Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FURY

Exceed

Öne çıkan mesajlar

Combat skilleri bakımınan dikkatimi çeken değişik bir yapım daha ,27-29 temmuz arası beta closed key dağıtımına başladılar şuan indiriyorum dosyayı 2 gb büyüklüğünde
http://www.unleashthefury.com/beta/signup.php
buraya kayıd olun sistem size mail atacak ve kullanıcı adı şifre verecek altındada inkleri var ama fileplanetten client downlaod linkini veriyor
burdanda indiriebilirsiniz
http://www.onlinewelten.com/downloads,898,0,0,0,fury_closed_beta_client.html
iyi eğlenceler...
Sosyal ağlarda paylaş

bunu unutmuşum sistem gereksinimleri
ating system:
Windows XP
Windows Vista running in compatibility mode

CPU
Pentium D : 2.6GHz+
Pentium 4 : 3.0GHz+
Core Solo / Duo
AMD 2.0 GHz+ including FX- series

RAM
1 GB+

GPU
The video card must also have 256MB+ of VRAM
nVidia – (High End Renderer) 6800
nVidia – (Low End Renderer) 5900
ATI – (High End Renderer) x1600
ATI – (Low End Renderer) 9800

The lower models in each family (eg. ATI x700, nVidia 6200) may run Fury, however performance is likely to be poor.

Drivers
Check and install the latest drivers for everything (graphics, sound, motherboard etc).

Direct X
DirectX 9.0c
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Oyun sadece battleground ve arenalardan oluşuyor, PvE veya geniş bir oyun dünyası yok. Kos kocaman lobi var pvp sırası beklediğin, hatta adını sanctarum koymuşlar böyle galerya gibi birşey ehueh. Bir de elementlerin kendi bölgeleri var ama boşa yani, böyle bir oyunu 4 oda bi salon evde de oynarsın.

Grafikleri göstermiyolar, sesler iyi, atmosfer idare. İyi müşteri servisi var ehue artık ne kadar müşteri sayılıosak... customer service elemanı oyunda bekliyor, bütün gün help channelı okuyor ve o channelda oyunu yapanlara sağlam flaming ile girişiyolar ehue peygamber sabrı var adamda.

Irk yok yani insansın. Şişko karakter olmuyo, sıska da olmuyo. HE-MAN şahane oluyor, zaten oyundaki bütün NPCler sarışın (gerçekten)

Armorlar Troy'dan çıkma hatta karakterlerin zıplaması bana Troy'daki sahneleri hatırlatıyor, yani armorlar baya kötü ehueh. Karakter hareketleri karate gibin, Avatarımsı ve elemente göre rengi var ama pre-addon WoW gibi karşındaki adamın ne yaptığını tahmin etmek combat loga bakmadan imkansız gibi ehue zaten 31613 tane ability var ve interrupt mekaniği damage vermekten ibaret so np.

3 tip war zone var (bg'ye warzone diyorlar furycede)

Elemination:
4v4 wow arena

Bloodbath:
Bildiğin FPS deathmatch buna ilave olarak adam öldürdükçe hp doluyor ki anlamı olsun. Denemek nasip olmadı zira betada şuna girin diye söylüolar herkes ona girio ki sıralar kısa olsun, hiçbi zaman bloodbath demiyor topaçlar.

Vortex
capture the flag flick, böyle vortexler var onları kaçırıosun bayrak yerine ama genelde kendini karşı tarafı doğramaya çalışırken buluyorsun eheh, 10vs10 galiba saymadım, sayamadım...

Her türün değişik settinge sahip 3-4 haritası oluyor. Power uplar var FPS oyunlarındaki gibi: dmg absorb, max hp up, + elemental charge, heal, school bonus gibi.

En güzel kısıma geleyim: savaş sonu. Loot table çıkıyor, bütün lootu pvpden alıyoruz zaten pve yok biliosunuz ehuh. Loot = para + itemlar, para sabit. WoW'daki gibi rested bonus var ama bunda xp yerine gold, warzonelardan kazandığınız golda ekleniyor. 3 tane roll hakkınız var ve aynı itema 3 kez rollayabiliosunuz. Baya detaylı bir scoreboard var, kill, kill assist, killing blow falan ve bunlara ilave olarak kimlerin en iyi sınıf rollerini gerçekleştirdiği: healer, combat medic, damage dealer, defender, allstar, en iyi x classı, en iyi y classı gibi ve bunlar baya bir isabetli. bunlara göre fury puanı ve oyunda bastığınız abilitylere göre essence (elemental) puanı alıyorsunuz.

Çıkışta hemen trainera gidip istediğiniz abilityleri bu puanları harcayarak öğreniyorsunuz ve bu vesileyle rank (level) atlıyorsunuz.

Rank atlamak ne işe yarıyor o zaman? Şu işe yarıyor arkadaşım: Her itemın bir equip pointi var. Mesela rank 5 siniz, 300 equip puanlık item giyebiliyorsunuz 300 puanlık abilityi action bara alabiliosunuz, rank 6'da 400 equip, 400 ability point gibi. arcane'in haduketli kılıcı: 30 puan gibi itemların equip değeri var. Itemlar gayet crappy yani en sağlam gearlı adamla en dandik gearlının farkı anca işte 5 dakikalık combatta birike birike belli oluyor ehue. Reward sistemi ne kadar iyiyse item sistemi de o kadar kötü. Abilitylerde de aynı abilitynin ranki yükseldikçe puanı artıyor. Heal rank 1 : 10 puan, heal rank 2 : 20 puan gibi. Kısacası limitiniz ability ve equip point kapasiteniz yani pvp rankiniz. Ability açtıran queste trail deniyor, her trailın requirement olarak istediği abilityler var. Bazı trailların birden fazla ability rewardı var. Bunlardan sadece birini hemen alıyorsunuz, gerisini trainerdan satın alıyorsunuz. Bu işlem cidden pahalı, donuma kadar aldı vendor bugün bi abilityi rank 8 yapıcam diye, küfür ettim.

Itemlar bound olmuyor ve AH var. Repair falan var. Set itemlar var. Bütün abilityler silahınız ile scale oluyor, casterların orbu var silah yerine.

Oyunda 4 element var: Air, Water, Fire, Nature

Abilityler charge veriyor, WoW'daki combo point hesabı. Bir de finisherlar var onlar ise charge siliyor. 2 element tipinde charge biriktirebiliyorsunuz ama bazı elementler birbirlerinin chargeını siliyor. Mesela ben Air oynayan biriyim, Nature benim chargelarımı siliyor.

Oyunda white damage yok. Sadece ability basıyorsunuz. Sabit bir global cooldown var, yarım saniye falan galiba. Çoğu ability instant, kimisinin ise casting time'ı var. Mesela ağır bi haduket 1 saniye, aoe 3 saniye, res 5 saniye gibi.

Abilityler X tane, cidden yani böyle o kadar çok ki çok çok çok diye 3 kere yazsam yeridir.

Soruları cevaplayayım:

said:
Peki oyunun sistemi nedir? lvl up skill up falan yok mu direk girişiyo musun mortal kombat gibi?
Level up yok, skill up da yok. Savaşta kazandığınız puanlar ile ability öğreniyorsunuz. Ability öğrendikçe rankiniz artıyor. Savaşa direk girişiyorsunuz hatta oyun sırf pvpden ibaret.

said:
üstteki soruya ek olarak level atlama sistemi veya experience ile orantılı olarak yetenek öğrenme sistemi varsa wow gibi az levellı kas kas öldüren bir sistem mi var yoksa çok kademeli ama atlaması kolay bir sistem mi var ?

PvE yok, kademeli ama atlaması kolay bir rank sistemi var. Son rankleri bilmiyorum ama rank 6 olana kadar fazla zaman harcamadım, herhalde aynı playtime ile WoW'da level 16-18 falan olurdum.

said:
In Fury you don't choose a class - you define your own!

bide merak ettim oyuna giren arkadaş :D şöle bir olay gerçekten yapılabiliyor mu oyunda :D

pvp de bu özgürlük var mı benim için :)

Tamamen özgürsünüz. İstediğiniz abilityleri öğrenip kullanıyorsunuz. Karakter sınıfı yok ama kullandığınız abilitylere göre sınıfınız belli oluyor, sınıf rolünüzü tamamen siz seçiyorsunuz. Bu şu demek oluyor, rogue açıp dpsçibaşı olmak yerine dps abilityleri seçip rogue oluyorsunuz. Oyunda bir sunucuda tek karakteriniz oluyor ama sistemi çok serbest olduğu için istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. DPS'den baydım healer olacağım diyip hemen değiştirebiliyorsunuz ancak healer abilitylerini öğrenmeniz lazım. Rankiniz gerilemiyor veya önceden öğrendiğiniz hiçbirşey kaybolmuyor.

said:

guild wars clone u bu. bende bi heyecanla oynadım ama bişiye benzemiyor grafiklerde gösterdikleri kadar iyi değil ve lagli

Bu soru değil ama birşeyler yazarsam merak edenler bilgilenir. Guild Wars oynamamış olduğumdan bilemiyorum ama ortak kanaat oyunun Guild Wars clone olduğu yönünde. Betadaki grafikler optimize edilmiş değil ve ayar yapamıyorsunuz o yüzden grafikler hakkında betada baya boktan olduğu dışında birşey söylemem mümkün değil. En doğru tespit ekran görüntülerine bakarak yapılabilir. Yalnız şunu söyleyebilirim ki motorun fiziği fena değil. unreal 3 motoru ehueh yeni yetme developerların mmo tercihi :P

Beklediğimden uzun bi mesaj oldu, yoruldum. Son söz olarak şunu demek istiyorum: Çıkınca (1 ay sonra) oynar mıyım bilemiyorum, PvP insanıyım ama PvE'nin hiç olmaması da bi garip geliyor yahu, bulunsun ama ben oynamiyim istiyor insan eheh. Oyun dünyası da yok abicim, ben atmosfer adamıyım, yak 2 tane mum, ver müziği arkadan öyle bi insanım yani. Artıları istediğin gibi karakter yapabiliosun, sırf pvp, ödüller pvp bi de bu kadar boktanlığa rağmen oynayınca suratta böyle ataride bi oyunda ölüp cebinde jeton bulmuş velet gibi bi gülümseme oluşmasına neden oluyor. Zevkli yahu, hani böyle hayatımı vericem sana değil de başka birşeye hayatımı vereyim, arada bi sana uğrar onu aldatırım gibi. Yaz aşkı, secondary mmo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
http://www.auran.com/auran/shop.htm adresinden satışa başlanmış.

(Digital Download) olanı alacaksınız.Oyunu yapan firmanın sitesidir. Authorization keyi mailinize yolluyorlar, ftp sunucularından veya istediğiniz başka bir yerden download edebilirsiniz.

edit: ha bu arada sendit'e kafam girsin.

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 22:02 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...