Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 i sense much iran in you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 horace hani belki diyorum ama maalesef, fazla ümitliyim belli ki.. szass, kime ne destek verdim şimdi? gelişine vurmasak bu kadar? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: LasT_SuRviVoR üye [şikayet et] § 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:32 [ özel msj ] Zamanı geldiğinde, kendi ülkeleri yapacaklar burayı kimse dur demezse. ne demek bu anlayamadım biri açıklasın Açıklayayım, Fetullah Hoca Efendimiz müritleriyle Kamu Kuruluşlarının hemen hemen hepsini ele geçirdi. Polis teşkilatından tut,Milli İstihbarat Daire Başkanlığına kadar hepsi cemaatin elinde. Dershane'ye giden 4 çocuktan 3 ü cemaat dershanesine gidiyor. ABD'nin desteğiyle parasal olanakları süper. Fakat nitekim, ordu daha tam olarak ele geçemedi. Benim tahmini rakamım subay ve astsubaylar açısından %20-25 civarında falan. İşte bu rakam 70 lere 80 lere ulaştığında diyorum, Hoca Efendimizin bir el hareketiyle damardan sokacaklar şırıngayı.Ama ben ne yapacaklarını tam kestiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 olmaz işteki en büyük eğlencem sana vurmak :P yoksa sıkıntıdan patlarım lol *Sam'e bir daha vurur* seni demokrasi çığırtkanı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Elbet öyle düşünmeyenlerde var,ama şu sonuca herkesin eli kolu bağlı.O küçük denilen kesim oldukça büyük,ki her 2 kişiden biri akp'ye oy vermiş zaten."Ne varki adam negüzel yönetiyo,bak ülkemiz ne halde" diyenler okadar çokki.Kim ne bilsin adam devletin en önemli değerlerini satıyo,ülkeyi satıyo.O büyük kesim dediğimiz kesim zaten genel olarak cahil kesim,kimsenin ne politikadan nede adamın yaptığı şeylerin uzun vadedeki zararlarından anlamıyo. Ve bu adamlar yüzsüzce,sen yağmur ol ben bulut der gibi,biri başbakanlığa biri cumhurbaşkanlığına geçmek istiyo.Allahaşkına demokrasi bunun neresinde?Eşi türbanlıymış bilmemneymiş bunlar değil bence tartışılacak problem,bu ülkenin yıkılamaz tabuları daha doğrusu tabudanda öte yıkılamayacak ilke,inkılap ve anayasaları var ve bu adamlar bunları yıkmaya çalışıyo resmen.Abdullah gülde cumhurbaşkanı olursa tam olur,ondan sonra bide darbe olur,sonra kriz,hey babam hey türkiye'nin hali tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Abartmayın, Bu ülkede bu kadar kr@l bir demokrasi varken birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Teröristler solcu, yobazlar demokrat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İnsanlar iyice paranoyaya sarmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Benim anlamadığım hayır oyu verilemediği halde nasıl olur da %86 gibi bir oran oluşabilir ki? ilk oydan itibaren %100 evet olması gerekmez miydi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 %100 olması demek şaibe var demektir :) Doğal olarak "azınlık" kesim için yer bırakmaları gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bozacı sıracı ikilemi olmus bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bugün burada yapılması gereken abdullahgülün karşısına tek aday çıkarmak. oyların bölünmemesi gerek. ilginç bir şekilde akp nin bugünkü aldığı oyun altında ekonomik korkuların olduğuna inanıyorum. ve cumhurbaşkanlığı seçiminde tablonun farklı bir hal alacağını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bakın ne dio abdullah 'hepimiz bu gemideyiz,hepimiz şerefliyiz,kalkınmış ve gelişmiş bir ülke istiyoruz' o halde yargı önüne çıksın,kayıp trilyon davası sanıklığını yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gemi değil gemicik yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 anlamadım gemi batarsa diyor da gemi batıyor zaten, değerli malları kurtarıp terkedecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gayet komik ve acınası bir başlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 vodan@ ''Ya bi de get sen cemaat evine otur adamın asabını bozma her konuya girip. Olayın tek seçenekli anket konmuş olduğunu anlayacak kadar objektif değilsin hadi..'' Bu ne biçim iş anlamadımki böyle rahat nasıl konuşulur, belkide sen yalnış anladın olamaz mı? Belkide harbi teknik bi arıza var biz bile göremedik o anket nerde? Edep heryerde lazım bura senin benim forumumuz kimsenin malı deil,bi kere forumu böle mesajlarla katletme arkadaş, burda onun fikrine saygı duy benimsemek desteklemek zorunda deilsin. Ayrıca böle çoçukça bi mesaj atan adam ,daha sonra solculuk, demokratlık gibi karmakarışık, düzenini ve kapsadığı alanı Türkiye'de 3-5 insan tam anlamıyla bilirken sen kalkıp ''Teröristler solcu, yobazlar demokrat oldu'' gibi bi söz söyleyip kesip atamassın , yazık etmeyin bilinçli yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bi de kendini savunması tabi çok daha acınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 %47 yetmemiş anlaşılan birilerinin anlayabilmesi için %90lamı gelmesi gerekiyor acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 O günler de gelir. Sen rahat ol Nae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Prawler o açıdan sormadım yani nası bi düşünce bu ? "Zamanı gelince kendi ülkeleri yapıcaklar ne demek " bu adamlar Marslımı şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Asker için % farketmez.. bknz dp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Hayir ama onlar tamamen ele gecirdiginde biz marslı olacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tellos@, (evet bilerek ters yazdım) ; Evet sende benim açtığım konunun anafikriyle numberten isimli şahsın attığı mesajın bağdaştığını düşünüyorsan benim için hiçbir problem yok. Yinede daha açıklayıcı davranayım. Anketteki katakulliden bahsederken çıkıp zaten halk destekliyor ne desin adam demenin ne gibi bi mantığı vardır? Mühim olan halkın desteklemesi midir? Yoksa demokrasi sakızını cak cak çiğneyenlerin antidemokratik bir anket hazırlaması mıdır? "Teröristler, solcu. Yobazlar, demokrat oldu" Bunun sonuna kadar arkasındayım. Bu solculara terörist, demokratlara yobaz demek değildir doğru anlamak gerekir. Eğer okuduğunuzu doğru anlamayıp bunlar Türkiyede 3 5 kişinin doğru yorumladığı olgular diye yorum yapıyorsanız dönün tekrar cümleyi gözden geçirin. Bugün bu ülkede 1 mayıslar bölücü örgütün bayramı haline gelmiş, üniversitedeki solcu sıfatı takınan öğrenciler bölücü örgüt propagandası yapıyorsa, evet teröristler solcu kılığına girmiştir. Bugün parti içi demokrasinin yerlerde olduğu, muhalif bir ses oldumu hemen disiplin kurulunu işleten AKP demokrat olduysa, evet yobazlar demokrat kılığına girmiştir. Yinede ne yazdığımı anlamak istemeyen varsa gitsin kafasını kuma gömsün keyfi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sorun aslında şurada. bazıları bazı şeyleri cok buyutuyo. emin olki manşette goremeyeceksin o % 86 yı falan.. ama realist bi yaklaşımla : iki kademeli şekilde halk secerse cumhur başkanını muhtemelen % 70 80 le abudullah gül gelir cumhur başkanlığına. ha halk secmezse 3. tur da yine AG secilir. daha once uzlaşma falan aranmadığı gibi bu seferde aranmaz. bazıları demişki işte halkı temsil etmiyor falan. nasıl bişey olunca halkı temsil edecek. Lutfen formülünüzü bi yazında Atatürk nerede yanlış yapmış bilelim. belki sultanlar geri doner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar