Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Olay yeni değil, 2 gün önce gazetelerde yer aldı zaten. Kısaca özetlemek gerekirse, eskiden istedikleri tutukluyu istedikleri zaman görebilen milletvekillerinin bu sınırsız hakları kaldırıldı. Belli Meclis Komisyonlarında (İnsan Hakları İnceleme Komisyonu gibi) yer almadıkları sürece, milletvekillerinin teröristleri ziyareti yasaklandı mesela. Elbette çok fazla düşünmeye gerek yok. DTP 22 milletvekili çıkardıktan sonra gelen bu kanun değişikliğinin hedefi belli. Benim merak ettiğim, sizin bu konudaki fikirleriniz. Özellikle de liberal fikirli arkadaşların yorumlarını bekliyorum konu hakkında. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Kişiye özel kanun çıkarmak hem anayasaya hem insan haklarına aykırıdır. Bunca zamandır serbetstken DTP liler milletvekili olunca çıkarılan bu kanun; kişiye özel bir kanundur. Milletin vekiline ceza evleri kapatılıyor. Demokrasi açısından kabul edilemez bir durum, milletin vekilinin önünde hiçbir kapı kapalı kalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ciddi soruyorum. kinaye mi yaptın ombak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ombak ile aynı fikirdeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ziyaret etseler ne olacak etmeseler ne olacak.. burada asıl amaç gösteri amaçlı ziyaretlerin dolayısıyla ortamı gerecek provokasyonların önlenmesidir, yerinde bir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben şunu anlamadım, niye özellikle liberallerden yorum bekliyosun? avlıycak mısın, saldırcak mısın? kendini liberal olarak tanımlayanlar veya tanımlamayanlar bu topik'e ona göre mi cevap verecekler? dtp'liler gidip apo'yu çıkarıcaklar mı cezaevinden? neden korkuluyo anlamadım, adam avukatları aracılığıyla çatır çatır mesajlarını iletmiyo mu dış dünyaya? ombak denilcek şeyi demiş zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Böyle bir yasayı çıkarmak başlı başında bir provokasyondur. Malum şahsın taraftarlarının eline koz vermekten başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bence iki türlü de kötü Eğer kaldırmasalardı söylendiği gibi şov amaçlı ziyaretler olucaktı 2 günde bi ziyarete gidicek,imralıda kamp kurucaktı bunlar. kaldırılınca da bunlara nur topu gibi bi zırlama hakkı doğdu, o yüzden gıcık edicekler bol bol. O açıdan burada doğru ya da yanlış gibi bir seçim olamaz çünkü iki türlü de ortalık karışıyo.Serbest bırakılıp ortalığı karıştırıcaklarına kısıtlanıp karıştırsınlar, çünkü ortalığın karışması konusunda pek bi fark yaratmaz o kararlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Kişiye özel kanun çıkarmak hem anayasaya hem insan haklarına aykırıdır. Bunca zamandır serbetstken DTP liler milletvekili olunca çıkarılan bu kanun; kişiye özel bir kanundur. Kişiye özel kanun öyle olmaz; eğer söz konusu yasal düzenleme sadece DTP milletvekillerini ilgilendirecek olsaydı kişiye özel diyebilirdik fakat bu düzenleme bütün milletvekilerine uygulanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: sir üye [şikayet et] § 31 Temmuz 2007, Salı - 22:25 [ özel msj ] ben şunu anlamadım, niye özellikle liberallerden yorum bekliyosun? avlıycak mısın, saldırcak mısın? kendini liberal olarak tanımlayanlar veya tanımlamayanlar bu topik'e ona göre mi cevap verecekler? Milliyetçi kesmin bu karara tepkisi oldukça kestirilebilir benim için mesela. Ama kendimi bir liberal olarak görmeme rağmen, bu konuda kararsız kaldım açıkçası. O yüzden de özellikle diğer liberallerin de fikirlerini almak istedim. İlla ki her yerde senin gibi art niyet arayan adamlar da çıkıyor tabii, ben de onu anlayamadım. Ne avlaması, ne saldırması? Bir sakin olun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Biz her ne kadar kendilerine öcü olarak baksakda , kendileri Milletin vekilidir. Ve bu yasa benim görüşüme uygun değildir. Çıkmasa ya bunu yapsalardı gibi birşey denemez. Yaptılar mı ? yapacaklarını mı söylediler ? Bu önyargıyı yıkmamız gerekiyorki bir yerkere varalım. Adamlar durmadan , biz yapıcı olmak için meclisteyiz diyorlar. Yapıcı olma şansını onlara tanıyalım. 20 adam devleti devirecek değiller. ama şans verilir ve onlar doğru kullanırlarsa problemi çözmek adına adım atılabillir. Yıllardır tek adım atamadığımız sorunun belkide çözümü vardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yannız bu ara liberalizm epey popüler oldu hoş bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 amerikadan bulaşmıştır. küçük amerikayız ya edit: america ne lan. allah belanı [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 22:52 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Çıkmasa ya bunu yapsalardı gibi birşey denemez. Yaptılar mı ? yapacaklarını mı söylediler ? Bu önyargıyı yıkmamız gerekiyorki bir yerkere varalım. :( bunları okumak ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Liberal değil Özgürlükçü Sosyalistim ama sormak istiyorum Liberalizm ile Amerika'yı nasıl alakalandırdın? Kadın başkan olur mu diye hala tartışan ABD'den ileriyiz bence Türkiye olarak. ABD'nin Eşekler ile Fİllerden başka üçüncü bir sese bile tahammülü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Horace :)= işte fark seninkiler yapıcaklarını söylediler. Söylememiş olsalardı ;? Yada bu yolda gidiyor olmasalardı ??? Aynı zamanda bende liberal falan değilim hazda etmem liberal düşünceden. Özgürlükçü bir sosyalist olabilirim belki yada iyimser diyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 milletvekili oldu diye hapisten çıkarınca hiçbirşey söz konu değilde böyle bir yasa gelince mi sorun size göre?insan hakları buysa ben insanları sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 küçük amerikayız ya ondandır dedim. amerikanın kendisi liberal gibi anlaşılıyo okuyunca evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 doğru bulmuyorum bu kararı.tayyip icin,unakıtan icin nası kisiye özel anayasa degisikligini desteklemiyorsak,bunu da desteklemememiz lazım.cok demokratik akp nin kafa yapısını belli eden bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 özür dilerim biraz asabiyim bugün sanırım ayar verecek yer arıyorum..ama şu ara biraz dışardan bakabilen, özgür düşünen ve tabuları tartışmaya açanlara doğrudan bi saldırı var her yerde, bende de bi önyargı oluştu, hakkaten üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Milletvekili oldu diye hapisten çıkan kimse bir hükümlü değil tutuklu yargılanan bir vatandaş ve yargılaması devam edicek sadece artık milletvekili olduğu için kaçmıyacağı ve delilleri karartmayacağı kanaatine varıldığı için serbest bırakılmış. Suçuda düşünce suçu yolsuzluk değil. Kayıp trilyon davası yüzünden yargılanan A.Gül cumhubaşkanı olurken, S.tuncel mi battı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hapisten cıkan 'vatan hainligiyle' yargılanan birisi meclise giremeyecekse,tayyibin ne işi var orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 A.Gül'ün batmadığını söyledim mi? Yarın öbürgün dokunulmazlık ayağına suçunuda düşürürler.Bunu da düşünmek gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Cumhurbaşkanının dokunulmazlığı yok :=) Milletvekilliğide düşüyor. Çıksın yargılansında görelim bizde bakalım neymiş ne değilmiş kendiside... Sayın Erdoğanında bir sürü davası var neden cesaret edip yargılanmak aklanmak istiyorum diyemiyor ? Var mı o yürek ? o özgüven ? ------ Armutla elmayı toplamaya çalışmayalım. Ben zaten dokunulmazlıklarada toptan karşı bir adamım kürsü dokunulmazlığını savunuyorum. Bunun dışında hepsi ne suçu varsa yargılansın içerde yatması gerekirsede yatsın zaten mecliste ne işi var. Katil , hırsız , dolandırıcı olduğu kanıtlanmış adam istemiyorum mecliste :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 [spo][/spo] bu gençler kim? tayyip erdoğan'a yumurta attıkları gerekçesiyle bir ay hapiste yatan gençler.böyle tahammülsüz,böyle vicdansızlık işte. aklanmamıs insan dava nasıl acabilir? temiz meclis lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar