Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resim çizmek


Bone

Öne çıkan mesajlar

aynen joker hatta zekiyi geçtim düzgün el-göz koordinasyonu ve iyi bi gözlem gücüyle herkesin yapabileceği bi şey olduğuna inanıyorum ve bahsettiğim ikiside çalışma ve deneyimle geliştirilebilecek şeyler. ama sıkılmamak için ilgi duymak da şart. yani sabahın körü 8 de desen dersinin sınavına girip öğlen 12.30da cıktığımı hatırlıyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet 0 dan başlayan birine genel anlamda çok şey katıyor. ama kurslarda çoğunluk olarak yetenek sınavına yönelik çalıştırıldığı için bazı şeyleri biraz genel olarak geçiyor. sınavların çoğu 1-2 saatlik ve karakalem olduğu için daha detayli bi uğraş isteyen renk, doku gibi şeyler biraz daha yüzeysel geçiliyor. ama dediğim gibi 0 dan baslayan birisine kompozisyon, ölçü alma, oran-orantı gibi işin temelini oluşturan şeyleri katması açısından ve model çizmek gibi de bi olanak sağladığından ötürü öneririm mutlaka eğer çizmekten keyif alıyorsanız

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:40 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bende 1 ay kala başlamıştım desen kursuna, kendimce çiziyodum öylesine. gittiğim hoca(ki ankaranın en iyisiyi hala benim gözümde) da 1 ayda belli olmaz ama zor devlet unisi kazanman, bana öyle bi beklenti koyma diye de acık acık söylemişti. simdi bilkentteyim ve cok da mutluyum aldığım eğitimden. benim farkım ben lise 1 den beri istiyodum ve ailem karşı cıkıyodu, güzel sanatlar lisesine gecmeyi bile denedim ama engellediler bi nevi. cidden yani kusura bakma da bi yeri kazanamadım deniim mantığı cok yanlış. önce otur bi düşün, ben ne istiyorum diye ona göre karar ver.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...