vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: cesur oldum... ama onun şu an için öyle bi duygusu yok bana karşı... sana karsi hemen ya da 1-2 gün sonra ''Bende seni abucib kelebeks felams'' tarzinda birseyler söylerse zaten anla ki, gaza gelmistir ve duygularindan emin degildir. o yüzden böyle birsey olmadigina sevinebilirsin. aksi takdirde 1-2 ay bile dayanamaz, ayrilirdiniz. halk arasinda gg de diyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Vanillein dediğini bizzat test ettim onayladım. Hata bizde aslında. Dakka birde direk kaleye yönelsek gölü de atıcaz. Yada ne biliyim avuta çıkıcak en azından ne olduğunu bilcez. Ama yok illa önce tanımalıyım önce arkadaşımsı olmalıyız bok püsür. Yanlış yollar bunlar arkadaşım. Sonra afedersin göt gibi kalıyosun ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 axedice, işte dakka birde şut çekince diyelim ki gol oldu. bu sefer de maçın ilerleyen bölümlerinde 5-6 gol yeme ihtimali var. sonunun kötü bitmesi var. o yüzden maçın ilerleyen dakikalarında saldırıp gol bulup maçı kazanmak gerekiyo... aşağı tükürsen sakal, yukarı türüksen bıyık misali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 iyi olmuş söylediğin. kötü bişey değil ki sevgi ülen bu. zarar gelmez (: karşındaki için neğadar hoş bişi, mutlu olması lazım. yani ben olsam mutlu olurdum. zaten dostluk ilerledikçe sevgili olmak ile arasındaki fark gitgide kapanıyo, cinsellik kadar ufak bişi kalıo. bak o da dostumsun demiş, sen de onu seviom demişin negzel lan çiçekler böcekler canlarım benim. len eskişehir beni bi garip yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben şunu anladım ki insanlar birbirlerine yakın oldukları surece ister istemez aralarında bi cekim oluyo, normal sartlarda, bu yuzden bence inancını kaybetme, suanda yoksa sonra da olmicak demek degil en guzel ornek, dizi basrol oyuncuları, bilirsiniz ki bircok dizinin basrolundeki erkek ve kadının sonradan beraberlik haberleri cıkar, keza film oyuncuları icin de gerekli. zoraki de olsa birlikte olmalarından dogan bi yakınlık ve cekim olusuyo zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ama onun dostumsun dediği, arkadaş olarak dostumsun... öyle farklı değil yani :) neyse yaa bakalım artık hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Güzel bir dille anlatır ve sonuçlarını (iyi/kötü) başından kabullenmiş ve onlara hazırlıklı olursan sonuçları çok da kötü olmaz. En kötü ihtimalle başta biraz uzaklaşırsınız, daha doğrusu sen kendini çekersin o seni istemedi diye. Ama sonra yavaş yavaş tekrar aynı noktaya döner aranızdaki ilişki. Sen durumu kabullenirsin, 1-2 sonra da anlatır güler geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 oper 2 sene önce senin durumundaydım, çok yakın arkadaştık. Olur mu olmaz mı derken, oldu. 2 senedir çıkıyoruz, mutluyuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Benimde soyleyeceklerim var , simdiii , bu gibi durumların neredeyse hepsi ile karsılastım veya tecrube edindim o yuzden belki tecrubelerimden ve gorduklerimden sana birseyler aktarabilirim. Oncelikle Oper , baska bir konu aklıma geldi , kızları tanımaya kalksan kanka muhabbetine sariyor direk yazsan boka sariyor gibisinden konusmussun. bu durum biraz senin elinde. Bir kızla tanıstıgın zaman biraz mesafeni koruyacaksin , hayır hangi kız olursa olsun arkadas olarak yaklasabilirsin , hoslanmıs olarak ta yaklasabilirsin oncelikle biraz mesafeli duracaksın , sohpetini ediceksin makaranı geciceksin ama 'o' cizgileri asmıycaksın neden? kızdan hoslanıp tanısmıssındır ama baktın ki sarmiyo arada selamını verir yol uzerinde konusursun basit arkadas olursun olur biter. Arkadassındır muhabbetinizde falza laubalilik yoktur hafiften yazmaya baslarsın oluru varsa olur .Ha neden boyle dedim simdi asagida aciklayacak oldugum kanka muhabbetinden sonra yazmadan dogabilecek durumlar insan beynini daha cok mesgul eden cinsten , ama yukarıda yazanlarda ise o kadar kafan mesgul olmaz bir gun toplarsın evine arkadaslarını vur patlasın cal oynasın sonra devam , Bastan el ense got iliskisi kurmussan , bu durumda iki olay oluyor bir kıza acılıyorsun bir sok donemi oluyor , kız arkadas kalalım muhabbeti yapıyor , ama tabi dogal olarak aradaki eski muhabbet biraz bitiyor sonra hafiften gorusmemeye baslıyorsunuz eskisi kadar , kız dusunuyor evde aradan zaman geciyor olur diyor bu sefer sen istemiyorsun boyle acayip acayip seyler oluyor yada komple arkadaslıgı bitiriyor burasi insandan insana degisir. Baska bir duurmda kanka kıza acilirsin hic bisey olmamıs gibi devam eder. baska bir durumda kanka kıza acilirsin kiz da senden bunu bekliyordum ama ne tepki vereceginden emin degildim der dolayısıyla o da hoslanmıstır zaman icinde ama acılamamıstır ve romantik anlar.. bunların dısında , kanka kızdan hoslanılır , kanka kızın kız arkadasına muhabbet esnasında soylenir (onunlada kanka oldugunu dusunerekten ) sonra hoslanılan kanka bir gun muhabbeti keser cunku arkadası baska bisiler anlatmıstır ona , zaman gecer mesaj gelir kankanın kankasından , seviyorum pırt zırt. , dusunursun hos kız neden olmasın tam baslarsın , eski hoslanılan kanka eski kankası senin yeni sevgilinin yalan attigini anlar sana gelir ne ayak diye sorar , sonra sen gercegi soylersin bu sefer bu kızda senden hoslanıyorm ben der . koz kız papaz sende ama as olmadigi icin batarsın -7 yazılır hanene artı alkol masrafı bunların dısında sen birisiyle cok hızlı bir iliskiye baslarsın once arkadas olup sonra zaman icinde fazla tanımadıgın icin sogursun , ama bunun kankasına icten ice yazarsın ve bir gun ayrılırsın kız arkadasından.gider kankasına acılırsın dayanamazsın ne oluncagi bilinmez dersin , sonra o kız seni cok fena benzetir saglı sollu laflar sokar.aradan biraz zaman gecer eski sevgilini baska biriyle gorursun bu sefer yediremezsin kendine eski zamanı hatırlarsın , gider bu sefer onunla konusmaya calisirsin arkadas olmaya calisirsin , bundan sonrası aboww... kozları cıkmıssın ama yan olmadıgı icin hanene -7 artı alkol masrafı dikkat , olasılıkları once kafanda iyi ayarla neler olabilecegine dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 dua et de benimki de seninki gibi olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 duelist, "Baska bir duurmda kanka kıza acilirsin hic bisey olmamıs gibi devam eder." durum böyle olacak gibi görünüyor şu an için. diğer dediklerin benim başıma gelmedi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 soyle gitsin, içinde kalacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yaw konuyu oku abi bi, söyledim zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 iyi yapmıssın ondan yazdım öyle o_0 :P hayırlısı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hayırlı olan arkadaşlar, acaba ne kadar sonra oldu bu hayır? ben de hiç bi gelişme yok da.. zaten bu aralar biraz az konuşuyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Gerçekten yakın arkadaşınsa sana karşı duyguları olmasa bile seninle arkadaş kalıcaktır. Ama bunun sana zararı dokuna bilir dikkat et. Elde etme duygusu kolay bastırılıcak birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 şu an deli sevfiğim erkek arkdaşımla eskiden çok samimi arkadaştık okulda hergün geyik yapardık ben ona hep arkadaş gözüyle bakıyodum ama onun bana bakışı farklıymış bigün hiç beklemediğim bi anda bana açıldı bende dumur oldum başta düşünmek için zaman istedim zaman vermedi bende o dumur halimle evet dedim neden evet dediğimi bile bilmiyodum.. herneyse sonuç olarak eski en yakın arkadaşım şuanda deli gibi aşık olduğum sevgilim oldu çokta mutluyum:) iyiki bana açılmış iyiki evet demişim (aman nazar değmesin) sana tavsiyem bence sende açıl ama düşünme fırsatı verme ozaman hayır deme olasılığı fazla olur beklemdiği anda açıl dumur vaziyetteyken evet deme ihtimali yüksek olur mantıklı düşünemz çünkü ve sana aşık olmasa bile evet cevabını aldıktan sonra bi kızı kendine çok rahat aşık edebilirsin bu konuda sana yardımcı olurum kızlar neden hoşlanır hangi davranışınla onu kendine daha fazla aşık edersin vs..vs.. bence durma açıl;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 offff, sayfaları okumamışsın herhalde.. açıldım yaa açıldım. ama boğulacam herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 @darkness87: çok doğru söylemişsin ama geç kalmışsın malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 valla bi başını okudum bide sonunu uğraşmadım gerisini okumaya sora cevap verdim işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 . [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:56 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 orhan,altınlarını başkasına sakla artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 oth nin adı orhanmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar