NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Arkadaşlar gidenler varsa yorum yapsınlar. Gidelim mi gitmeyelim mi nasıl bi filmdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Git git , ben 1 saat sonra gidiyorum çok heyecanlıyım , gerçi açılmışı var , oradan tartışırız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Baya güzeldi . Yalnız son sahneyi Türkan Şoray'dan ütmüşler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bende şimdi gidiyorum bakalım bacağındaki silahı nası ateşliyo kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bu film anlatılmaz yaşanır diyorum ben. son yıllarda izlediğim en güzel filmlerden (sanatsal açıdan deil tabi) robert rodrigez'i severdim ama artık TAPIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Sabah gazetesinden Atilla Dorsay , Rodriguez için "çırak ustayı aştı" yorumunu yapıyor.Çok doğru bence : Deathproof ile karşılaştırıldığında Grindhouse'ye daha uyan bir film. Misafir rollerde Naveen Andrews (Sayid'imiz) , Bruce Willis ve Quentin Tarantin ovar.Ayrıca her Rodriguez filmindeki gibi yönetmen ailesine bolca rol dağıtmış , düşük bütçeli filmlere bir gönderme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Robert Rodriguez'e çırak demişya tebrik ediyorum onu, bu Atilla Dorsay çok komik adam ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Aslında doğru bir benzetme zira Rodriguez'ın hocam dediği kişinin Tarantino olduğunu herkes bilir , ayrıca Rodriguez'in El Mariachi'siyle Tarantino'nun Reservoir Dogs'u arasında uzuncana bir zaman farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Empire dergisi yerden yere vurmuş filmi. 2 yıldız vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Empire'in yorumlarını okumayın ya boş boş şeylerden puan kırıp salak şeyleri övüyorlar. Adamlar sanat filmi diye incelemişler Planet Terror'u ya.Sanatsal bir yanı yok diyorlar. LAN ADI GRİNDHOUSE NE SANAT ARIYORSUN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sin city üzrine şokela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Empire dergisi allah bilir filmin goruntu kalitesine, efektlere falan bakmislardir. Dunya hafif salak dolu ya, iste boole insanlar emin ettiriyo seni :) [spo] Adamlar sey yazmislar mi dergide, bfilmin bi yerinde film koptu sevisme sahnesini gostermediler :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 tarantinonun oynadığı sahne süperdi :) filmde baya bi güldüm ben, koptum valla neden bilmiyorum çok güzel değildi ama eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 çok güzel filmdi.tarantinovari bi film olmuş gayet, klasik klişeler her zamanki gibi kullanılmış işte, eğlendim ben kısaca tavsiye ederim. doktorun karısını oynayan eli kırık kadın çok güzeldi bi de, şimdi bacağı kopuk olan güzel değil miydi diyeceksiniz ama bu da defolu mallar pazarı gibi oldu be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Dün gittim ve bayıldım tek kelime ile. 1 leg FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 güzel filmdide. [spo]o bi ara film koptu sevişirken. sonra bütün kasabayı jtyin restoranında bulduk orası biraz olmamış :D.direk atlamışlar o sahneleri kısa kısa çekselermiş keşke :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abi o kopmalar vs. gönderme zaten kasten yapılma şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kalp spazmı geçirdim filmde o derece gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 El mariachi'yle rezervuar köpekleri aynı sene çekildiler, ztn Rodriguez'le Tarantino arasında usta-çırak ilişkisi yapandan kuşkulanır ve gülerim, ztn güldümde ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Usta çırak olmasa da birbirinden etkilenen dostlar diyebiliriz.Birbirlerinin açıklarını kapatıyorlar en iyi şekilde.İkisi birlikte olmasaydı bana kalırsa bu gün kadar iyi bir Sin City ne de Kill Bill görebilirdik. Ha ama şurası kesindir ki Rodriguez'in Tarantino'ya kattığı şeylerin yanında Tarantino'nun Rodriguez'e kattığı şeyler arasında dağlar kadar fark var.Tarantino Rodriguez'i daha iyi bir yönetmen haline getirdi. Rodriguez'i daha çok sevmeme rağmen Tarantino rlz derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: DarKRideR üye § 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:37 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- abi o kopmalar vs. gönderme zaten kasten yapılma şeyler :D fransızım ben o muhabbette. biraz açıklarmısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya bildiğim kadarıyla söyleyeyim bende; o dönemlerde bu tip kopmalar,kurgu hataları vs. çok fazla oluyordu. Eee şimdi Grindhouse'a gönderme bir film çekeceksin bu hataları filme eklemezsen basit kalır :) Tarantino ve Rodriguez'de bol bol kullanmışlar bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 anladım sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yau bi film her saniye mi insanı şaşırtır, şoke eder, eğlendirir, güldürür ve midesini bulandırır? aha işte öyle manyavi bi film, çok çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 DivX'den izlediğimde film düz şekilde gidiyordu fakat sadece Amerika'da gösterilen 2 film birden versiyon orjinal filmde Bruce Willis maskeyi çıkardığında korsan kasete çekilmiş film izlediğini anlıyordunuz, önceki kasetteki -elbette hayali- fragman sahneleri araya giriyordu. Uzuncana aradıktan sonra bu sahneleri buldum, aşağıda: İlk fragman "Machete" Robert Rodriguez, 2. fragman "Werewolf Women of the SS" Rob Zombie ve 3. fragman "Thanksgiving" Eli Roth tarafından yönetilmiş kısa filmler. Film olarak anlatılacak birşey anlatılmaz yaşanır bir film, vahşet ve istismar sineması kadar nefret ettiğim bir olay olmamasına rağmen -hatta izlerken daha ilk 10-15 dakikada tansiyonum düştü yere düştüm, o yüzden itiraf etmem lazım, çoğu sahneyi ileri sararak izledim- şunu söylemem gerek; film her karesinden aslında daha çok 80ler videokaset kültürüne saygı duruşu olduğunu belli ediyor. Bu açıdan Kill Bill ile aynı yere koyduğum, benzeri nadir gelecek türden bir film. 10/10 edit: umarım fake değildir de ileride Grindhouse 2 de görürüz http://www.bloody-disgusting.com/news/9438 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar