Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağlama sen fetto

Apache

Öne çıkan mesajlar

İslama,müslümana bok atarak çok cool gözüktügünüzü zannediyorsunuz sanırım oysa bir boka benzemiyor yaptıklarınız.

3 sayfa dolusu saçma salak msjlar atılmıs güya Hoca ile müslümanlar ile taşşak geçiyorsunuz sizin sadece ziyanlık oldugunuzu düşünüyorum nokta

Edit: İnşallah Şevki Yılmaz cumhurbaşkanı olur.

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:03 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bone 2-3 fethullah/harun yahya kitabı önerde bizde öğrenelim şu işleri yaws :(

@numberten: kıskan, kıskanmayı bırakıpta örnek alırsan beli gelecek 10 yıl içinde hayatını yaşadıgın şunca yıl boyunca beceremedigini becerip daha ii bi insan olursun... belki...

ps: sırf kenk i eklemek için edit yapmışsın ya zauıhzuauhauzha, anla artık

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:23 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ben olsam kesin yargı yapmazdım. Kaç lafını duydunuz da bu kadar emin bi şekilde cebini dolduruyor diyebiliyorsunuz ben düşmanım hakkında bile böyle konuşmam. Araştıdığım kadarıyla dünya üzerinde bir çok Türk okulu açtırmış. Geçenlerdede denk geldi oradaki okullardaki öğrenciler Türkçe yarışması için Türkiye'ye gelmişler ve bunun 5. si oluyormuş. Şahsen ben bunları görünce gayet sevindim. Biz burda milletin dilini harıl harıl öğrenmeye çalışırken orda bizim dilimizi bizden iyi konuşanlar çıkıyor.

doğru diyorsun, burdakiler fetullah gülen nedir onu bile bilmez.
çok ayıp yaptıkları.
kınıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...