tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 beceremiyolar bence, 2000 senesinde uefa kupası almış takımın bi tane güzel anahtarlığı yok mesela o günü hatırlatan güzel bi süs eşyası falan yok yapamamışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Evet bak o konuda haklısın UEFA ve Super Kupayı nakite çeviremedi galatsaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 şimdi videoları izledim de, sinirden kudurmak üzereyim. topic'in başında yazdığım şeylere çıkıyor az çok. bjk'nin taraftarıyla gurur duyanlara burdan koskoca bi hareket çekiyorum. ulan adamlar sokakta giden arabaya saldırmış, devletinin malına zarar vermiş, şehir eşkiyalığı yapmış, siz bunlarla mı gurur duyuyorsunuz ve bunu foruma koyuyorsunuz gerçekler diye? fenerbahçe taraftarı da yanlış yapmış ama, onlar en azından adam gibi yürümüşler yolda sivillere zarar vermemişler. ulan şerefsizler siz kimsiniz de devletin polisine zarar veriyorsunuz, kamu malına saldırıyorsunuz? sonra gelip bir de bunun takımı çok sevme, delikanlılık, en özel taraftar olma diye savunuyorsunuz. ben olsam hepinizi alır dayak manyağı yapardım. ama polisin de bir yaptırımı yok artık, AB uyum yasaları sağolsun. uzun lafın kısası, yoldan geçen sivil arabalara saldırmayı, otobüsün camlarını kırmayı delikanlılık olarak gören kişilere burdan sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum. en büyük sizsiniz harbiden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Şimdi bunları nekadar anlatsamda belki anlamayacaksın benimde normal günümde anlamadığım şeyler.. sana şöyle diyim. 4 sene kadar önce Loca'mız vardı Stadda Maçı izlerken maçta oldugunun farkına varamıyorsun evinde maç izler gibisin.. Fenerbahce yılda 17 maç yapıyor kadıköyde ve bu 17 maçın hepsine gitmeye çalışıyorum en azından her sene en az 15 maç ve özellikle artık Açık tribünleri tercih ediyorum.İnanki O maça girdiğim atmosferde. Şampiyonluk kutlamalarımızda ben kendimden geçip artık ben olmaktan çıkıyorum. Asabi bi insanımdır genel olarak daha asabi ve daha saldırgan oluyorum . bu insanın içindekinin ötesine geçişi gibi oluyor. Takım sevgisi seni diğer takımlara karşı kin sahibi yapıyor anlatamadım o duyguyu tam olarak ama .. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: 100.000 taraftar kart, 36.000 kombine, geçen hafta 27000 kombine satılmıştı, taraftar kartta ise net bir rakam bulamıyorum fakat en son 70000 küsürde olduğunu duymuştum, postundaki diğer sayılar ne kadar yanlış bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Geçen senenin rakamları. Hepsi de gerçektir taraftar kart 70000 falan değil uydurmayalım bok atmak için. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 14:17 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 100 bin taraftar kart satıldıysa sizin resmi sitenizde niye 100 bininci taraftar kart sahibini bekliyor gibi alexin oldugu bır reklam var ? resmi sitenizde 95 bin satıldı yazıyor. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 14:19 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Geçen senenin rakamları. Hepsi de gerçektir taraftar kart 70000 falan değil uydurmayalım bok atmak için. Ne bok atması, geçen seneden bana ne bu sene 27000 kombine satılmış. Taraftar kartı ise en son 70000 küsür olduğunu duymuştum demişim, şimdi baktım resmi sitede 95000 olduğu yazılmış düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Çok afedesiniz ya 5000 taraftar kart eksik yazmışız. Yaw dalga mı geçiyosunuz :) 36.000 kombine geçen seneki rakam bu senekini bulamadım aklımda geçen seneki kalmış onu yazıyorum. Diğer rakamlarda internetten kolayca bulunabiliyor ararsanız bulurusunuz. Ayrıca orada olay rakamların 5000 eksik 5000 fazla olması değildi yoksa 5000 küçük bi sayı diil GS ve BJK toplam veya ayrı ayrı 5000 sayısını göremiyolar pek :D geçen sene maç olur kadıköy 50.000 kişi vardır buraya gelir arkadaşın biri Stadı dolduramamışsınız yazar :) İnönü ile samiyeni toplasan 50K etmez onu hiç düşünmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Tamam sidik yarışı başlatmayalım, ben sadece yanlış gördüğüm sayıları düzeltmek istedim ve evet gerçekten de 100000'in yanında 5000'in önemi yok, haklısın: "36000 kombine ,100000 kart"ı 27000 kombine ,95000 kart olarak düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Sene kaç bilmiyorum, İstanbula gitmiştim arkadaşların yanına. Bir tanesi tutturdu BJK-İstanbulspor maçına diye. İyi dedim gidelim, sergenin istanbulspora transfer olduğu sene, başkan cem uzan. maç çıkışında o gümüşsuyuna doğru olan yamaç var ya orda bir bjk li gördüm, elinde sallama, tam o sırada bir şimşek çaktı tam arkasında; atatürkü görmüş gibi oldum valla. içine girince bjk tarafı iyi, fb de o yok. yoksa ben çok yerde maç izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Football Factory International (youtube) al sana KFY'ye girmis elemani izle... seni almamis kimse aralarina =) [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 17:07 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 gülerim ancak bunaaaaaaa hehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 İsterse 100.000 kişi gelsin, öyle taraftarı olsun, o başkanla gene bu sezon 2. yada 3. olur bjk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 @Gangren: daha transfer dönemi bitmedi sanki ha ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 abi çok büyük taraftar bunlar seba gitsin ahmet dursun diye de bağırdınız ama siz büyük taraftarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Smoke üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 13:42 [ özel msj ] 100.000 taraftar kart, 36.000 kombine, yıllık 200.000 forma satışı, Müzik CD'leri (Kıraç ve Athena), her tarafta lisanslı bayrak ve flamalar, toplamda her yıl 2.500.000 adet irili ufaklı lisanslı ürün satılıyor. Neden beşiktaş ve galatasaray bunları yapamadı diye cidden oturup düşünmek lazım. Fenerium olmayan il, alışveriş merkezi neredeyse kalmadı, içeri girdiğinizde kalemden cep telefonunua kadar lisanslı aradığınız her ürünü bulabiliyorsunuz. Acaba diğer yöentimler bunu beceremiyorlar mı yoksa büyük taraftardan talep mi yok diye uğraşmıyorlar.abi bende fb nin lisanslı olara piyasaya sürdüğü bos cd var ya düşün artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sığır gibi bağırmak demiş kekonun biri. çok afedersin de bana stada gidip de tezahürat yaptığım için "sığır" yakıştırması yapabilecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum bu bir. ikincisi tezahürat yapmayı bırakıp mongol insanlar gibi maçları izlemeye başlarsak neden bir yerlere geliyoruz da böyleyken gelemiyoruz ne ilgisi var gerçekten çok merak ediyorum bunu. futbol dünyanın her yerinde farklı gözle izleniyor. akdeniz insanı olan bizler de bu şekildeyiz. yunanistan da bizim gibi. italyanlar'da. ispanya ezelden beridir yalnızca maç izler. ingilizler şu anda fenerbahçe taraftarının özendiği gruptur. aah ooh nidalarıyla maç izlemeyi bi bok sandıklarından artık ingiliz olma çabasındalar. futbol kültürdür ve beğenseniz de beğenmeseniz de bu ülke sınırları içinde tezahürat yapan insanlar hep olacaktır. futbol deyince aklımıza gelen şey bu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 tezahurat ayrı SIĞIR gibi bağırmak ayrı ok?allahtan küfür yasağı geldi oda gelmese ilk çağ [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:48 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 arabacı takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tezahurat ayri kufur ederek bagrismak, sporcular ortada oynarken o bagrisan yaratiklarin maci birakip birbirlerine donup haykimalari, anadan baslayip sulaleden cikmalari, macin basinda girerken birbirlerine satasmalari (bunlarin hepsi kufurlu silahli sopali kavgali), macin sonunda etrafi dagitmalari, silah atimlari ile insanlari oldurmeleri gibi daha bir cok insana yakismayan hareketi kendine sindiriyorsan uzgunum ama benim gibiler gozunde o dedigin hayvan durumuna dusuyorsun.. futbol her zaman vardi dedigin gibi ama bu sekildemiydi ilk ciktiginda? istersen bir arastir insanlar nasil ciddiye alir nasil ozene bezene gider maclarini izler ardidan cikip maci tartisip konusabilirlerdi. akdeniz ulkesiyiz de ondan boylede demek oldukca sacma o zaman neden baska sporlarda olmuyor. baskete futbol seyircisi geldiginden beridir oralarida gorduk. en dusuk egitim ve kultur seviyesindeki kisilerin futbol fanatigi olmasindan doguyor bunlar. yoksa sadece stada gidip her turlu pisligi yapanlar degil futbolu takip edip takim tutanlar. bizlerde taraftariz bizlerde yenildigimizde yendigimizde uzuluyor ve seviniyoruz, bizlerde gol atildiginda evimizde seviniyoruz. stadtaki cirkinliklerin bir kismini bu forumda da gorebilirsiniz. sacma sapan her turlu topicde birbirine satasmalar cocukca kavgalar. akdeniz insaniyiz tabii klavyemizde heyecanli .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 lol klavyemiz hiç heyecanlı değil merak etme. şahsen normal hayatımda da hiç heyecanlı bir insan değilim o yüzden yazdıkların hala komik geliyor. futbol türkiye'de varolduğundan bu yana tezahüratlar yapılmıştır. asıl gidip sen biraz araştırırsan yazdıklarından utanırsın. beşiktaş'a takılan kara kartallar ya da herhangi bir takımın artık lakabı haline gelmiş sözcükler uzun yıllar önce tapılan tezahüratlara dayanıyor. ayrıca eskiden böylemiydi demişsin. evet eskiden farklı olan tek şey stadlara eşit sayıda taraftarın alınması ve insanların yine tezahürat yapsalar da saçma sapan bir şekilde tekme tokat birbirlerine girmemesiydi. yani o konu başka yere çıkıyor. kimse kalkıp da bu ülkede kavga eden, stad yakan, stad parçalayan, yabancı madde atan ve küfür eden tek taraftar beşiktaş taraftarıdır diyemez. diyen zaten kör ya da sağırdır. şu ülkede taraftarlık yapanların yüzde 90ı bu şekilde. ha ben kavga kısmını onaylamıyorum ama tezahürat kısmı gerçekten işin güzel kısmı. böyle renkli bir görüntü daha olamaz çünkü. futbolun tadını tuzunu oluşturuyor. futbol demek oturup maç izlemek değil bana göre. bilmiyorum belki de devir değişiyor yavaş yavaş. bizim devrimiz de doluyordur. sırada sizler varsınız ingiliz seyircisi kılıklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ya gitte bi fener maçı izle.ingilizmiş.tezahurat için ne uçak motorundan fazla ses çıkarman lazım nede sesini kısman.sığır gibi bağırıyo taraftar yalanmı be.git bak fenerin cimbomun hatta antalyasporun maçlarına.hiçbiride uçak motoru gibi ses çıkarmıyo ama gayette güzel tezahurat yapıyo seyirciler. ama pardon pardon bi dk biyeri atladım.bizim maça 50 k kişi gittiğinden herkes bağırmasa bile yeterli bi sesle tezahurat oluyo ondan bide bizim hafif sessizliğimiz.sizin o yüzden böğürmeniz gerekiyo.ama dur antalya maçında 5000 kişide yapıyo tezahurat bağırmadan.ay ay çelişkili oldu. abi lol görende fener maçında tezahurat yok sancak.adam ne kadıköydeki derbileri izlemiş ne başka bişey heralde. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:24 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tezahuratsız maç olmaz futbol şov işidir. tezahuratın oyuna çok katkısı olmadığını kabul ediyorum ama sonuçta gidenlerin eğlenmesine coşmasına stres atmasına olanak sağlıyor ayrıca maça gidip de ya oturun maç izlicem diyenler daha beter bence. ozaman otur evinde izle be kardeşim madem tezahurat istemiyorsun, hem evinde rahat rahat pozisyonların tekrarına kadar izlersin taraftarlık bir kültürdür. siz ingiliz tribünlerine hasta olursunuz, elin ingilizi de türk tribünlerine hasta olur. siz bi tezahurata böğürtü dersiniz ama başkası o tezahurata hasta olur benzerini uygulamaya calısır. türk tribünlerinde besiktaslısı, fblisi gslisi diye kalıtsal bir ayrım yok. şu an fanatiklik - tezahurat vs bakımından düşmeyen son kale beşiktaşta tek fark bu. yoksa gidin gfbyle konusun eski maratonda mı kalmak isterdiniz yoksa şimdiki curva mı diye, maratonu tercih edeceklerdir. çünkü akustik farkı var ve akustik şevk getirir coşturur ha bi de fanatik taraftar olmayı milletin anasına bacasına küfretmek, silah çekip adam vurmak vs sananlar var o da ayrı hikaye. çapulcuları magandaları temizlemek lazım fanatik taraftarları değil. bir sürü taraftar var bu dediklerinizi yapmayan. bunları tasvip eden de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar