Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 itiraz ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 abow anezkacım gelmiş. "malsın" demişti en son bana.. kessin de rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ben gülttaşıma vurmam kanka , rmk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ne zaman olacak bu. gelip izleyelim. nereden kalkıyor seyirci otobüsleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bu kadar dar alan bence blood oath yasak olsun , bence , keyfe göre . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 En son kuralları bir liste halinde alabilirmiyiz mümkünse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Eşleşmeler: Dipnot: Üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz. (Quel-Thul sana özellikle bu not :p) Apache: Bunun bürokrasiyle falan ilgisi yok. Turnuvada eşleşmelerin düzgün olabilmesi için kişi sayısının 2'nin üssü olması gerekiyor. 16'yı geçti diye son katılanlara ön eleme oynatalım dedik. Ama son saat kala da girmek istiyorsun şimdi, sonra da söyleniyorsun. Biliyorum bir hafta önceden haber veremedik, sonrakilere daha önceden haber veririz. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 21:33 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Savaş kuralları: - Rakibi öldüren maçı kazanır - Loot yok - Her türlü item ve skill serbest - Kurallar içinde belirtilen istisnalar dışında büyüler serbest - Vortex ve Death Adder yok - Yenilgiyi kabul eden ölmeden önce PES yazarak çekilebilir - En fazla 1 yaratık summon edilebilecek - En fazla 1 pet kullanılabilecek - Binek yok - Karşı taraf tamer'sa (peti varsa) bineğe binmek serbest - Saniye ile kısıtlamak istemiyorum ama çok uzun süre stealth kalmak olmak yok. Yani hide'ı iyileşmek için yada kaçmak için kullanmayalım. 10 saniyeden fazla stealth kalarak seyircileri ve karşı tarafı sıkmayalım. Onun dışında genel kurallar: - Turnuvaya katılan katılmayan herkes pvp alanındaki balkondan maçları izleyebilecek - Turnuva sırasında istenmeden alınan MC olursa silinecek - İki taraf anlaşırsa kuralları o maç için değiştirebilir: Mesela iki taraf anlaşırsa loot olabilir, potion yasaklanabilir. Ama iki tarafın da -sadece o maç için- kabul etmesi lazım. Unuttuğum kurallar olabilir. Bu mesajda yazılmamasına rağmen forumda bir yerlerde yazılmışsa geçerlidir. Görürseniz hatırlatırsanız sevinirim. Aklınıza takılan bir yer varsa sorun. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 21:33 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kör oldum okumaya calısırken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 an itibari ile gemimle olay yerindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 On elemde yediler beni. Olsun seneye guclemip tekrar giricem heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bu uzun maçlar da çok sıkıyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 çılgın amigoluk yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Earth elemental summonlayan mageler direk bütün maçlara 1-0 galip başlıyor , böyle şey olmaz , evet ağlarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 biz dediydik summon olmasın diye ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 güzel bir organizasyondu miraja tebrikz devamı da gelsin eğlendik herkes ordaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 earth elementalın üstüne bi avuç su at gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Buyrun turnuva sonuçları: 1) xaty Kauta 2) Elf 3) Sacour Katılan herkesi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 benim sevgilim 2. oldu bence bir şike var 1. olmalıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 xaty hile yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hile yaptı bana resistim yok dedi paralyzle daldım meğer varmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kusura bakma ama sevgilin ateşte çok güzel kızarıyor (deneyebilirsin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 harbiden öyle adam kal vas la 82 vurdu ey key =P 83 canım var zaten =P [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:05 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yazmasaydın orta yere, edit derler şimdi :P zamanında 300-500 vuruyorum diye olay olmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yok bu seferki normal corpse skin fln attı zaten 42 fire resist var =P tavuk yerine kondum. tavuğa bile daha az vuruyo kal vas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar