Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Bir ara forumun enleri yapıyorduk, herkes oy veriyordu. Uzun zamandır öyle birşey yapmadık sanırım. Düşünüyorum da, onun yerine şöyle güzel bir güzellik yarışması düzenliyelim. Mesela forumun en güzel kızı, forumun en yakışıklı oğlanı, forumun en sevimli veleti (14 yaş altı için) vs bunun gibi şeyler. Kabul ederseniz, şöyle bir anket hazırlayalım, herkes oyunu versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 forumda kız mı var hmmm nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 güzellik, kaos sebebi. ben söyleyeyim de:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bone az cakal diilsin ya.. arkadaş sitelerinde aradığını bulamayıp gelmişsin en güzel kızı seçelim'i, ufaktan süsleyip sunmuşsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 konu dışının altına patipapatya bölümü açılsın, foto galerimiz olsun. oy verilsin. pembe tema yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahahah rekorlara koşarmı bu topic acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 En yakisikli oglan ne abi cok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 En sevimli velet yayayekokocambo. Burada da atmis resmini, bakabilirsiniz. http://forum.paticik.com/konu.php?id=171680&syf=204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 tam xuqa'ya göre bi iş bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Abi patiden hangi kız yada hangi erkek bu yarışmaya katılır ki? Bi kaç kişi geyiğine resim koyar falan. Olabilitesi düşük sanki. Ki en yakışıklı da benim, albümdeki resimlerim bunun kanıtıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 arabalarımızı kapıştıralım.en güzel arabası olan en güzel kızı kapsın hey allam işin mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben en yakısıklı en zengin en akıllı ve en bi kral adamıyım ama sizle işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 makyaj ve fönlü resim yasak olsun , gerçek güzellikleri görmek istiyoruz :D heueheu süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 en kıllı benim.yah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aslında en kıllı bacak yarışması olabilir ve ya en güzel göbek en güzel meme yarışması da olabilir (erkekler arasında tabii) [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:08 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 en sevimli velet dela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 eet hatta dur dela'nin en sevdigi resmi koyayim azuahahah puahahahha muahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ehe, tam pati"cik" oluruz ondan sonra. En yakışıklı erkekmiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kılda kapışırım. uzunluk mu yoğunluk mu ölçü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 olur bir anket hazırlayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 diğer kategorileri bilemem de en güzel kızı yarışması yapılırsa forumda iç savaş çıkar kesin rekabet filan sorun olmaz da libidosu depreşen abazanların toplu bi yavşama harekatına girişmesi kaos yaratır gerçi isteyen resmini koyar tabi, bana ne:) ama forum bayağı bi karışıcak kesin ondan söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 en güzel iç yarışması yapalım bence. çünkü bence iç güzellik daha önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 muzikus neden göz bebeklerin o kadar geniş. bi de sana göre sağ bana göre soldaki adam çok tehlikeli birisine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 balta girmemiş ormanlık alan yoğunluğu ginaly,öle olsun. edit:omuzlar ,sırt ,göbek,bacakların üzerindeki kıllara ayrı ayrı puan verilsin.yok hepsinin eşit karizması. koltuk altı kıllarını koyan da banlansın. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:12 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Seni daha iyi yiyebilmek icin. En tehlikelisi en sagdaki olm, en sevimli veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar