karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 65 civarı olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Allah (c.c.) cezanizi vericek! emege saygi plzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ben bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 İslama,müslümana bok atarak çok cool gözüktügünüzü zannediyorsunuz sanırım oysa bir boka benzemiyor yaptıklarınız. 3 sayfa dolusu saçma salak msjlar atılmıs güya Hoca ile müslümanlar ile taşşak geçiyorsunuz sizin sadece ziyanlık oldugunuzu düşünüyorum nokta Edit: İnşallah Şevki Yılmaz cumhurbaşkanı olur. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:03 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 onnumara şeriatınıda al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Evet, hocan ile dalga geçiyorum. Sen de benimle dalga geçebilirsin; meraklanma, kırılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hocaefendi ağır ol salarım üstüne pikaçuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 harbiden tartışmayı rencide edici boyutlara çekmişiniz ama yine de kimse gelip fetullah güleni ve harun yahyayı savunmasın burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: onnumara şeriatınıda al git. +10 artıon onartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Sen şeriatin ne demek oldugunu biliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Din hukuku demek, bu da kökünden yaş zaten; dinler objektif olamaz - bu da hukuk kavramı ile çelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 (sam ve horace hariç olmak üzere) neden tüm din agırlıklı üyelşerimiz demagolojiden başka bir şey yapamıyor çözemedim: misal: razien, silencer ve daha niceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 şöyle bişi var, bilmem alakalı mıdır: http://www.youtube.com/watch?v=kpdQvLFAP-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: Sen şeriatin ne demek oldugunu biliyormusun? şeriat ne demek,açıkla bakalım.burada insanlara diş göstereceğine bilgilendirecek bir iki laf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 numberten, nickin neden Ingilizce? Bi de bu bilmemne cocuguna hoca demeyin yani, Turkiye'deki binlerce hocaya ayip oluyor. Kufur yasak olmasa da rahat rahat desek. -KF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 rencide edici bi topic olmaması gerekirdi. kırgınlıktan başka bişey yapmıyor. tartışmaya değmezdi bende tartıştım neyse bence uzatılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Yahu tabi ki rencide edici bi topik olucak. Pezevengin biri geliyo insanlarin en kutsal duygularini somurup cebini doldurup ABD'ye kaciyor, burada cemaat okullari hala egitimi baltalamaya devam ediyor, hala da birileri geliyor savunuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Kimseye diş filan göstermiyorum sadece şeriatinide al git ne demek onu anlamadıgım için şeriatin ne oldugunu biliyormu diye sordum. Nickim neden ingilizce olmasınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Zaten anlasan şaşardım(k ?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 fetullah gülen'in %1'i bile olamassınız. alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste olmadı ahirette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bleda çok kıskanıyorum seni ortamın gözdesisin kenk :( [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:21 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bone 2-3 fethullah/harun yahya kitabı önerde bizde öğrenelim şu işleri yaws :( @numberten: kıskan, kıskanmayı bırakıpta örnek alırsan beli gelecek 10 yıl içinde hayatını yaşadıgın şunca yıl boyunca beceremedigini becerip daha ii bi insan olursun... belki... ps: sırf kenk i eklemek için edit yapmışsın ya zauıhzuauhauzha, anla artık [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:23 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Evet çok çalısıp iyi bir insan olmalıyım çok teşekkür ederim. off çok prosun Bleda nasılda anladın sırf kenki eklemek için edit yaptıgımı :( [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: Ben olsam kesin yargı yapmazdım. Kaç lafını duydunuz da bu kadar emin bi şekilde cebini dolduruyor diyebiliyorsunuz ben düşmanım hakkında bile böyle konuşmam. Araştıdığım kadarıyla dünya üzerinde bir çok Türk okulu açtırmış. Geçenlerdede denk geldi oradaki okullardaki öğrenciler Türkçe yarışması için Türkiye'ye gelmişler ve bunun 5. si oluyormuş. Şahsen ben bunları görünce gayet sevindim. Biz burda milletin dilini harıl harıl öğrenmeye çalışırken orda bizim dilimizi bizden iyi konuşanlar çıkıyor. doğru diyorsun, burdakiler fetullah gülen nedir onu bile bilmez. çok ayıp yaptıkları. kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar