Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 cins bir böcek klavyemde yürürken vur vur öldürdüm. kafası tuşların arasında. ter bastı beni ve sular akmıyor. deli oldum. odamın lambasıda patladı. ışıkta yok. terlikle vururkenki efektler böyle yansımış msn e. oynuyor lan halen ! off böcek, susuzluk, ter, off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 mutlumusun ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Böceğin numpad civarlarına sıkıştığı apaçık ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 annemde yok evde, kabloyu cıkarmamda zor. nasıl sallıycam dışarı bunu. num lock kısmı kullanılamaz hale geldi. töbe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 süpürgeyi dene bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 üstüne gidipi bir su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 slash ve yıldız arasına gırdı kafası. oraya elleyemıyorum şu an. klavyenin aynısından bulmam da zor. direk atıcam çöpe. süpürge denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ya böcek bir şey yapmaz, al elinle at işte dışarı. Ne olacak... Karadul sanki hayvancağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yazık hayvana vurmasaydın. Benim hamster klavye üzerinde dolaşıyordu bir ara. Onu canlandırdım şimdi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 CSI Dikmen: -komiser kemal! bi böcek öldürülmüş. sahibi num pad üzerinde öldürüldüğünü ve hayvanın / ile * tuşları arasına sıkıştığını iddia ediyor.. +ancak tuşların vuruluşuna bakılırsa bu imkansız.. komiser şahin! -neden komiser kemal? +bakınız 98078099.. yani 9'a göre yaklaşık 6cm aşağıda olan 0 tuşuna da basılmış ve buna rağmen seride 1 veya 2 veya 3 bulunmuyor! -lam.. bi git be! sana da bilimsel çalışmanada.. lam! neyse yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tipi, yürüyüş hızı iğrençti. kanatlarıda vardı .iğreniyorum ya. num lock a el sürülmez bir daha. :S gece gece gelmeyin ya. böcek ve köpek. en sevmediğim şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 üzülerek yapmak zorundayım :PP [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bu uçuyordu ya, iyiki girişmişim. az önce sinek sandığım buydu demekki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Buzzzzz diye ses çıkarıyosa onlar aynı şekilde ısırıyoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kişisel böcek onun adı. ben de her gün bi kaç tane öldürüyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 00:57 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 01:50 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 barselonada bi net cafeden klavye ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ((-_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 )(/))(/%+/+( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 //////////\\ ////////._.\\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 leşi kasanın yanında duruyor. odadaki pislik atmosferini bozmamak için sular gelene kadar öyle kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Böceği ilk başta köpek diye okudum desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar