Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyorum =)

Korax

Öne çıkan mesajlar

Valla öyle bi gözgöze geldik zamanında,gidip konuşmuştum nerden biliyim böyle game over olacağını :)

Genel olarak ters insanlar değiller,tabi bizim türk erkeğimiz onlara "hello,hello" diye abartıp korkutmadıysa.Yanına gidip merhaba de ve muhabbet et.Türkiye ile ilgili bikaç soru sor mesela"beğendinmi türkiyeyi,nasıl buldun,şunlar nasıl,bunlar nasıl,şurayı gördünmü" vs gibi.Ürkütme,üstüne gitme,sıkma.Bukadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genel olarak ters insanlar değiller,tabi bizim türk erkeğimiz onlara "hello,hello" diye abartıp korkutmadıysa.Yanına gidip merhaba de ve muhabbet et.Türkiye ile ilgili bikaç soru sor mesela"beğendinmi türkiyeyi,nasıl buldun,şunlar nasıl,bunlar nasıl,şurayı gördünmü" vs gibi.Ürkütme,üstüne gitme,sıkma.Bukadar :)

:)
o bahsettigin turk erkeginin hello deme olayı yuzunden gidemiyorum zaten yanlarına :) gidip merhaba diyemiorm :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fotolar 1-2 haftaya ancak,çünkü hala şuanda ankara'da değilim.Artık dönünce koyabilicem,burada dışarı cd'yi falan bırak,telefonla bile çıkmıyorum ihtiyacım olmadıkça.

Bodrumlu olay elektriği yakalamakta zaten :) 50 kişi bi kızı "hello hello" diye bunaltır,o kız döner sana bakar gülümser,sen gider hello dersin,ters tepki almaz,konuşursun.Ama yüzüne bile bakmaz ozaman gider hello dersin,diğer hello deyip bunaltanlardan farkın kalmaz.Arayı yakalamak lazım,biyerde bişekilde ilgisini çekip sana bakmasını sağla ve elektriği yakala,sonrada gir muhabbete :)
Sosyal ağlarda paylaş

Iron forge değil,IF performance hall.

Tunus Caddesi No:14/A

IF'te çalıyorum evet,hobi olarak başladığım bi projede diyelim.IF'te haftanın 7 günü ayrı bir grup sahne alıyor.Ufak tefek biyer,önceleri rock bar imiş ama şuanda performance hall olarak devam ediyolar uzunca birsüredir.

Ginaly neye göre değerlendirdin bilemiyorum ama türkiye'nin en iyi müzik yapan grupları ve eniyi müzisyenleri burada sahne alıyor(Volkan Öktem,Alp Ersönmez,Levent Yüksel gibi isimler; 0 KM,Kangroove arada sırada bilimum ünlü rock,alternatif gruplar ve dj'ler).İyi müzik dinlemek için illa çok büyük ve pahalı biyere yada rock n coke'lara ihtiyaç yok.IF şuanda ankara'nın nardis'i(böyle yazılıyodu heralde) gibi bence.Eğer beğenmediğin bi tarzda müzik yapılıyosa yada mekanın herhangi bişeyinden rahatsızsan,belki daha açıklayıcı bi mesaj yazabilirdin,karalamak yerine.

Çaldığım gruptanda biraz bahsetmek gerekirse,davulcumuz bilkent müzik mezunu ve berklee music college'de son dönemini tamamlayacak aralık ayında dönüp.Klavye ve trompetcimiz yine bilkent müzik mezunu.Gitaristimiz senelerini jazz'a adamış ve jazz derneğinde çalışmakta olan bi müzisyen ve müziksever.Bendeniz de bass gitaristim ve H.Ü. Ankara devlet konservatuvarı mezunuyum.Solistimizde bilkent sahne sanatları mezunu.
Yaptığımız müzik tarzları R&B,Soul,Newfunk,Fusion.
Sahne kayıtlarının birkaçına myspace sayfamdan da ulaşabilirsiniz.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 23:22 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Buarada kusura bakmayın konu baya bi saptı ama,hem sorulmuşken soran arkadaşlara bilgi verme açısından yazdım hemde gereksiz araya atlayan arkadaşın birine cevap verme açısından.Evlendik evlendik :) teşekkür ederim eheuh

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 23:24 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...