AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Allah bir yastıkta kocatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ahah tebrikler :P fotolar gelmemiş daha ama =) . Millet evleniyor benimde canım çekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ee abi zor olmayacak mı şimdi yeni evlisiniz araya 3-4 aylık ayrılık girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Helal olsun be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 wendigodan sonra 2 mi oldu bu patide düğün =P [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:19 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Kız isveçli ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Resimler yakında 1-2 haftaya çünkü koşturmaca hala bitmedi :) ancak yetiştiriyoruz işte.Ayrılık çokta zor olmaz heralde ben burda işle güçle baya bi haşır neşir olucam zaten.Zaman su gibi akıp gidiyo.İdare edicez artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Korax senin adına çok sevindim :) mutluklar dilerim ömür boyu. Nasıl tanıştın çok merak ettim :) bi yabancı hatun kişi de burda var, yanına gidip ne dicem, nasıl muhabbete giircem bilmiorm:) bi taktik pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Valla öyle bi gözgöze geldik zamanında,gidip konuşmuştum nerden biliyim böyle game over olacağını :) Genel olarak ters insanlar değiller,tabi bizim türk erkeğimiz onlara "hello,hello" diye abartıp korkutmadıysa.Yanına gidip merhaba de ve muhabbet et.Türkiye ile ilgili bikaç soru sor mesela"beğendinmi türkiyeyi,nasıl buldun,şunlar nasıl,bunlar nasıl,şurayı gördünmü" vs gibi.Ürkütme,üstüne gitme,sıkma.Bukadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 fotolar diorm, ne zmn gelcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: Genel olarak ters insanlar değiller,tabi bizim türk erkeğimiz onlara "hello,hello" diye abartıp korkutmadıysa.Yanına gidip merhaba de ve muhabbet et.Türkiye ile ilgili bikaç soru sor mesela"beğendinmi türkiyeyi,nasıl buldun,şunlar nasıl,bunlar nasıl,şurayı gördünmü" vs gibi.Ürkütme,üstüne gitme,sıkma.Bukadar :) :) o bahsettigin turk erkeginin hello deme olayı yuzunden gidemiyorum zaten yanlarına :) gidip merhaba diyemiorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Fotolar 1-2 haftaya ancak,çünkü hala şuanda ankara'da değilim.Artık dönünce koyabilicem,burada dışarı cd'yi falan bırak,telefonla bile çıkmıyorum ihtiyacım olmadıkça. Bodrumlu olay elektriği yakalamakta zaten :) 50 kişi bi kızı "hello hello" diye bunaltır,o kız döner sana bakar gülümser,sen gider hello dersin,ters tepki almaz,konuşursun.Ama yüzüne bile bakmaz ozaman gider hello dersin,diğer hello deyip bunaltanlardan farkın kalmaz.Arayı yakalamak lazım,biyerde bişekilde ilgisini çekip sana bakmasını sağla ve elektriği yakala,sonrada gir muhabbete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bilgileri kullanmayı denicem ama zor iş be korax :) takdir ediyorum seni tekrar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Tebrikler ;) Bu arada myspace ine baktim, ortak dostlarimiz var. Engin'in yanaklarindan öp benim için ;) Erdem le görüştük 10 gün önce gerçi ama onu da mıncıkla görürsen, ikisini de özledim keratalarin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hehe :) teşekkür ederim,engin'le pazartesi buluşuyoruz sanırsam,malum program var gelmek istersen ve ankarada isen eğer IF'teyiz.Erdemcan'la bilemiyorum artık gelirse ogün onlada görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ankarada ve iftesin onurcum geliyorum anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bekliyoruz efenim :) bu pazartesi son olabilir,malum ramazan sanmıyorum ama yinede belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ifteyiz derken? ifte mi calıosun. bi de nerdedir bu if? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 if çok dandik bir yerde. gittiğine değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 if derken.. iron forge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Iron forge değil,IF performance hall. Tunus Caddesi No:14/A IF'te çalıyorum evet,hobi olarak başladığım bi projede diyelim.IF'te haftanın 7 günü ayrı bir grup sahne alıyor.Ufak tefek biyer,önceleri rock bar imiş ama şuanda performance hall olarak devam ediyolar uzunca birsüredir. Ginaly neye göre değerlendirdin bilemiyorum ama türkiye'nin en iyi müzik yapan grupları ve eniyi müzisyenleri burada sahne alıyor(Volkan Öktem,Alp Ersönmez,Levent Yüksel gibi isimler; 0 KM,Kangroove arada sırada bilimum ünlü rock,alternatif gruplar ve dj'ler).İyi müzik dinlemek için illa çok büyük ve pahalı biyere yada rock n coke'lara ihtiyaç yok.IF şuanda ankara'nın nardis'i(böyle yazılıyodu heralde) gibi bence.Eğer beğenmediğin bi tarzda müzik yapılıyosa yada mekanın herhangi bişeyinden rahatsızsan,belki daha açıklayıcı bi mesaj yazabilirdin,karalamak yerine. Çaldığım gruptanda biraz bahsetmek gerekirse,davulcumuz bilkent müzik mezunu ve berklee music college'de son dönemini tamamlayacak aralık ayında dönüp.Klavye ve trompetcimiz yine bilkent müzik mezunu.Gitaristimiz senelerini jazz'a adamış ve jazz derneğinde çalışmakta olan bi müzisyen ve müziksever.Bendeniz de bass gitaristim ve H.Ü. Ankara devlet konservatuvarı mezunuyum.Solistimizde bilkent sahne sanatları mezunu. Yaptığımız müzik tarzları R&B,Soul,Newfunk,Fusion. Sahne kayıtlarının birkaçına myspace sayfamdan da ulaşabilirsiniz. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 23:22 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 BEN DE EVLENİYORUM desem de inanmayın 30 yaşına gelmeden evlenmem herhalde ben bizim ailenin kaderi bu, konuyu takip etmiyodum bu arada evlendiniz mi? [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 23:09 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Buarada kusura bakmayın konu baya bi saptı ama,hem sorulmuşken soran arkadaşlara bilgi verme açısından yazdım hemde gereksiz araya atlayan arkadaşın birine cevap verme açısından.Evlendik evlendik :) teşekkür ederim eheuh [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 23:24 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar