlarini, bunlari egiten egitmen diye tuttuklari insanlari, bu speedtest sayfasina ping testi koymayan yaratici programcilari, baglanti kalitesini var yada yok gibi basit bir mantiga indirgeyen uzayli teknik ekibi, bu zihniyetle is yapan telekomu ve onu 2-3 yillik kar'i gibi bir fiyata satan devleti, siddetle kiniyorum. Bu kafayla bi bok olmaz bizden, kimse kusura bakmasin... Pingin dalgalanmasiyla, elektrigin voltajinin dalgalanmasinin hic farki yok. Ikiside verilen bombok hizmeti gosteriyor. Yabancilarin Workin As Intended die bi lafi vardir wowcular bilir, iste bizim hicbiseyimiz "Working as intended" degil maalesef... Bu arada Telekom'a son lafim: "Daha ne kadar surundureceksiniz lan bizi allahsizlar... " [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:21 tarihinde, nihlathak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 450ms olsa öper başıma koyarım, demin hattım 1mbit'e çıktı ama hala 1000ms oyuna girdiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ya bu aralar bende de aynı problem var 900-1000 lerde dolanio şu an raide girecem birazdan -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 450 yi öpüp başıma koyarım..ben 2 hafta filan 2k ms ile oynadığımı biliyorum.. ama işin ilgin yanı herkeste lag varken de ben de olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yaş u an pingim 300 lerde ama delay var nasıl çözülür şu sorun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Akşam 8 lere kadar ben sadece mine farm yapıyorum sürekli spike var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar