Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Penaltı sorununu çözememişler hala ama 8.0.2'de de. Penaltılara kalan her maçta en az %50si nerdeyse %70i gol olmuyo penaltıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 korner bugı var ya onu düzeltmleri lazım. servet çetin 22 maçta 18 gol attı. 8.01 de her sezon 9-10 gol civarı gol atıyodu zaten sırf centre backlrim ama 8,02 ile bozmuşlar ayarını.adam gol krallığında 3. sırada. challange keeper ve kornerleride 6 yard boxa atınca oluyo bu problem. mecburen servet yerine headingi düşük bi forvet koymak zorunda kaldım oyunun .oku çıkmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Patch olmadan her gol faul oluyor abi sen yine şanslısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bu oyunu kesinlikle oynamayın ! hayatımda bu kadar kolpa bi oyun görmedim ya 9 yaşımdan 17 me kadar her sene fm oynadım ama yok yani artık hiç bi maç 1-0 bitmez mi? hiç bi maç 0-0 bitmez mi? hiç bi maçta 1-0 ken dk 90 da gol yenmez mi?kardeşim btün maçlarımda öne geçtiğim dk 90 da gol yedim 3-1 maç 2. yarıyı sik... et dk 70 de 2 tane yedim defensive diyorum zaan geçir diyorum zart diyorum zurt diyorum bana mısın demiyor. En son sinir oldum kayseriyim konya ile yapıyorum konyayı aldım x x savunma xxx orta xxx atak orta xxx forvet ve maç 7-3 devam ederken bi anda 7-6 oldu a.q adamlara kalsa bu maç bile dönecek ya yok böyle bi mantık bu heriflerin yapacağı oyuna tüküreyim ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yahu 2010 yılındayım. manchesterı FA cup dışında yenemedim bi türlü (onu da 6-2 yendim nası olduysa). bir allahın kulu şu adamların nasıl yenildiği hakkında bilgi versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 @Nos: Valla çok maç aldım 1-0, 0-0 biten maçlarım da oldu, 90'da yediğim kritik gollerle kupadan da elendim. Gayet de güzek oyun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 evet çok maç golsüz bitti bende. hatta 3 maç üstüste 0-0 bitti ligdeki. bu arada gençlerden chelseaye geçtim gelen teklifler. man. utd. 'yide fa cup finalinde ve lig de yendim :D kalecin iyiyse yenersin. bende felipe vardı (cech'i yedeğe yolladım, sonda sattım) 9 ile maçı tamamladı 3-1 yendik ^^ 3 maç üst üste 3 kupa aldık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 8.0.2'de barzagli gol kralı oldu bende 23 golle. bütün sezonda 30 gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Tutmadım 2008'i .Bir türlü düzeltemediler saçmalıkları. Olaya bak stoperler gol kralı oluyor. Patch 8.1 olmasına rağmen hala kornerlerden atılan kafa golleri faul diye iptal ediliyor (bir sezonda 20 civarı iptal görümşümdür) Serbest vuruştan ve uzaktan şut la gol atmak imkansız gibi yapmışlar. Hayır insan düşünüyorda 2007'yi birinde her şut her freekick'te gol oluyordu öbüründe 1 tanesi bilemi gol olmaz ? Freekick'i 20/20 olan adamla freekick'ten 1 tane bile gol atamadan sezonu bitirdiğim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 hehe 8.02 dede 0-0 1-0 maç olmuyo kaleciler angut gibi alakasız goller yiyor. adamlar açıklama yapmış 8.01 de dağa taşa vurulan şutlar yerine defans AI sini geliştirip daha az pozisyon üretmesini amaçlamışlar ve yakalanan pozisyonlardada gol yüzdesi artırılmış. ama gel gör ki bu seferde bu patchte servet çetin bir senede gol rekorunu egale edebiliyor sadece kornerlerden. kaleciler saçma sapan goller yiyor. özellikle belli başlı güçlü liglerde bu sorun pek olmuyo ama oyuncu kalitesi düşük liglerin hepsi hollanda liginden beter duruma gelmiş. hala bekliyoruz yeni patchi. bir oturtamadılar şu maç motorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Servet 2006 ve 2007de de gol kralı oluyordu gayet kornerlerde attığı gollerle. Uzaktan şutlar ve frikiklere gelince ben baya bi gol attım hem uzaktan hem de frikiklerden. Çatır çatır yazıyorlar valla. Patchsiz oynuyorum. Gayet de bol golüm var öyle. Hatta adamın önü boş uzaktan vuruyo kaleye ilerlemek yerine atıyo falan. Gol oluyor yani bol bol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 barzagli tek maçta 4 gol attı ya. var mı ötesi? sezonu da 30 golle tamamladı :P iice sıçtı fm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 patch yapmadım yapmicam. patchsiz mutluyum. eğer antremanlarını adam gibi yaparsanız patchsiz gol atıyorlar. forvetim kafa ile çokta güzel gol atıyor kornerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bi soru : 8.0.1 yapılmadan 8.0.2 yapılabiliyor mu direk? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 eyw. genie scout çıktı mı 8.0.2 ye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Yau kullanmayın şu genie'yi, hile. Genç keşfetmenin hiçbir anlamı kalmıyor ki direk en yüksek potentiallıları buluyorsun. Ayrıca adamlar harika bir scouting sistemi yapmışlar oyuna, emeklerine yazık. Ben scout yollayarak fmscoutta çıkan tüm adamları bulabiliyorum. O yüzden gerçekçi ve olması gereken oynanış için normal scout kullanın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 abi uşaksporda ne scoutu allanı seversen ya. coach yok takımda sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Olduğu kadar abi, oyunu Uşak'la oynamanın zorluğu o zaten. Git Madrid'i al ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yabancı transfer ediceksen doudin'i al işte. gelir o :D ama bir sezon sonra bigger club diye ağlıyor :p 2011 yılındaki beleş transferlerim: nasri, vela , van persie haha takımda 11 tane amc oldu. jimenez, diego, lampard, aquillani (doğru yazamadım), agüero, kalou, jesus navas, rosina, malouda(AML), nasri, vela, van persie. haha görmemişin parası olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bir l fazla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 St. pauli'yi aldım unemployed başlayıp güzel gidiyorum 2.ligde almanyada. Gabriel Torje dir, Bogdan Stancu dur falan aldım lakin takım korner organizasyonu fakiri. Hiç bir kornerim gol olmuyor, nasıl halledilir bu mevzu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Lancelion said: St. pauli'yi aldım unemployed başlayıp güzel gidiyorum 2.ligde almanyada. Gabriel Torje dir, Bogdan Stancu dur falan aldım lakin takım korner organizasyonu fakiri. Hiç bir kornerim gol olmuyor, nasıl halledilir bu mevzu ? doudin ve marvin angulo 'yu kesin al. 2sinin toplam ücreti 600k civarı tutar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yok, transferleri gayet güzel yaptım. Takım tıkır tıkır işliyor, ama kornerler hep boş geçiyor. Hangi adama, nasıl kullandırmak lazım, kime nasıl vurdurmak lazım topa bilen varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 2. lig b kategorisinde loanla aldığımız futbolcular lig maçlarında oynayamıyor mu. İNE zımbırtısı çıkarıp duruyo. ben mi yapamadım. submit number diyo. veriyorum. İNE. hey allam ne hanzo oyunlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar