Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ne zaman heveslenip resim çizmeye çalışsam, hiç birşey beceremiyorum, ve tüm hevesim kursağımda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 deviant ı aç. hoşuna giden resimi çizmeye çalış. baya ilerler resmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182585 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bende güzel çizemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ben zeki olan ve çizime zaman ayıran herkezin çizim yapabileceğini düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aynen joker hatta zekiyi geçtim düzgün el-göz koordinasyonu ve iyi bi gözlem gücüyle herkesin yapabileceği bi şey olduğuna inanıyorum ve bahsettiğim ikiside çalışma ve deneyimle geliştirilebilecek şeyler. ama sıkılmamak için ilgi duymak da şart. yani sabahın körü 8 de desen dersinin sınavına girip öğlen 12.30da cıktığımı hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aynen bone +1451414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Aegean kursların falan faydası oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 evet daesu bayaaa bi yeteneksiz gerçekten üzgünüm :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 geçen gün akordon aldım, çalamadım depresyona girdim. bi de bi kız vardı orda, o da olmadı. konuşamadım fln. ama böyle adamları görüyorum bandanalı sigara içen fln. acaba ben de yapsam faydası olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ya cok düşük aldımda össden ben o yüzden grafikerlik sınavına giricemm. işte ama son günler kursa gitsem 1 ayda kazanabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ehm. düzenli çalıştıktan sonra olur galba. ama emin değilim ben de. ama başarabilirsin. ben buna inanoyrum. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:29 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dostum içinde olması lazım ama malesef sende o ışık yok. işe çöpten adam çizmekle başla istersen ama olucağını sanmıyorum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Çiz çiz nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 evet 0 dan başlayan birine genel anlamda çok şey katıyor. ama kurslarda çoğunluk olarak yetenek sınavına yönelik çalıştırıldığı için bazı şeyleri biraz genel olarak geçiyor. sınavların çoğu 1-2 saatlik ve karakalem olduğu için daha detayli bi uğraş isteyen renk, doku gibi şeyler biraz daha yüzeysel geçiliyor. ama dediğim gibi 0 dan baslayan birisine kompozisyon, ölçü alma, oran-orantı gibi işin temelini oluşturan şeyleri katması açısından ve model çizmek gibi de bi olanak sağladığından ötürü öneririm mutlaka eğer çizmekten keyif alıyorsanız [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:40 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 cok iyi anlıyorum :( ya benim seviyem bu telefonun fotograf şeyiyle cektigim için biraz kalitesi kötü detayları kayboldu..portresinde cok calıştım profilden aldım özellikle ellerde ve omuzlarda biraz problem var ama düzelcek inşalalh 1 ayım var daha :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Dostum taramalarına dikkat etmelisin. Ayrıca anatomi yalan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 taramalar kayboldu telefondan cekince dikkat ettim sag ayagı biraz büyük olmuş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dostum sol kulağını düzeltsen oldu bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ellerini çizmeyi unutmuşsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aynen bende 1 ay kala başlamıştım desen kursuna, kendimce çiziyodum öylesine. gittiğim hoca(ki ankaranın en iyisiyi hala benim gözümde) da 1 ayda belli olmaz ama zor devlet unisi kazanman, bana öyle bi beklenti koyma diye de acık acık söylemişti. simdi bilkentteyim ve cok da mutluyum aldığım eğitimden. benim farkım ben lise 1 den beri istiyodum ve ailem karşı cıkıyodu, güzel sanatlar lisesine gecmeyi bile denedim ama engellediler bi nevi. cidden yani kusura bakma da bi yeri kazanamadım deniim mantığı cok yanlış. önce otur bi düşün, ben ne istiyorum diye ona göre karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 daseu, aslında figüratif olarak iyi. tonsal etkileşimler eksik biraz. benim teyzem ressam olduu için az çok biliyorum ben. ama çalışırsan olmas die bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yaa ne demek istiyorsun tonsal etkileşimler derken horacegoessking bence harika bi desen o ? ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 giremezsem babam sanayiye yollıycak :(((((((((88888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar