noma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Tepedeki eşek Egerin ne güzel Lütufkar bakişlarina kurban Lakin adın eşek Olmayaydı eger Sana alirdim güzel bir döşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yanlız uydurucam diye eşşegi döşege atmişiz :DDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Neden attın eşeği döşeğe Olm sapıkmısın sen patiye Manda atsan hadi neyse Azgınlıktan ölünmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 fatal ryhmeeerğğg Arma öldü mic bende Rahat dur biterim tependeğğğ Mal mı sende dur da dinleğğğğ yoğ Akıllara zarar türkçe rap eyoğğğğğ yeağğğğ yawwğğğğğ eastanbul undergroundd yeğğğğ . - bi sigrağn varmığ ağbi eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Dev'in devasa konu başlığı yok olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 eşek sıpası lama dana aama razıyım sana dana gelsene ula illaki gelcen la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Canım çekti vermedin Lan allah belanı versin Yılmadım tükenmedim Mor pantolonumu giydim Oturdum bilgisayarın başına Rus kızlarını seyrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Gel bana ey zalim we are not alone diyelim insanız hepimiz ne yeriz ne içeriz donumuzu toplamaktan aciz oraya buraya gideriz neler neler ederiz Sulak topraklardır yerimiz uyuruz serin serin rahattır ey zalim ince belli sevgilim olur mu öyle nefsine hakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 diablotg Derdini söyle bana İyi ederim seni sonra Alırım acını senin Basarım bağrıma bağrıma Lan ne biçim bişey oluo bu Olsa da olurmuş olmasa da Telefonum çalıo bekle du Geliyorum kapın açık olmasa da bu ne ak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Nedir senin adın, Ece? Cayır cayır yanalım bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Rıza galiba seninde adın atari oynar mısın? bazen ağlarsın bazen de güler iyi bari ben gideyim terziye ceketimi vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 dandini dandini dastana inekler basmış bostana abime dedim olayı bak dedi oğlum sussana lord of the gas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 _____________________________, Canım ne bu çizgiler? | lale ile bize gelirler. | yorma kızı bu kadar, | morarır yüzü, parlar. | | ormanda çok domuz var xaty, | Robinhood'dan iste bir yay! | ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 xaty Xearuon dağlarında şov varmış gidelim Alman kızları varmış coşalım Tel kadayıf Varmış yiyelim Y tıkandim üüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 GwindonSurion Gıvindon mu sürüyon? Warhammer da çıkmadı bi türlü İki bira kap gel Nargileyle içelim Domuzlar da seyrediyo beni uzaktan Osman'la hamdi koydum isimlerini Sanki kafamda sivilceler çıkmış Ucubeye dönmüşüm Rimel sürsem düzelir mi acaba İ.ne derler ama o zaman O değil de,ne yazdım ben şimdi? Neyse hacı hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3 kilo don Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Laleler açmış beyaz Uyusam keşke biraz Rüyamda seni görsem Takke düştü kel göründü Zaten yok ki görkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 3 kilo don kaç paraya olur bu işler iğneyle karıştırılmaz dişler lojistik destek isterler orduyu oraya buraya çekerler doğuya koşar bizimkiler orduyu unutur şerefsizler ne yapsak gitmez bu pişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 xaty x*ktir git ülehn burdan almiyim seni ayağımın altına teee nerelerden gelmişsin yerler seni burada maksat kafiye yanlış anlama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 adamınbiri said: maksat kafiye yanlış anlama:D sana güzel bi şiir yazdım ama sildim sonra :) yazdım say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 öm at şiiri ozaman bide alınganlık yapma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 adamınbiri adam mısın lan sen dangalak bir yapıya sahipsin adamım diye geziyorsun bir de mantık arama bu dizelerde ısıtırım seni soğuk gecelerde neden olmasın değil mi? belki çılgın bir gece yaşarız ne dersin? irite edici konuşursam pişman olursun randıman alamazsın geri kalan hayatından ibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 "Çok yaratıcı bir çalışma , milyonları derinden etkileyecek." - bir dost . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ulan konuyu da ben açmışım iyi mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ne zaman uyicaz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar