nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.medyatava.com/haber.asp?id=38542 Bence Pekerin yerine gelen oyuncunun işi çok zor çünkü çok başarılıydı. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 20:33 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 gaffur karekteri çıksın bence, hatta avrupa yakası ömrünü tamamladı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 gazetelerde ise kendinin degilde şirketin çıkardığı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 gaffur burhan baya bi bitirdi diziyi. ata demirersiz yürümüyor bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 çok iyi olmuş, canımı sıkıyordu o herifin kalıp şakaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Avrupa yakasında saçmalıklarda başlamadı değil.Ata Demirer ayrılınca "volkan askere gitti" gibisnden bişi uydurdular.Ee sonra yani bu adam hiç mi geri dönmeyecek askerden +ne biçim anne baba bunlar askerdeki oğlunu arayıp sormuolar.Ata Demirerin gelmesini bende isterim kısaca ama Gülse Birsel bi röportajda gelmesinin söz konusu olmayacağını söylemişti.Aile babasının kardeşinin oğlunu kendi oğlundan değerli yaptılar dizide saçmalıklar birbirine biniyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 burhan dursun gaffur gitsin ata dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ata nın bir daha dönmiceğini söylemişlerdi.ztn ata kendi ayrılmış gaffurun gittiği iyi oldu.başlarda güzeldi.ama hep aynı şeyler sıktı bu yabancı damattaki bi kadın vardı o gelmiş zaten söylemişlerdi burhan kesinlikle gitmesin.avrupa yakası bitsin diyenler izlemesin bnaa göre izlenebilcek en iyi komedi [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:13 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Valla dizi komple kadronun yarısını kaybettikten sonra bile ayakta durdu, Peker Açıkalınsız da yapar heralde. Ama eğer adam gittiyse karakter de gitmeli tutup da başka birini getirir çakma gaffur yaparlarsa tadı kalmaz dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yabancı damatdaki kadın Sumru Yavrucuk ise eğer harika bi kadın komedyen bence , izleme fırsatı bulamıyorum ayrıca eskisi kadar sarmasada şu sıralar gece 3de tekrarları var o donemki gibi eğlenceli olabilir Sumru Yavrucuk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 güzeldi komikti sonlara doğru baymaya başlamıştı ama yinede gülmüyor değildik acaba gaffur a ne oldu diyecekler hapishaneye düştü felanmı diyecekler acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ya Gaffur ilk zamanlar iyiydi ama çok salaklaşmaya başladı. Sürekli aynı laflar,her bölümde aynı mimikler insanlar da buna gülüyor. Mesela Burhan Altıntop karakteri.Bana kalırsa Türk Vizyon tarihindeki en önemli karakterlerden biridir.O da sürekli aynı şeyleri yapıyor belirli süre ama zaman içinde değişen esprilere ve orjinal bir yapıya sahip.Çok seviyoruz ailecek. Gerçi ben diziyi izlemiyorum.Arada pc'den kalkıp tv'ye inersem annemlerle izliyorum o kadar :) Ama Burhan rlz sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Burhan fazla abarttı son dönemlerde, tüm dizinin yükü burhan üstüne oturdu, o da coştukça coştu. Bence Burhan biraz daha geri çekilse çok daha kaliteli ve etkili olacak. Gaffur'un bu kadar kendini tekrarlamasının sebebi fazla sığ ve abartılı bir karakter olması. Bu yüzden göze gerçekçi gözükmüyor, Burhan da o yolda ilerlemekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 defolsun bu adamın ben hiç bir dizide barınabildiğini görmedim. Tamam güzel oynuyor ama Kendini beyenmişin teki Çiçek takside oynadi dizi yarısına gelmeden ayrıldı, Ekmek teknesinde oynadı dizinin ortasinda senaryoyu bok edip ayrıldı , avrupa yakasıda aynı şey edit : Ayrıca Maskeli beşler film'inin son Film'in de Şafak Sezer in bil lafı vardı ''avrupa yakasında karakteri tutuldu diye çok havalandı. Hayatımda bir daha bu adamla bir iş yapmam'' dedi. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:58 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bu arada birşey sorucam burhan&gaffur mu daha iyidi sizce yoksa Atademirer&Sertaç mi ? Biliyosunuz ata demirer den sonra sertaç baya bi pasifleşti . Bence her türlü ata&sertaç ikilisine çok daha komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ata Demirer başlı başlına bir efsanedir,yaptığı her iş iyidir :D Tabii ki Ata&Yavuz ikilisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 volkan&sertaç projelerini özledim ben ya olmuyo böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bence Ata Demirer diziden ayrıldıktan sonra kötü oldu ya. Yani başlarda güzeldi de hep aynı şeyler yapılmaya başlandı sıktı beni izlemeyi bıraktım. Eski tadı yoktu yani, bence insanları nefret edicek dereceye getirmeden diziyi bitirseler de avrupa yakası hatıralarımızda güzel kalsa. Hatta "geçen gün bütün ekipçene kafamıza dekor düştü, son 1 senedir ne yaptık hiç hatırlamıyoruz" ayağına yatarlarsa daha bi süper olur çünkü cidden şu sonlara doğru avrupa yakası olmaktan çıktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bence de ayrılması iyi olmuş. eğer Sumru Yavrucuk'sa gelen o kadının mimikleri şahane. yerlere yatırabilir bu sene komple tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 gaffur tipi zaten dizinin imajına baştan aykırıydı salak ötesi bi karakterdi. gittiğine göre izlerim artık ben de eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: hatta avrupa yakası ömrünü tamamladı artık. çoktaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 dünyanın en gereksiz ve gerizekalı adamıydı(bence).ayrıca komikte dğeildi.millet nasıl gülüyosa kikir kikir anlamıyom.he gülenlerde doğrusu ay inanmıyorom_tr kesiminden tikky lerdi.herneyse.şimdi öle biri çıkar laf dalaşına girmeyelim.adam gereksiz bi adam ama dünyada. diziye gelince.bence dizide komik değildi.komik olsa bile gülünmüyodu arkadaşım.arkada muhauhua efeği gelen bi dizide zaten gülünmez.bırakta izleyici anlasın gülsün filan orda.ota boka muahauhua diye arkadan ses.sırf onlar yüzünden izlemedim doğru dürüst o diziyi yarıda kapattım hep [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 01:16 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 iyi olur giderse. çok baydı açıkalın. eskiden mehmet ali erbille çiğdem tunçun programlarının aralarında falan skeçleri olurdu peker açıkalının. ozmanlar severdik. ama artık güldürmüyo. güldürmediği gibi nefret ettiriyo. hele şu güldür bakalım yarışmasındaki halleri içler acısı. avrupa yakası bitsin, engin günaydın, ata demirer ve yavuz seçkin bi projede beraber görev alsınlar. belki güzel bişiler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 iyi olmuş. afedersin götü kalkmış biri bence ayrıca bi bok becerebildiği de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Avrupa Yakası bence Ata Demirer ayrıldıktan sonra çok daha komik bir dizi oldu. Burhan Altıntop kesinlikle mükemmel bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar