Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Selamlar, YouTube hakkında ufak bir araştırma yapıyorum da. 2-3 dakikanızı alacak şu anketi doldurabilirseniz çok sevinirim. 1) Siteyi ne sıklıkta kullanıyorsunuz? 2) Channel Subscription sistemini kullanıyor musunuz? (Beğendiğiniz kanallara üye olup, yeni video eklendiğinde haber alma olayı - Normal YouTube üyeliği değil) Kullanıyorsanız, kaç kanala üyesiniz? 3) YouTube Arama motorunu ve subscription sistemini yeterli buluyor musunuz? 4) YouTube'dan bağımsız olarak, herhangi bir sitenin RSS feed'lerini kullanıyor musunuz? 5) YouTube RSS feedlerini kullanıyor musunuz? 6) YouTube sitesinde "ah şu özellik de olsaydı" dediğiniz bir şeyler var mı? Yada kötü bulduğunuz neler var? Teşekkürler şimdiden. :) [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:15 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Siteyi ne sıklıkta kullanıyorsunuz? Günde 1-2 video diyeyim, aklıma bir şey gelirse. 2) Subscription sistemini kullanıyor musunuz? (Beğendiğiniz kanallara üye olup, yeni video eklendiğinde haber alma olayı) Kullanıyorsanız, kaç kanala üyesiniz? Favourite video olayı için kullanıyorum, bookmark kolay geldiğinden (haliyle) aslında kullanmıyorum gibi bir şey. Ama bazı videolara şiddet var bunda login ol verify et diyor falan. O zaman login oluyorum. Hiç bir kanala üye değilim. 3) YouTube Arama motorunu ve subscription sistemini yeterli buluyor musunuz? Arama motorunu yeterli bulmuyorum, subscription sistemini yeterli buluyorum, bana yetiyor en azından. 4) YouTube'dan bağımsız olarak, herhangi bir sitenin RSS feed'lerini kullanıyor musunuz? Kullandım, şu an kullanmıyorum. 5) YouTube RSS feedlerini kullanıyor musunuz? Hayır. 6) YouTube sitesinde "ah şu özellik de olsaydı" dediğiniz bir şeyler var mı? Yada kötü bulduğunuz neler var? Videolarda istenen yerden devam edilebilsin mesela, herhangi bir yerine tıklandığında oradan indirmeye devam etsin. Ha bir de videolar download edilebilir olsun diyeceğim de çok şey istiyorum muhtemelen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1-) İki günde 1 defa ile bir günde 2 defa arasında değişiyor. 2-) Kullanmıyorum, favourite ekleme olayını kullanıyorum sadece. 3-) Arama motoru biraz daha geliştirilebilir, şimdiki hali de yeterli az çok ama. 4-) RSS feed kullanmıyorum uzun bir süredir. Zamanında haber-müzik sitelerinin feedlerini kullanıyordum. 5-) Hayır 6-) Aklıma gelmiyor şu anda bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1. Günde 3-4 video izlerim. 2. Kullanıyorum. 2-3 kanala üyeliğim var. 3. Arama motorunu pek beğenmiyorum. Ortak kelimeler içeren sonuçların hepsi çıkıyo ve aralarından elemek çok zor oluyo. Üstelik ne kadar tag varsa ekleyen tipler var, onları da ne arasak görüyoruz. Subscription olayını beğeniyorum. Biri yeni video eklediğinde e-mail ile haberdar edilmek de güzel. 4. Kullanıyorum, o da Last.fm 5. Kullanmıyorum. 6. Birtakım kişilere görevler verilip, alakasız taglar ekleyen, her videoda küfreden, spam yapan tiplerin bulunup cezalandırılmasını isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1.ara sıra 2.hayır 3.ewet 4.hayır 5.hayır 6.yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Günde 4-5 saat 2) Evet, 2 3) Evet 4) Evet, bir sürü sitenin ve blogun feedlerini kullanıyorum 5) Gerekli bulmadım 6) High definition videolar ya da en azından daha yüksek kaliteli videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Aklıma bir ünlü veya bir şarkıcı geldikçe bakıyorum 2) Kullanıyorum, değişiyor. Şu aralar 10 sanırım. 3) Fena değil. 4) Hayır. 5) Hayır. 6) HD Video özelliği olsa çok iyi olurdu. Özel üyeler HD Video yükleyebilsin mesela. Ya da Büyük oyun ve film firmaları kendi trailer'larının HD videosunu yüklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1- ara sıra (bilgisayarıma indirmek istemediğim videolar için daha çok) 2- hayır 3- evet (bana yetiyor) 4- hayır 5- hayır 6- Denetimleri yeterli bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Siteyi ne sıklıkta kullanıyorsunuz? Haftada 5-10kez 2) Channel Subscription sistemini kullanıyor musunuz? (Beğendiğiniz kanallara üye olup, yeni video eklendiğinde haber alma olayı - Normal YouTube üyeliği değil) Kullanıyorsanız, kaç kanala üyesiniz? hayır kullanmıyorum 3) YouTube Arama motorunu ve subscription sistemini yeterli buluyor musunuz? arama motoru iyi 4) YouTube'dan bağımsız olarak, herhangi bir sitenin RSS feed'lerini kullanıyor musunuz? hayır 5) YouTube RSS feedlerini kullanıyor musunuz? hayır 6) YouTube sitesinde "ah şu özellik de olsaydı" dediğiniz bir şeyler var mı? Yada kötü bulduğunuz neler var? yok iyi böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Hergün. kesin birileri bi link fln gönderiyor. 2) hayır. 3) motor iyi. diğerini kullanmadım o yüzden yorum yok. 4) evet. 5) hayır. 6) böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Siteyi ne sıklıkta kullanıyorsunuz? günde 1-2 kez 2) Channel Subscription sistemini kullanıyor musunuz? (Beğendiğiniz kanallara üye olup, yeni video eklendiğinde haber alma olayı - Normal YouTube üyeliği değil) Kullanıyorsanız, kaç kanala üyesiniz? yok 3) YouTube Arama motorunu ve subscription sistemini yeterli buluyor musunuz? evet 4) YouTube'dan bağımsız olarak, herhangi bir sitenin RSS feed'lerini kullanıyor musunuz? hayır 5) YouTube RSS feedlerini kullanıyor musunuz? hayır 6) YouTube sitesinde "ah şu özellik de olsaydı" dediğiniz bir şeyler var mı? Yada kötü bulduğunuz neler var? şimdilik idare eder:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1 günlük ama saatler ahrcamıyorum youtube da 2 yok.. hiç 3 idare ediyor. aslında bazen daha kötü olan videoları üste geitriyor. aradan eleme yapmak gerekiyor. misal bi klip getiriyor üste ancak o kesilmiş kısa versiyonu, daha güzel ve tv.de az yayınlanan directors cut tadında versiyonu ise 2.-3. sf de çıkabiliyor. 4 evet 8tane site ama eşin dostun blogları ve önemli konularda sadece uzuun uzuun yorumlar yapan ve haftada max 20kere update olan gavur haber yorum blogları.. bi de sanatçıların çalışmaları falan var.. ama onlar da ayda 2-3 kere falan update olur zati 5 nayır! 6 Yorumlar berbat! youtube türkiye olsa ve yorumlar karantina altına alınsa feci güzel olurdu! usa-uk falan girip rahat rahat takılabilirdik.. ana sayfada görmüş olduğumuz "şimdi ne izleniyor?" flash penceresinde tıkladığımız video başka sekmede açılsa çok iyi olurdu.. olmuyor! direk bulunduğu pencereden açılıyor tabii (youtube la alakalı değil ya neyse) bir de "bak bak biz ne çektik " şeklinde çekilmiş garip liseli gençlik videoları var.. amannn neyse.. boşver..sen son kısmını işte bööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1. 1-2 video günde. 2. Kullanmıştım galiba, smosh için falan. 3. Fena değil. 4. Evet, blogların kullanıyorum, bir de haber için. Çok süper. 5. Hayır 6. Yorumlar berbat hakikatten bi aksimet kursalar süper olur dermişim. Ayrıca bir video yüklendikten sonr fullscreen açınca baştan yüklüyor ona gıcık oluyorum. 7. Tahminim doğru olmayabilir ama hayır, yeni bir youtube klonu istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 7. maddeye deli gibi katılıyorum hatta altına imzamı atıyorum. bi sürü benzeri site var ve hiçbiriyle ilgilenmedim.. zorlamayın kendinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mirage nin clone mlone işiyle ugrasıcagını sanmıyorum sanırım youtube için calısıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ajanmısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Siteyi ne sıklıkta kullanıyorsunuz? hergün giriyorum 2) Channel Subscription sistemini kullanıyor musunuz? evet 3) YouTube Arama motorunu ve subscription sistemini yeterli buluyor musunuz? tag-search sistemi gayet güzel ve kullanışlı, yani evet 4) YouTube'dan bağımsız olarak, herhangi bir sitenin RSS feed'lerini kullanıyor musunuz? rss ne bilmiyorum :S 5) YouTube RSS feedlerini kullanıyor musunuz? o ney 6) YouTube sitesinde "ah şu özellik de olsaydı" dediğiniz bir şeyler var mı? Yada kötü bulduğunuz neler var? videoları avi-mpg olarak download etme özelliği olsa keşke, youtube downloader falan ugraştırıyolar RSS ne bu arada harbi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Siteyi ne sıklıkta kullanıyorsunuz? msnden forumdan link geldikçe ya da bi şarkıyı çatlayacak kadar merak ettiğim zaman 2) Channel Subscription sistemini kullanıyor musunuz? (Beğendiğiniz kanallara üye olup, yeni video eklendiğinde haber alma olayı - Normal YouTube üyeliği değil) Kullanıyorsanız, kaç kanala üyesiniz? normal youtube üyeliğim var. kanal manal bilmiyorum 3) YouTube Arama motorunu ve subscription sistemini yeterli buluyor musunuz? ortanın biraz üzerinde diyebilirim 4) YouTube'dan bağımsız olarak, herhangi bir sitenin RSS feed'lerini kullanıyor musunuz? hayır. rssin ne olduğunu bi anlasam belki :D 5) YouTube RSS feedlerini kullanıyor musunuz? hayır 6) YouTube sitesinde "ah şu özellik de olsaydı" dediğiniz bir şeyler var mı? Yada kötü bulduğunuz neler var? daha kullanışlı ama daha sevimli olabilir. metacafe sevimliliğinde mesela Teşekkürler şimdiden. :) bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Siteyi ne sıklıkta kullanıyorsunuz? gunde 2 yada 3 video 2) Channel Subscription sistemini kullanıyor musunuz? (Beğendiğiniz kanallara üye olup, yeni video eklendiğinde haber alma olayı - Normal YouTube üyeliği değil) Kullanıyorsanız, kaç kanala üyesiniz? gerek duymadim lazim olayan gereksiz bi cok sey oluyo sadece istedigime bakiyorum 3) YouTube Arama motorunu ve subscription sistemini yeterli buluyor musunuz? bi nebze yeterli daha iyisi olabilir... 4) YouTube'dan bağımsız olarak, herhangi bir sitenin RSS feed'lerini kullanıyor musunuz? hayır 5) YouTube RSS feedlerini kullanıyor musunuz? hayır 6) YouTube sitesinde "ah şu özellik de olsaydı" dediğiniz bir şeyler var mı? Yada kötü bulduğunuz neler var? video izleme olayi cidden sakat bazi videolarda yuklenirken sorun yasaniyo istedigin yerden deilde belirli saniye aralıklarında geri ileri alma olayi yapılmasi kotu. download olsa iyi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1) Siteyi ne sıklıkta kullanıyorsunuz? Hergün 2) Channel Subscription sistemini kullanıyor musunuz? (Beğendiğiniz kanallara üye olup, yeni video eklendiğinde haber alma olayı - Normal YouTube üyeliği değil) Kullanıyorsanız, kaç kanala üyesiniz? Hayır 3) YouTube Arama motorunu ve subscription sistemini yeterli buluyor musunuz? Evet 4) YouTube'dan bağımsız olarak, herhangi bir sitenin RSS feed'lerini kullanıyor musunuz? Hayır 5) YouTube RSS feedlerini kullanıyor musunuz? Hayır 6) YouTube sitesinde "ah şu özellik de olsaydı" dediğiniz bir şeyler var mı? Yada kötü bulduğunuz neler var? Sadece bazı videolar inanılmaz yavaş açılıyor, Download Accelerator un Youtube için olan hızlandırma programını kullanıyorum. onun yerıne adamlar kendılerı bı cozum bulsa tam super olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 1) Siteyi ne sıklıkta kullanıyorsunuz? Günde ortalama 4-8 arası video 2) Channel Subscription sistemini kullanıyor musunuz? (Beğendiğiniz kanallara üye olup, yeni video eklendiğinde haber alma olayı - Normal YouTube üyeliği değil) Kullanıyorsanız, kaç kanala üyesiniz? Kesinlikle kullanıyorum 10 kanala üyeyim 3) YouTube Arama motorunu ve subscription sistemini yeterli buluyor musunuz? Yeterli Buluyorum. 4) YouTube'dan bağımsız olarak, herhangi bir sitenin RSS feed'lerini kullanıyor musunuz? Hayır. 5) YouTube RSS feedlerini kullanıyor musunuz? Hayır. 6) YouTube sitesinde "ah şu özellik de olsaydı" dediğiniz bir şeyler var mı? Yada kötü bulduğunuz neler var? Kanal dizaynını değiştirmek daha esnek olabilir. Örneğin tabloların solda yada sağda çıkmasını ayarlayabiliyoruz ama bir birlerinin arasında üstte altta gibi ayar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ankete katılanlara tekrar teşekkür ederim. Çok yararlı oldu benim için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @Grisworld Videolar download edilebilir.. http://www.youtubex.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar