dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 wowla ilgili sitelerde herkes bişeyler tahmin ediyodu bu konuyla ilgili, undermine gelicek northrend gelicek diye. ortaya atılan iddialardan biri şöyleydi: fanlardan biri forumun birinde "ben blizzconu gördüm level 75e çıkıyor lvl cap, expansionın adı bu, class olarak death knightlar gelicek, fuarda görebileceksiniz ama fuarda oynayamayacaksınız" dedi, önce dalga geçtiler ama bc linki-> www.worldofwarcraft.com/burningcrusade kafadan atilmis link-> www.worldofwarcraft.com/nakedgnomes www.worldofwarcraft.com/wrath linkinde 404 yerine 403 görünce en azından expansion adı biraz kesinleşmiş oldu. http://www.usk.de/65_Aktuell_geprueft.htm games convention almanyada yapılan oyun fuarı gibi bi zımbırtıya verilen isim bu link de expansion adını doğrulayan kanıtlardan biri. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 04:27 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ohaoahaghaeoae. DEATH KNIGHT ?! Ama yapılmaz ki bu şimdi, of ya, nasıl, tam bırakacakken. Blizz saks.
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Heryer deathknight dolucak ama. Oluyor mu öyle?
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 O değilde, nasıl yani ? Hadi Forsaken'e gelsin de, Alliance'da Humanlara mı verecekler yani ? İlginç olur baya. Böyle Death Knight olarak Cathedral Square'da geziyosun falan sdf.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bunların hepsi varsayım tabi ama horde a başka alliance a başka bir class verirlerse dengeye oturtabilirseler güzel olur bence. Eski shaman & paladin gibi =P tabi millet kesin ağlayacak ama olsun isteyen istediğini oynayabilir nasılsa karakter açma limiti yok.
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hordea ve shamana ayni classi koymak kadar berbat bi durum yok. bunu yaptiklari icin cidden sinrilenmistim(evet) ona buna uydurdular hordea pally verdiler, hiç yakişmiyor bence farklar olmali, secmek için sebep olmali.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 iyi adamlar kötülerle savaşmak için onların güçlerini kullanıyorlar diyip çıkarlar.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 iyi adam kötü adam yokki
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok dediğim o değil :) paladini blood elflere verirken yok efendim naaru yu sömürüyorlarmış falan diyorlardı. katedralde gezen bir death knight olacak lafı geçti yukarıda bu expansion çıkarsa, onun için de karanlığın gücünü ona karşı kullancaz ehe ehe diye çıkabilirler diyorum. hiç şaşırmam yani. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:19 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 2 gün sonra BlizzCon var. Neyse çıkar orada. Expansion ne olur bilemiyorum ama yeni classtan hiç umudum yok. Şu oyun çıktığından beri istedik, gelmedi. Oyunun item ve class role olayları gelişime kapalı olduklarından koyamadılar, büyük riskti. Açıkçası öyle birşey olursa şu an MMO geliştirme ve sistemi açısından gözümde ROFLCOPTER bir firma olan Blizzard, ROFLCOPTER'dan LOLOLOL'a terfi edebilir. Gerçi BlizzCon'dan gelebilecek en iyi haber yeni bir MMO yapmakta oldukları olur. :P
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Lich King Arthas'ın bedeniyle bütünleşmedi mi? Niye sırf onun adını içeriyor exp acaba..
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bence 3. bir faction gelsin. o zaman belki geri dönerim bile.
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: 2 gün sonra BlizzCon var. Neyse çıkar orada. Expansion ne olur bilemiyorum ama yeni classtan hiç umudum yok. Şu oyun çıktığından beri istedik, gelmedi. Oyunun item ve class role olayları gelişime kapalı olduklarından koyamadılar, büyük riskti. Açıkçası öyle birşey olursa şu an MMO geliştirme ve sistemi açısından gözümde ROFLCOPTER bir firma olan Blizzard, ROFLCOPTER'dan LOLOLOL'a terfi edebilir. Gerçi BlizzCon'dan gelebilecek en iyi haber yeni bir MMO yapmakta oldukları olur. :P Tabi bu senin düşüncen... Bence 1 değil 2 class gelmeli. Eğer gelirse. İşleri ne... Sadece race ve boss eklemekle oyun yenilenmez... Class oyunu yenileyebilecek en büyük eklentilerden biridir.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: Lich King Arthas'ın bedeniyle bütünleşmedi mi? Niye sırf onun adını içeriyor exp acaba.. hisselerin %51'ini lick king aldı çünkü :p tam aynı dönemde warhammer çıkarsa süper olur doğrusu, ben retri specler hevesimi alırım son 3-5 ayda heh
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 arthasdan gerıey biiş kalmadı cunki, sadfece bi aractı kullanıldı tüketild, posası alındı vucudada elegecirlidi bitti gitti, arthas yattara oldu yanı. death knihtda forsaken gibi bi durum değil hanı, direk lichking'e bağlı adamların hepsi, bütün gücleri lich kingden geliyo.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 3. faction için illidan ın takımı hazırdı.sanmıyorum arthas 11 kişi çıkarsın yeni bi takım için.pratik olarak oynanabilecek bir ırk yok. ayrıca dabiri tigole felan yazdığı gibi oyuna bu seviyeden sonra yeni class eklemek ÇOOOK kasar. onun dengesi şusu busu sürekli nerflenir bufflanır millet ağlar felan.ayrıca death knight pek class olmaz olsa olsa heroic class. blizzard ın biraz varyasyon yaratması lazım şu an oyunda herkes torna tezgahından çıkmış gibi
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Hero class gibi birşey olur olursa zaten. Sen abominationlara yol soran paladin gördünde, slyvanasın önünde diz çökecek Death Knight olmayacağını mı iddia ediyorsun =p Blizz > Lore
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=185569&syf=son#sayfasonu
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Vay be 1 yıl geçti. İlk çıktığında "yapılır mı bu, daha yeni lvl 80 olmuştum" diye ağladı millet, ama 1 yıldır bırak oyunun çıkmasını, daha death knight dışında bir bilgi bile vermediler. starcraft'ın sitesi sürekli yenileniyor, ama wotlk'e dokunmadılar bile. sc2'yi 2008'te çıkartıp ertesi sene de wotlk yapçaklar herhalde...
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 emin misin bone death knight dısında bilgi vermediklerine?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ahahahaahahahahhahahahaha
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 offf ahahaaha süper lan, şimdi ayar denemesi gelir gülüyolar falan diye
Öne çıkan mesajlar