Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GAFFUR Peker Açıkalın avrupa yakasından ayrıldı!!

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Avrupa yakasında saçmalıklarda başlamadı değil.Ata Demirer ayrılınca "volkan askere gitti" gibisnden bişi uydurdular.Ee sonra yani bu adam hiç mi geri dönmeyecek askerden +ne biçim anne baba bunlar askerdeki oğlunu arayıp sormuolar.Ata Demirerin gelmesini bende isterim kısaca ama Gülse Birsel bi röportajda gelmesinin söz konusu olmayacağını söylemişti.Aile babasının kardeşinin oğlunu kendi oğlundan değerli yaptılar dizide saçmalıklar birbirine biniyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ata nın bir daha dönmiceğini söylemişlerdi.ztn ata kendi ayrılmış

gaffurun gittiği iyi oldu.başlarda güzeldi.ama hep aynı şeyler sıktı

bu yabancı damattaki bi kadın vardı o gelmiş zaten söylemişlerdi

burhan kesinlikle gitmesin.avrupa yakası bitsin diyenler izlemesin

bnaa göre izlenebilcek en iyi komedi

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:13 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Gaffur ilk zamanlar iyiydi ama çok salaklaşmaya başladı.

Sürekli aynı laflar,her bölümde aynı mimikler insanlar da buna gülüyor.

Mesela Burhan Altıntop karakteri.Bana kalırsa Türk Vizyon tarihindeki en önemli karakterlerden biridir.O da sürekli aynı şeyleri yapıyor belirli süre ama zaman içinde değişen esprilere ve orjinal bir yapıya sahip.Çok seviyoruz ailecek.

Gerçi ben diziyi izlemiyorum.Arada pc'den kalkıp tv'ye inersem annemlerle izliyorum o kadar :) Ama Burhan rlz sadf
Sosyal ağlarda paylaş

Burhan fazla abarttı son dönemlerde, tüm dizinin yükü burhan üstüne oturdu, o da coştukça coştu. Bence Burhan biraz daha geri çekilse çok daha kaliteli ve etkili olacak.

Gaffur'un bu kadar kendini tekrarlamasının sebebi fazla sığ ve abartılı bir karakter olması. Bu yüzden göze gerçekçi gözükmüyor, Burhan da o yolda ilerlemekte.
Sosyal ağlarda paylaş

defolsun bu adamın ben hiç bir dizide barınabildiğini görmedim. Tamam güzel oynuyor ama Kendini beyenmişin teki Çiçek takside oynadi dizi yarısına gelmeden ayrıldı, Ekmek teknesinde oynadı dizinin ortasinda senaryoyu bok edip ayrıldı , avrupa yakasıda aynı şey

edit : Ayrıca Maskeli beşler film'inin son Film'in de Şafak Sezer in bil lafı vardı ''avrupa yakasında karakteri tutuldu diye çok havalandı. Hayatımda bir daha bu adamla bir iş yapmam'' dedi.

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:58 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Ata Demirer diziden ayrıldıktan sonra kötü oldu ya. Yani başlarda güzeldi de hep aynı şeyler yapılmaya başlandı sıktı beni izlemeyi bıraktım. Eski tadı yoktu yani, bence insanları nefret edicek dereceye getirmeden diziyi bitirseler de avrupa yakası hatıralarımızda güzel kalsa. Hatta "geçen gün bütün ekipçene kafamıza dekor düştü, son 1 senedir ne yaptık hiç hatırlamıyoruz" ayağına yatarlarsa daha bi süper olur çünkü cidden şu sonlara doğru avrupa yakası olmaktan çıktı resmen
Sosyal ağlarda paylaş

dünyanın en gereksiz ve gerizekalı adamıydı(bence).ayrıca komikte dğeildi.millet nasıl gülüyosa kikir kikir anlamıyom.he gülenlerde doğrusu ay inanmıyorom_tr kesiminden tikky lerdi.herneyse.şimdi öle biri çıkar laf dalaşına girmeyelim.adam gereksiz bi adam ama dünyada.

diziye gelince.bence dizide komik değildi.komik olsa bile gülünmüyodu arkadaşım.arkada muhauhua efeği gelen bi dizide zaten gülünmez.bırakta izleyici anlasın gülsün filan orda.ota boka muahauhua diye arkadan ses.sırf onlar yüzünden izlemedim doğru dürüst o diziyi yarıda kapattım hep

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 01:16 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi olur giderse. çok baydı açıkalın.
eskiden mehmet ali erbille çiğdem tunçun programlarının aralarında falan skeçleri olurdu peker açıkalının. ozmanlar severdik. ama artık güldürmüyo. güldürmediği gibi nefret ettiriyo. hele şu güldür bakalım yarışmasındaki halleri içler acısı.
avrupa yakası bitsin,
engin günaydın, ata demirer ve yavuz seçkin bi projede beraber görev alsınlar. belki güzel bişiler çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...