Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kabalizm

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

bu inanç yada felsefe hakkında bi bilgisi olan var mı? madonna gibi bir tanrıça neden kabalist olmuştur anlamadım da, sosyal bir olgu araştırıyorum valla...ya da türkiyede doğsa otomatikman islam yazılacakken hüviyetine sonradan da kabalizmi seçermiydi acaba? ya da karma felsefesini mi seçerdi? ortama göre bi şeylere mi inanıyor insanlık koyun gibi yoksa madonna yada başka biçok kişi gibi düşünerekten mi varmalı inanacağı şeye? madonna inanıyorsa vardır b olayı kesin die kaptırdım da
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cobol o be Cabal değil. Be Praised by the Gods of Cobol!

zaten Cabal da deil Kabalizm(ingilizcesi de böyle), yanlış kalmasın aklında die söliyim dedim

neyse arkadaşlar hepiniz çok yardımcı oldunuz saolun, artık kabalizm hakkında duyamayacağım kadar çok şey öğrendim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ne bilelim kardeşim biz kabalizmi google a yaz öğren. paticikte kabalist olabileceği fikrine nerden kapıldın?

yazarım, , google dan aradım, olayın program içeriyi hakkında burdan interaktif olarak daha hızlı ulaşıcağmı düşünüyorum belki, sen ne rahatsız oldun, yazan yazar, yazmayan okur, kimisi de okur-yazar olur asdasdf, kimisi de hiç okuma yazma bilmez. sen sonuncu ol bakiim ilgilenmeyiver bu konuyla bi daa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...