Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 sergio mota alınmasa da olur o kadar form tutmuyor ama toto tamuz dehşet gelişiyor 2 yıl içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 valdivia yı almıstım ben adam isteidğim gibi çıkmadı, mota su an juvede c.ronaldo tadı yaşatıyor walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yahu MK Dons'u 2 senede Coca Cola League 2'den Championship'e taşıdım. İki sene de şampiyon oldum üstelik. İkinci senemde media prediction 22. diyordu. Reputation'ı da local başlamıştım en dandiğinde şimdi national oldu. Ama bi championshipte zirveye oynayan takıma bile gidemedim ya :( Ulan imkansızı başardım, rep national oldu hala istemiyorlar beni. Havada kapmaları lazım halbuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 8.01 final patch cikti click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ulan takımın condition u nasıl arttırıcaz takım %80lerde lige başlıyorum bikaçgün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hemen oyun basinda training den auto assign all diyceksin veya fitness antrenmani abanicaksin, futbolcularin maclara hazir olmasi icin 3-4 gunde bi hazirlik maclari yapmayi unutmaman lazim tabi. ligin baslamasina bi kac gun kaldi diyosan bi kac hafta beklemen gerekicek malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu krekleyen elemanlar nfo dosyasına geymkopivorld yazmadıkları için nacizane sitemiz koymuyormuş kreklerini. site mi gerzek krekleyenler mi.. crysisi 50 ytlye almışım fm ye 80 ytl verir miyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 tüm sayfaları okumadığımdan soruyorum editor'u çalıştıramıyor muyuz :S ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 canım sıkıldı oynamaktan yaw barca ile oynadım 2-3 yıl sonra sıkıldım erciyesle sıkıldım zaten kovdular 3 yıl sonra :P galatasaray la uefa da finalde elenince klavyeyi parçaladım sinirim bozuldu siliyorum ben bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Black chaos şimdi ricoyu nerede oynatıyosun?Eğer amc ise lulinhayı al.MC oynatıyosan git ever banegayı al.Adam DMC ama inanki müthiş atak oynuyo ve teknik özellikleri de çok yüksek.Forvet olarakta git bi tevfik köse al adamı geliştirirsen iyi olur.Aynı şekilde haluk türkeri yi de geliştirebilirsin tatmin olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 rico tam göbekte oynuyor 2 li ortasaha da alternatifi yok gibi riconun özellikleri çok iyi.Ama iyide para veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 blackchaos dediğimi yapsana sen?Rico evet iyi oynuyor ama emin 1 sezon sonra filan özellikleri düşüyor yaşlanıyor...İyi para veriyosalar sat.Ever banegayı al mc de çokta güzel oynar,emin ol buna yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 mika aaritalo mika aaritalo mika aaritalo mika aaritalo mika aaritalo Kesinlikle oyunun en flash transferi kacırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evet iyi topçu sanırım elimden kaçırdım ajaxda şimdi CL de 3 gol attı bana tutmak imkansız. bobo ve higuain şov yapıyor satıcam sezon sonu bobo 12milyon euro değerinde gözüküyor şuanda =) defansım çok kötü eduardo var ama toparlayamadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Tottenhama aldım aaritaloyu daha pek birşeyini göremedim. Ama van der vaart çok deli oyuncu. Benim seviyemde bir takım alırsanız mutlaka alın. 11mye aldım adam coşturuyor tahu :) Ligde ilk 4 maçta 4 gol 3 asistle ve 8.00 ortalamayla oynadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 flash transfer derken oyunun en iyi oyuncusu olduğunu söylemedim fiyat performance açısından en iyi oyuncu. 200 bin dolara alabiliyorsun ve adam aldığında bile çok iyi. Bir iki sene sonra en az 10 milyon dolara satabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Black defansın nasıl kötü?İyi bir sol bekle avrupanın güzel defanslarına sahip oluyosun.Training in kötü olabilir ama...TOraman-Gökhan Zan-Serdar müthiş oynuyor defansta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bu oyunda türkiye ligi gibi küçük ligler oynanmıyor. 2-3 sezon sonra. galatasaray beşiktaş küme düşmeme mücadelesi veriyor. ankaraspor, konyaspor şampiyonluğa oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Malatya sporla oynadım bende. ilk sene 1. lige cıkardım. 2. sene düşmemeye oynadım. 2. sene vestel manisa şampiyon oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Oyunu HUGE Database'le oynamak için 1- Önce şu dosyayı download ediyoruz: http://community.sigames.com/eve/forums/a/ga/ul/1292087153/panels.zip 2- Sonrasında içindekileri FM 2008data klasörüne extract ediyoruz. 3- Oyunu açıp preferences'a giriyoruz, orada skin cache seçeneğindeki tiki kaldırıyoruz (soldaki ikinci ana başlıktaydı sanırım) 4- Preferences'taki değişiklikleri kabul ettikten sonra oyunu kapatıp yeniden açıyoruz 5- Yeni bir oyuna başlarken lig vs seçme kısmında advanced'a basıp aşağıda database seçeneğine eklenmiş olan Huge'u seçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yahu Galatasaray'la Porto'yu yenemiyorum deliricem ya. biri taktik ayarlayıversin öf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sezonu bitirdim fb ile. 4-4-1-1 oynadım, şampiyonlar liginde yarı finalde manchester a 3-2 1-0 ile elendim, türkiye kupasını aldım, ligde bitime 4 hafta kala şampiyonluğumu ilan ettim. tabi yedeklerle çıkmasaydım lig maçlarına daha erken de ederdim. alex avrupa karmasında dream team e seçildi, seçilmese ayıp zaten, 39 maç, 32 gol, 20 asist, 12 mom, 7.74 ortalama. oynamadığı maçlarda da bi ara sakattı, ve rotasyon olsun diye sırf alex i kestim. onun dışında oynatmak istemediğim kezman 29 maçta 21 gol attı formayı kaptı diyebiliriz :p transferlerden yalnız uğur inceman ı kullandım, bilal kısa yı alıp öğüttüm diyebilirim; şimdi edu ve kezman ı istiyolar ama ben satmak istemiyorum açıkçası. yalnız beni asıl güldüren olay board un pleased olması. ulan yuh, yarı final oynadık, 2 kupa aldık be. pleased ne ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bende bjk le ilerliyorum dolu dizgin.3. sezondayım.Cisse-ali tandoğan-rico paşa-mustafa dogan-ibo üzülmez-koray avcıyı sattımmmm!Yerlerine nefis adamlar aldım ama.Klasik 4-4-2 oynuyorum.Ama bazen 4-1-2-2-1 de oynayabiliyorum.Alou diarra-ever banega-caner erkin-serkan kırıntılı-özer hurmacı gibi çok klas adamlar aldım.Çok fazla transfer yapmadım.Revizyona gittim birazcık.Tello yu sol bek oynatıyorum ama sezon sonu yerine yıldız bi sol bek transfer etcem.Önerinizi bekliyorummm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ilk sezon şampiyon oldum uefa da final oynadım,kaybettim.2. sezon şamp. liginde guruplardan çıktıktan sonra elendim,sonra şampiyon olamadım runner-up oldum ligde(fener şampiyon oldu).Şu an 3. sezondayım şamp. ligde çeyrek finaldeyim,ligde liderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Rico daha ilk yarıda sattı beni. 14 maç 9 asist 9 golle oynuyodu. sezon sonu için sevilla ile anlaştı. Delgado canavar sözleşmesini uzattım rico'dan ders alıp. Nobre iyi başladı formu düştü; gidici. Higuian ve Bobo sürüklüyor. Devre arasında antep'ten uğur yıldırım katılcak takıma. Cisse^den performansı düştü. Yerine adam arıyorum bilgilerinize. İ. Akın iyi başladı sonra düştü formu şimdi düzeliyor gene. Ama yerine iyi bir Türk olsa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar