Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu inanç yada felsefe hakkında bi bilgisi olan var mı? madonna gibi bir tanrıça neden kabalist olmuştur anlamadım da, sosyal bir olgu araştırıyorum valla...ya da türkiyede doğsa otomatikman islam yazılacakken hüviyetine sonradan da kabalizmi seçermiydi acaba? ya da karma felsefesini mi seçerdi? ortama göre bi şeylere mi inanıyor insanlık koyun gibi yoksa madonna yada başka biçok kişi gibi düşünerekten mi varmalı inanacağı şeye? madonna inanıyorsa vardır b olayı kesin die kaptırdım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 madonna popçu mu müftü mü anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Yalan o kabal mabal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ismi karizmaymış sar bana iki kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kabalistim ben. frp oynuyoduk biz ravenloft kabalisttim ben orda. ama bunu kimseye söylememem lazım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yardınız olm, bilgi istedim iyki millet uçmuş :) [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 21:21 tarihinde, thanease tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Senin de saklayacak şeyin olsa ve öğrenseler Coca Cola müritliği de yaparsın Scientiology reklamı da yaparsın.Altında çok şey aramayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 e sor bana işte 3 aylık kabalistlik tecrübem var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Bu arkadaşa da sorabilirsin tabi [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yahudi şeysi diilmi la bu? ayrıca madonna inanıyosa kesin vardır bi olayı nedir yahu (: edik: bak bende meraklandım şimdi? neyki bu açıklasa biri [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 21:24 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 tanrıça ya kadın, elçi falan olmasın tanrının , buyrun burdan yürüyün diye belki ayar veriodur cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 madonnanın nesi tanrıça yav :) megastar (ajda pekkan hesabı) desen neyse... hem kabalist diyince aklıma blood 2 chosen geliyor. orda caleb (şimdiki nesil bilmez tabii, varsa yoksa Sam Fisher) cabal'la mücadele veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Madonna birşeye inanıyorsa saçmadır. Bir zamanlar kendisini boy toy ve material girl ilan etmiş İsa ile sevişmişti.(İsa da zenciydi ha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Battlestar Galactica izle ogrenirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Cobol o be Cabal değil. Be Praised by the Gods of Cobol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Tiberian Sun'da vardı bi de CABAL. ama alakası yoktur tabii sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hayır beeee o kobold baldur's gate1 de vardı seni öldürüyolardı yoksa o gibberlingler miydi [spo] [/spo] [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 22:39 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Tiberian Sunda cyborgde vardı oyş ne gusel üniteydi o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Cobol o be Cabal değil. Be Praised by the Gods of Cobol! zaten Cabal da deil Kabalizm(ingilizcesi de böyle), yanlış kalmasın aklında die söliyim dedim neyse arkadaşlar hepiniz çok yardımcı oldunuz saolun, artık kabalizm hakkında duyamayacağım kadar çok şey öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 :D hadi hadi al http://en.wikipedia.org/wiki/Cabalism http://en.wikipedia.org/wiki/Kabbalah [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 22:46 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ne bilelim kardeşim biz kabalizmi google a yaz öğren. paticikte kabalist olabileceği fikrine nerden kapıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aaa madonna paticikte değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 az evvel offline oldu sabah işe gidecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Ne bilelim kardeşim biz kabalizmi google a yaz öğren. paticikte kabalist olabileceği fikrine nerden kapıldın? yazarım, , google dan aradım, olayın program içeriyi hakkında burdan interaktif olarak daha hızlı ulaşıcağmı düşünüyorum belki, sen ne rahatsız oldun, yazan yazar, yazmayan okur, kimisi de okur-yazar olur asdasdf, kimisi de hiç okuma yazma bilmez. sen sonuncu ol bakiim ilgilenmeyiver bu konuyla bi daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yok sormandan rahatsız olmadım da hiç yardım olmuyorsunuz amaaaaaaaaaa tavırlarından rahatsız oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar