Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grindhouse - Dehşet Gezegeni (Planet Terror)

NuKe

Öne çıkan mesajlar

Sabah gazetesinden Atilla Dorsay , Rodriguez için "çırak ustayı aştı" yorumunu yapıyor.Çok doğru bence : Deathproof ile karşılaştırıldığında Grindhouse'ye daha uyan bir film.

Misafir rollerde Naveen Andrews (Sayid'imiz) , Bruce Willis ve Quentin Tarantin ovar.Ayrıca her Rodriguez filmindeki gibi yönetmen ailesine bolca rol dağıtmış , düşük bütçeli filmlere bir gönderme :)
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel filmdi.tarantinovari bi film olmuş gayet, klasik klişeler her zamanki gibi kullanılmış işte, eğlendim ben kısaca tavsiye ederim. doktorun karısını oynayan eli kırık kadın çok güzeldi bi de, şimdi bacağı kopuk olan güzel değil miydi diyeceksiniz ama bu da defolu mallar pazarı gibi oldu be:D
Sosyal ağlarda paylaş

Usta çırak olmasa da birbirinden etkilenen dostlar diyebiliriz.Birbirlerinin açıklarını kapatıyorlar en iyi şekilde.İkisi birlikte olmasaydı bana kalırsa bu gün kadar iyi bir Sin City ne de Kill Bill görebilirdik.

Ha ama şurası kesindir ki Rodriguez'in Tarantino'ya kattığı şeylerin yanında Tarantino'nun Rodriguez'e kattığı şeyler arasında dağlar kadar fark var.Tarantino Rodriguez'i daha iyi bir yönetmen haline getirdi.

Rodriguez'i daha çok sevmeme rağmen Tarantino rlz derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...

DivX'den izlediğimde film düz şekilde gidiyordu fakat sadece Amerika'da gösterilen 2 film birden versiyon orjinal filmde Bruce Willis maskeyi çıkardığında korsan kasete çekilmiş film izlediğini anlıyordunuz, önceki kasetteki -elbette hayali- fragman sahneleri araya giriyordu. Uzuncana aradıktan sonra bu sahneleri buldum, aşağıda:

İlk fragman "Machete" Robert Rodriguez, 2. fragman "Werewolf Women of the SS" Rob Zombie ve 3. fragman "Thanksgiving" Eli Roth tarafından yönetilmiş kısa filmler.

Film olarak anlatılacak birşey anlatılmaz yaşanır bir film, vahşet ve istismar sineması kadar nefret ettiğim bir olay olmamasına rağmen -hatta izlerken daha ilk 10-15 dakikada tansiyonum düştü yere düştüm, o yüzden itiraf etmem lazım, çoğu sahneyi ileri sararak izledim- şunu söylemem gerek; film her karesinden aslında daha çok 80ler videokaset kültürüne saygı duruşu olduğunu belli ediyor. Bu açıdan Kill Bill ile aynı yere koyduğum, benzeri nadir gelecek türden bir film.

10/10

edit:

umarım fake değildir de ileride Grindhouse 2 de görürüz
http://www.bloody-disgusting.com/news/9438
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...