odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 son videolar guzelmis, `his wife Helga, brave Helga....` ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 daha öncede yazdım, tekrar yazmak istiyorum burayada, evet 25 yıllık gemişi var warhammer'ın, ama bu sure içinde hikaye zenginleştiği kadar allak bullakda edildi, aynı şeyleri değiştire değiştire onalrca kez yazdılar, öle şeyler yaptıkı gamesworkshop, bliz'ın horde'a paladin getirmesi yanında ufak kalır, yenı High elf ordusu modelleri kitabı cıkarken "aaa aslında war of the beard'ı cüce ler değil elfler kazanmıştı zaten Elfler daha guzel" yenı dwarf ordusu cıkarken "aaa zaten war of the beard'ı aslında dwarflar kazanmıştı dwarflar cok gr@l" iki sene sonra yenı dark elf kitabı cıkar "AAAA aslında butun savaşı dark elfler cıkarmış onlar yürütmüş vay be ne super şeylermış bu dark elfler" şeklinde tarih bi kez daha değişir. Choas oynıyan cocuklar üzülmesin diye achoan 100 kez ölür ama tekrar dirilir, Babasının slayer oath'ını üstüne alan Garagrim savaşarak ölür babasını slayer yemınını kaldırmış onu hem bi kral hem bi slayer olma ikileminden kurtarmış olur ama oda ne!!! hala slayer ordusunun satması için meğerse Garagrim ölmeden hemencecik önce babası bu duruma izin vemrişken bi anda caymıştır, haaaaaydaaaa. Paul Barnett'da gelmiş oyun yapıyo ama hala cücelerin kendilerine kısa denınce sınırlendiğini sanıyo... komik adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ama yine de oynayacaksın? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 e alıcaz deniycez elbet ama umutsuzum oyundan. özelikle warhammerın atmosferini yaşatamıyacağı, ve şu anda benım anladığım farklı racelerin birbirlerin savaşlarına pek mudahele etmemesinden rahatsız oluyorum. iki tarafta 4 class.... garip yanı. ne biliyim mesela hammerer ve Iron breaker diyoruz iki farklı class olarak, e wow da bunlar tek bi class olarak birleşmiş mesela, ceşitlilik cok az şu anda oyunda. veya başka bişey benı rahatsız eder, everyone will fight diyoruz, ama paladin gibi Ironbreaker yanında başkaları olunca anca gücünü ortaya cıkartıyo, adamın işi support direk, başkalarını bufflıyo koruyo anca başkasına saldırırlırsa etkili olmaya başlıyo ( yanı ben böle anladım) e peki bunun wow paladininden farkı kaldımıki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok başkalarının alanlarına geçip beraber savaşabiliyorsun, hatta oyun quest gereği seni empire'san mesela dwarf'lara yolluyor belli bir yerden sonra. ben de baştan anlamadım onu, nerede gördüm şimdi unuttum hatırlarsam linklerim. iki tarafta onikişer sınıf var yani. abi ironbreaker support değil, tank. ve bunun üzerine kurulmuş ana olarak pvp olayı, huaaağğhhh deyip tanklayacaksın adamları. melee dps'de hammerer onun önünde. ama diyelim "salla ironbreaker nasılsa gimp tank hammerer'ı keselim önce" deyip dalıyorsun (aynı wow arenada "aha rogue çıktı önce onu kesin" der gibi ama wow'da rogue evasion açıyor gene geberiyor sonuç olarak) ama sen hammerer'ı öldüreyim derken ironbreaker hammerer gibi güçleniyor çatır çatır koyuyor kafana. yani şimdi buna "önce prieste dalın öldürün"den ötesine geçemeyen wow'dan kötü nasıl deriz? wow'un paladini ms yemiş hammerer'a heal basar oom olana ya da spell interrupt yiyene kadar. arada DAĞLAAAAAAAAAAR kadar fark var. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:43 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 işte böle anlatıcnada cok super oluyo, ne tarafa cekersen öle geliyo insana o yüzden merakla bekliyorum cok yorum yaptmıyorum oyun dınamıkleriyle ilgili. ama mesela top'tun stone throwerdır bunlar olmıycaksa ayıp olur, warhammer'ın guzelliğidir bunlar, ayrıca ne biliyim madem bu kadar interaktif savaş alanları yapmışlar bi moral efekti konulsun oyuna derim ben, savaş alanındaki oyuncuların birbilerinden haberder edicek emir komutu zinciri oluşturucak bi sistem isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ekleme yapmıştım ama yeni mesaj atayım çok uzun oldu ehe tank dediysem yani wow'un defense stackleyip dmgsi sıfır olan bir tankı değil. bakıyorum knightlara mesela adam almış eline zweihander. şimdi sen buna dalmayı tercih edeceksin önce yoksa monte eder o kılıcı sırtını verince adama. ha başkası gider kalkan takar daha uzun dayanır filan bunlar da kendi yorumlarım. her sınıfın belli rolü var ama hepsi dmg yapabiliyor ve bazılarına da gerekli dmg yapmaları daha avantajlı. yani ben wow paladinimde +1500 healing bilmemkaç spell crit filan giyiyorum ve yapabileceğim bütün olay heal. ne kadar manyak kabiliyette bir oyuncu da olsam başka birşey yapmam mümkün değil işte bop atarım, bof atarım en fazla. ama warrior priest adam hem hammerı çakıyor, takım arkadaşı ihtiyaç duyarsa healini de atıyor. hatta o heali atması için de hammerını sallaması lazım. ben wow paladinimi ilk bir yıl filan öyle oynayabildim ve aldığım zevk >>>>>>>>>>>>> şimdiki full healerlık zevkim. yani isterseniz tartışırız wow'la da kıyaslarız ama sonuçta elimizde class skill idi itemdı vs idi bilgiler eksik. ben "warhammer'a geçerim" dediysem adamların gayesine ve sundukları konsepte (işte videolarda var, sınıf tanımları var, başka bilgiler var çeşitli yerlerde konuşmalardan derlenmiş) bakarak diyorum. yani wow'a battleground olayı bile 6 ay sonra eklendi, arena 2 yıl sonra eklendi. bu adamlar oyun çıkmadan rvr olayının hepsini monte ediyor, test ediyor. çıkaracakları bütün yamaydı, nerftü bunların hepsi pvp üzerine olacak. bence ciddi fark bunlar. wow'u karalayıp kötülemiyorum ama everquest ekolünü takip eden bir oyun, pve üzerine kurulmuş ama işte pvp'ciler kaçmasın diye yamadılar mecburen. mythic'in raidciler kaçmasın diye raid yamar mı orasını bilemem ama pvp'yi önplanda tuttukları sürece kolay bozulmaz pvp. daha da ilerisini göremiyorum elbette, sonuçta ben de 2,5 yıl wow oynayacağımı düşünemezdim bile. neyse hele betaya metaya girelim.. ayrıca "yani" kelimesinin ..kunu çıkarmışım, kendimi tebrik ederim.. ha bir de "mythic'in raidciler kaçmasın diye raid yamar mı orasını bilemem" demişim ama şöyle de düşünülebilir: adamlar zaten basbas bağırıyor oyunun pvp üzerine döneceğini. pvp odağını değiştirmeyip üzerine yoğunlaşmak piyasadaki pvpci kitlesi için merkez nokta olmalarını sağlayacaktır çünkü zaten pve'nin alasını sunuyor diğer rakipleri. onların sunmadığı birşey sunacaklar. ve yeterli kitle mevcut böyle bir oyunu ayakta tutacak. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:49 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 off abi 16 yaşındaki popüler kültür kız çocukları gibisin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 valla öyle. tabii bir de şu karakteri yapabiliyorsam oyunda o oyun tamamdır benim için: [spo] [/spo]I MEAN, HOW AWESOME IS THAT?!! [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:54 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben en azından 18 varımdır ama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben şu goblinlerden oynarım, hunter gibi olanlardan hani squig mi ne var ya ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kadınları warhammer dünyasında ya cadı yapıyolar yada kuytu köşede düdüklüyolardı empire'da en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=7832 eheh burada güzel bir tartışması var ve loresal olarak kanıtlanıyor blazing sun order'ının kadın knight kabul ettiği.. :p hatta kendi yorumum o ki barnett'ın "blazing sun orderını seçmemizin özel sebepleri var" sözünün işaret ettiği nedenlerden biri de bu. ayrıca myrmidia'yı sigmar'dan daha çok tuttum :D [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:05 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 knight order kadın kabul etmiyo gibi bi durum vardı, hatta klasik bi kadın girmiş hepsini dövmüş bla bla hakiyeside vardır ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 WARHAMMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oha amma concept yapmışlar warhammera bu kadar c.a yapılan bi oyun görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: knight order kadın kabul etmiyo gibi bi durum vardı 12 sayfa tartışılmış işte, gw kitabının typical npc bölümünde kadın BS knight var ve kimse de "kadınlar kabul edilmez şu ordera" gibi bir ibare bulup gösterememiş bretonnia'nın grail knights hariç. myrmidia'nın kendisi zaten athena/minerva üzerine temellendirilmişken BS orderın kadın almaması mantıksız olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 300ms olacak min. latency farkı AoC de bunun dısında veri transferleri yine wow gibi text-xml based olacağı icin oyunun "haywani" grafiklerinin internet bağlantınızı zorlaması gibi bir durum yok wow dan farklı olarak veri transfer oranları daha fazla olacağı icin kotalara geldik deme ihtimalimiz daha yüksek :) AoC , olmassa wow a dewam , warhammer hic ugrasamam dip not : bir ekleme daha yapaym Age of Conan n asil release grafikleri , suan gördügünüz ingame videolardan daha iyi (içerden bilgi ;) ) [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 09:33 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 eklemeyi unuttum open betası basladi aoc nin ama yine sanırım önceden basvuranlardan seciolar bilmiorum tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 iki oyun hakkında da hiç bir fikrim yok, gereksiz yere ağzımın suları akmasın 3-4 ay evvelinden. b@bs lar hangi oyunda olursa oradayım ben heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 AOC'un tech betası devam ediyor ve muhtemelen hiçbir zaman open beta olmayacak. İleride bir "general" beta yapacaklar ama bu da daha çok stress test gibi olacak ve yine closed olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu arada craftsman falan olaylair var mi hic birinde bu oyunlarin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Conanda prestige class seçiyosun, bunlar guildına ve grubuna yardımcı özellikler veriyor bide craft skilli veriyor. Mesela Commander prestige class seçersen sanırım guildın topladığı maden miktarına bonus veriyosun, grupta olabilen kişi sayısı 1 artıyor (normalde 5, en fazla 5 commanderla 10 kişilik grup oluyor), craft olarak da weaponsmithing var. Direk crafter diye bi prestige class var onda bütün craft skillleri var işte prestige classa göre alchemist armorer şu bu olabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yahu ben soyle delikanlı gibi kaslı güçlü üzerinden apron ı eksik olmayan blacksmith karakter acamayacak mıyım yani :p insan istiyo ya. uo yu pişirip koysunlar da onu oynayalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 iki oyun da wow kadar ses getirmeyecek. çok fazla şikayet edip duruyorsunuz wow'dan ama ne war ne aoc size mükemmel bir oyun deneyimi sunmayacak. boşuna beklemeyin. ancak gerek warhammer gerek hyborian dünyası çok hoşuma giden iki dünya. conan hastasıyım ayrıca. bu yüzden bana oyunda bir dwarf slayer veya cimmerian barbarian olma imkanı verirlerse, sonuna kadar oynarım. mesela wow'da mag'har'lar varmış. gördüğümde feci gaza getirdi beni. bu tip eski hikayelere göndermeler içerilerse müthiş olur. war'da nagash, aoc'da conan'ı görmek isterim. o bana yeter de artar bile. eski uo'cular sürekli player loot'tan bahsedip duruyor. son derece saçma bir sistem o. uo çok basit bir oyun. quest yok bişi yok. gidiyorsun bol bol yaratık kesiyorsun o kadar. elindeki silahın ne olduğu bile o kadar önemli değil. hatta çoğu freeshard'da 20x skill gain felan koyuyorlar. inekler üstünde kasarak parry ve shield gm'leyebiliyordun. quest kastığınızı düşünsenize, 100 yaratık öldürüp 5 çiçek toplayacağınız bir questte, 5 çiçek topladığınız an pk'nin teki gelip sizi kesip gidecek. elinizdeki tüm çiçekler gidecek, baştan kasıcaksınız o 100 yaratığı öldürmeyi... elbette uo'da böyle bir quest sistemi olmadığı için kolay geliyor size de, wow gibi yeni oyunlarda player loot oyunu işkenceye çevirmekten başka bişi olmaz. özgürlük diyorsunuz da, ne özgürlüğü var heh. bomboş gidip etrafı dolaşmayı diyorsanız, everquest 2'de _bile_ var o. Şahsen Warhammer'ın sistemini çok beğendim diyemiyeceğim. Gerçi daoc'u çok öven kişiler var, onlar beğenir belki. Ancak oyun dwarf vs greenskins, chaos vs empire vs vs'den ibaretmiş gibi gözüküyor. başlıyorsun tier 1, tier 2, tier 3 ve tier 4'e gelince tek yaptığın karşıdaki düşmanları öldürüp durmak olacak. biraz daha interaktif bir oyun tarzı olsa fena olmazdı. ne biliyim mesela dwarflar ara sıra gitsin empire'a destek çıksın. empire gelsin orclara saldırsın. dünyada istediğimiz yerde dolaşabilelim. vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar