Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bunalımdayım. Çok bunalıyorum. Herşey üstüme üstüme geliyor. Dışarıya çıkmaya korkuyorum. Evin içinde bile çok huzursuzum. Ölecekmişim gibi hissediyorum. Hava çok sıcak ya. Ağustosa geldik ya, fokur fokur kaynıyor hava. Yapmayın kardeşim böyle şeyler, çok ayıp ama... Ankara'nın kötülüğü, havanın çok durgun olması. Deniz kenarlarında en azından rüzgar esiyor. Kalkan'da oturuyorsun mesela, sabaha kadar püfür püfür. Ankara'da uyunmuyor bile. O değil de, bilgisayar olan odada klima var, odayı soğutmuyor bile. Sadece normal bir hava yaratıyor. Ekran kartı bile bozuluyor havanın sıcaklığından. Ağustos geçsin, göstercem ben sana... Bunaltmayın kardeşim beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 pazartesi çıkalım abi. varmı gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 pazartesi gidelim de, serin bir yere gidelim yav :) bunaltıyor hava adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sonunda bekledigimiz topik geldi yavas yavas bitiyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Kına verim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 kakarakikiri [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:24 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dusundumde ihtiyac yok ya coluk cocukla muhattap oluyorum [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:13 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Aslında kuşlar en akkılısını yapıyor lan. kışın güneye, yazın kuzeye göç ediyor. Biz de öyle yapabilsek aslında fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bone..... SANA KARI BULDUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ohh ohh bi bu ana bacı muhabbetleri eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Sıcak sıcak daha da sıcak olacak bu geceeeeğ bu geceeeeeeeeğ! hkkkkkkkk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bunalgül :) hayat dışarda.evde oturmak kimi kurtarmış seni onu bunu kurtarsın çık gez dolaş.yazın cıkmicaksın n e zaman cıkıcaksın.ama gunduz cıkma cok sıcak aksam üstü cık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: Bone..... SANA KARI BULDUM!! topiği okumadan sazanlamaşsın herhalde :P BANA KARI BULMA Bana soğuk hava bul. gidip kar topu oynayayım. Beni bunaltan bu sıcak havalardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ehehe bu sıcakta karıyla bayılırsınız ztn bisey yapayım derken. ayrıca günde 426 kere soguk duş yapıcaksın baska çare yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Forumdaki herkeş sıcaktan çizmiş sanırım iyice. Git kafayı buzdolabına ne bilim derin dondurucuya filan sok. Kafandan aşa buzlu su filan dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 çık dışarı fotoğraf çek.. ama serinlik düşünce ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 buzdolabı bile sogutmuyor. isyanlardayim curse you ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 valla ben de bizim eski buzdolabında bir problem var sanıyordum, meğersem dory'lerin buzdolabı da soğutmuyormuş :) buzluğa koymak lazım aslında suları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ankaranın bi bulusmaya ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 o buluşmalar hep yalan oluyor ya. özellikle ankara grubu için :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 pazartesi akşam 21:00 gibi çıkalım, gelicekler yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ahah topic gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben daha kimler ankaralı onları bilmiyorum öyle diyim size ne buluşması dfds, dori sen olmuşun gg zaten allah versin kuzu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar