Kevinromeo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ben bu olayı böyle görmüyorum. Eğer bir oyun, oynarken kişiye zevk veriyorsa botting ve zor leveling gibi konular fixlendiği anda kişi geri döner. Benim için AOC ve WAR oynarken zevk aldığım oyunlar değildi. İkisinide 2. ayı dolmadan kapattım. Bir dahada asla açmam çünkü en başta görsel olarak ÇOK kötüydüler. WoW bile görsel açıdan daha hoş bir oyundu. Aion için şu anda tek kötü yan var o da Fort fight sırasında ki aksaklıklar. 50 olurum hala aynı olursa kaparım acci. Ama düzelttikleri anda uçarak geri giderim :) VG/AOC/WAR üçlemesine benim gibi para yatıran bir çok insan artık MMO'dan yıldı. Bu yüzdende yeni oyunlara iyi bakılmıyor. 40-50 arası leveling + Fort fight düzeldiği anda Aion süper bir oyun haline gelecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Botting beni şahsen yıldıran bir olay, fixlense bile atı alan Üsküdar'ı geçtiğinden tamamiyle hakkı ile oynayan oyuncunun aleyhine birşey. Ben mesela, haftaiçi akşamları 3 saat oynuyorum, haftasonları biraz daha fazla. Oyunda zaten 35 sonrası ilerlemek zor, yavaşlıyor. Haliyle 2 - 3 günde 1 level alıyorum. Herifin teki gelip, günde 10 saat oynuyor ve beni geçiyorsa, buna eyvallah, sorun değil. Ama kalan 12 saatte de bot ile paranın ve levelin dibine vuruyorsa, zaten kopup gidiyor. Sen 50 olduğunda karşına çıkan adamlar full seti döşemiş tipler oluyor. Senden uzun süre önce 50 olduğu için, itemlerin yanı sıra, rankleri de uçuk oluyor. AION gibi PvP'in her daim oyunun içinde olan bir durum varsa, bu hoş değil, düzeltilebileceğini de sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mmo egerki guzelse, single playerin krali gelse koparamaz adami mmodan, bastan beridir anlatmaya calistik ama birileri devamli cikip aksini soyledi, ilk birakanlarda onlar, grind dedik aaaaa lololo safsiniz bizde quest log fulllll dediler, zor dedik bir baska yonden loollopolo git o zama kitty online oyna dediler, gamespot yaziyor inanmam oraya oluyor o zaman gelin oynayin :) tekrar basladik biz gladi chanter duo on numara tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Botiting o kadar da ahim sahim ozenilecek bir sey degil. 1- Bot yapan adam eninde sonunda yakalaniyor. Aion'da game guard var. NC Soft Launcher da her calistiginda populer 12 bot'u tariyor rapor ediyor. Cogu bot yapan banlandi, yakin zamanda daha da banlanacak. Adam senden 1 ay once lvl 50 oluyor belki ama banlaninca baslarsa yine sifirdan baslayacak. Sen yavas Lvl alabilirsin ama icin rahat, banlanma derdin yok. 2- Botlar normal bir oyuncudan cok daha fazla oluyor. O yuzden giderleri de fazla. aion'da ayni moblari defalarca kestiginde drop rate dusuyor. ayni mobu 300 kere kesip renkliyi birak beyaz item dusuremiyorsun. 3- Karsi faction'a surekli kesildiginden Abyss point de diplere vuruyor. Aion botculari bayagi saglam vurdu. Ornegin 20 gun once 3 milyon kinah 9$ di simdi 19$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Kevinromeo said: 100K'nın altın inmesi yakındır :) WAR'da "last man standing" modu varmıydı ? :P bu bölüm darkfail online'ı post sayısında yakaladığı zaman belki. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bakmiyorudm bri suredir ben aion u birakmadim filan, gamespot ciksin agziyla kus tutsun gertsmann olayindan sonra verdikleri puan ve yorumlar umrumda degil oyun guzel,grind grind diye aglanmasini haketmiyor ha neden ara verdim? cunki oyle bir doneme girdikki 3-4 senedir beklenen oyunlar birbiri ardina cikiyor http://forum.paticik.com/read.php?37,4491739 surda ps3 icin ayzdim hatta, boyle uzun zamandir merakla takip ettigim akc oyun varsa pespese cikicak dragon age ile basladi yagmur borderlands MW2 diye gitti oyuna ilk dragonage icin ara verdim bitince donucektim baktim biz 2 hafta girmeyince guild arazi olmus ehaha simdi donsem yeniden toparlasam kasmaya devam etsem baaam bri oyun daha cikicak gene birakmak zorunda kalicam ayni anda 2-3 oyunla didismek yerine tek oyuna konsantre olmayi seviyorum cunki ha 2010 ikinci ceyrekten sonra gokten yagan oyun silsilesi durucak kuraklik basliycak bir 1-2 sene kadar, ciddi anlamda bu sene feci oyun yapti cunki ha bak blizzard akilli, patch hazir olmasina ragmen ortalama bir oyuncunun dragon age gazini almasini beklediler ondan sonra saldilar 3.3 u herkes tipis tipis geri dondu her sene bunu yapiyorlar zaten tam bu zamanlar patch/expansion salip oyunculari tutma olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ahahah blizzin dragon age i bekledigini patch icin ongormen nefismis. muhtesemsin :) 5 senedir zaten devamli boyle buyuk singlelari falan bekliyorlar. neyse ahahah.. bosuna tartismisiz onca gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Blizzard ın böyle bir şey düşündüğünü hiç sanmıyorum. "Aman Dragon Age çıkıyor, patch i geciktirelim" dediklerini hele ki hiç düşünmüyorum. Blizzard işini iyi yapıyor ve kendi kulvarında ilerliyor, bence diğer oyunlar onları hiç te ilgilendirmiyor. Dragon Age gibi oyunların Aion un çıkışından kısa bi süre sonra çıkmış olmaları oyunu bırakan oyuncular için bir bahane yarattığına o kadar eminim ki. Gözlerinde o kadar büyüttüler o kadar büyüttüler ki Aion u.. sonra oyun patlayınca "oyun kötü" diyemedikleri için gurur yapıp Dragon Age e sığındılar. İsteyen üstüne alınsın isteyen alınmasın ama bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahah dragon age e sığınmak nedir ya ahahah bak bakalım kaç yıldır oyun bekleniyor kaç yıldır insanlar böyle bi rpg ye aç kaç yıldır her yeni demosu çıktığında insanlar yorum yapıyor DA çıktığı gibi 1 hafta boyunca okula bile gitmedim bilgisayar bölümünde sırf bizim forumda atılan mesaj sayısına bak, oyunu oynayan kaç kişi var bi bak oyun ÇOK iyi olduğu için oynandı, aiondan kaçmak için bahane olduğu için değil ha aionun problemleri var ama başka şeyler. çıkan oyunlar da tuzu biberi daha sakin bir dönem olsaydı, sınavlarım olmasaydı, sipariş ettiğim 10 tane ps3 oyunu olmasaydı, güzel pc oyunları çıkmamış olsaydı hala aion oynuyor olurdum(k) kaldı ki mesela bu durum warhammer online veya age of conanın patlaması gibi değil onlarda oyunu aldık daha birinci ay bitmeden wow a geri döndük. aion oynadığım 5 kişiden bir tanesi bile aionu bırakınca wow a yada başka bi mmorpgye dönmedi ha elbette dönen olmuştur ama aradaki fark genel olarak bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Kanuni said: ahahah blizzin dragon age i bekledigini patch icin ongormen nefismis. muhtesemsin :) 5 senedir zaten devamli boyle buyuk singlelari falan bekliyorlar. neyse ahahah.. bosuna tartismisiz onca gun. Aslında bekliyorlar ve çıkış tarihlerini gayet buna uygun programlıyorlar. Gerek aynı genre'den single player oyunlar, gerek farklı MMO'ların çıkışı/major content patchleri, gerekse tatil dönemleri olsun Blizzard'ın bu konuda iyi iş çıkardığını gayet iyi biliyoruz. Tabi bu "iyi" iş kendilerine göre; oyuncularını oldukça uzun süre oyunda tutmak veya geri döndürmek için iyi bir zaman planlaması yapmak gibi. Her çıkan MMO'nun ilk heves döneminden sonra çıkarılan major content patchleri, yaz dönemlerinde çıkarılan geçiştirme PvP patchleri, tatil dönemlerinden önce çıkarılan expansion packler, boş veya yeni çıkan MMO dönemlerinde yayınlanan PTR sürümler, vb. Bunu açıkça dile getirmeseler bile, daha önceki birçok patch/expac ile bunu gösterdiler. Bu süreleri de oyunlarının, kendi tabirleri ile "polish"i için kullanıyorlar. Söylenen birşeye karşı fikir üretirken "ahahahah muhtesemsin" "ahahah boşuna tartışmışız" gibi anlamsız, manasız, hiçbirşeye dayandırılmayan yorumlar yapacağınıza, somut birşeyler ile gelseniz daha iyi olur kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sen soylemlerini somutmu saniyorsun simdi ? kendi aklinca urettigin bir senaryoyu hic bir kaynaga dayandirmadan yazmis olman hemen kabul edilirmi oldugunu gosteriyor ? blizzdemi calisiyorsun hayir, o sektordenmisin hayir, blizzde calisanin mi var hayir, bir dokumanmi ele gecirdin hayir, mmo ile single i birbirine baglayan bir somut yazimmi var hayir, kimsin nesin bilmiyorum ben kimim neyim oda onemsiz zaten, cikip burada single player yuzunden mmo expansionu patchi bekletiyorlar demek beni guldurur bu kadar. bunu kabul edene de gulerim yazana da bunu yedirmeye calisana. mantiksiz geliyor bana, sana mantikli gelir savunursun karsinda da benim gibi guleni bulursun. bunda gocunacak sey yok. adam 5 senedir 100 e yakin mmo cikti onlari dert etmedi, binlerce single cikti onlari dert etmedi, 10000 tane free mmo single, konsol oyunu cikti dert etmedi, simdi bunu dert etti. bak bunu oltaya tak hamsi bile yakalanmaz , anca birbirini taniyan forum elemanlari destek atar. ayrica mass effect 2 geliyor keske biraz daha bekleselerdi cunku simdi 1 ay sonra herkes onun icin wow u birakacak. ya bir gidin allah askina. yada bir baska oyun cikacak viktorun yazdigi oyunlar gelecek konsola, ay ay ayayayayyaaa amaaaaan blizz naaptin sen tuh. nasil gormedin o oyunlari singlelari mass efecti dur ben sunlari uyarayim. 1 ay kadar once tartisma yaptik dedik bunlar sorunlu dediniz hayir siz sorunlusunuz, simdi oynamayanlar belli yorumlar belli, oyunun reviewlerinde sorunlardan dem vuruyorlar, botlari belli, oyunun arka destegi belli, onlarca sorunu goz onunde hala cikip hayirrr biz sevdik oyunu sorun dragon agede borderlandse ondan tutmadi demek .... yuh yani yuh. simdi oldumu aciklama. ulan dragon age sen nelere kadirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sunu deseniz katilirim; blizz aionu tehdit olarak gordu, betasina ve cindeki surume 10 kisilik bir usta mmo oyuncusu ekibini yerlestirdi, ardindan oyunun sorunlarini ve bati icin hatalarini belirledi, bu hatalarin bati oyuncusunu 2-3 ay sonunda bezdirecegini on gordu ve buyuk patchin cikis tarihini aionun tam tum sorunlarinin tepe noktasinda olacagi aralik ayi icersinde belirledi, bu sayede karsisindaki en buyuk ve yeni dusmani ekarte edecegini on gordu.. buna katilirim. sonuna kadarda desteklerim cunku ayni kulvarin yariscilari bunlar ki gecmiste de bunu yapti warhammerde conanda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 adamın yazdığını bir daha oku sonra ilk yazdığını silersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hah trio tamamlandi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Oyundaki düşüşün nedenlerini saydık, kendi fikrimize göre, dedik ki: 1. En önemli sorun botting: US'te normal oyuncuları da içine katan mass-banwave geldi, araya bir dolu insan kaynadı, NCSoft özür dilemek zorunda kaldı ama nafile, o hışımla pekçok kişi oyunu bıraktı. EU'da bu mass-banwave daha geç geldi, pek çok kişi ALENİ şekilde botting ile uğraştı, denge namına hiçbirşey kalmadı. Her gün bununla ilgili sayısız başlık açıldı, insanlar yazdılar çizdiler, hiçbirşey değişmedi. Bıkkınlık sonucu insanlar bıraktı. 2. Yeterli endgame olmaması: Bu konu hakkında net birşey söyleyemem, endgame'e yaklaşamadım bile. Ama en azından paticik'te, diğer MMO'lardan tanıdığımız birçok kişi 50 karakterlerini satışa çıkarmış durumdalar. Haydi onları geç, aynı konu hakkında aionsource'a bakabilirsin. 3. Dragon Age, Borderlands türü, aynı genre'e girebilecek oyunlar. Kimisini buna MW2'yi de ekleyebilir, onların kendi tercihi. Sen her ne kadar komik bulsan da, bize "tayfa" diye hitap etsen de, bu değişmez bir gerçek: Bedava dönemin sonuna gelen bu oyunlar (ki Dragon Age ve MW2'nin oyuncu kitlesinin yansımasını Paticik'ten görebilirsin) AION'u kötü etkiledi. Kendi guildimizde bile pekçok kişinin bu oyunlar yüzünden, subscription devam etse bile, AION'a girmediklerini gördük. Yazdıklarının arasında ve önceki yazdıklarında satır arasında değinmişsin, "35 olduk grind yapmadık, quest log full, vb." gibi şeyleri zamanında söylediğimize; bu halen geçerli, karakterimi 37'yken bıraktım, Kahrun serverında 35+ templar sayısı çok az denilebilecek seviyedeyken. Quest log fulldu, rahatlıkla 39'a ilerleyebilirdim ama sıkıldım. Kendi guildimden bile insanların botting yaptığını ve haksız avantaj elde ettiklerini görünce baydım. Pati ve AionSource gibi yerlerde okuduklarımı görüp daha bunaldım. Botting benim için bırakmam da ilk etkendir. Sen okuduğun 2 satırı anlamayıp, yazdıklarım(ız)dan tek neden olarak Dragon Age'i çıkarıyorsan, o senin sorunun. Bu arada, Blizzard'ın piyasada gelişen diğer etkenleri incelemeyip, kafalarına göre çıkardığını söylemen de bi enteresan. Yazdıklarımı bir somuta dayandırmadım, çünkü (bu kadar yıllık oyuncu olduğunu söylüyorsun) bunu görmüş olacağını umdum. Basit bir örnek olarak: WAR'ın çıkış tarihi, 23 Eylül 2008. WotLK çıkış tarihi ise 13 Kasım 2008. Yine WAR'ı örnek alırsak, yanlış hatırlamıyorsam, çok net bir WAR Dev açıklaması vardı, TBC'nin çıkışı yüzünden WAR'ın 2. ya da 3. kez ertelenişi ile ilgili. Nisan 2008 başında çıkan (ve her ne kadar oyuncular tarafından beğenilmese de, Gating sistemi ile son bossa ulaşmak için birkaç aya yayılan) Sunwell patchi ve Mayıs 2008 AoC çıkışı. Örnekler arttırılabilir. Blizzard bir şekilde bu sistemi uyguluyor ve planlarını piyasaya göre de düzenliyor, kaçınılmaz gerçektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Şuraya bir iki de bliz, ncsoft ve bioware çalışanı çeksek ne hit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Gangren said: Basit bir örnek olarak: WAR'ın çıkış tarihi, 23 Eylül 2008. WotLK çıkış tarihi ise 13 Kasım 2008. Yine WAR'ı örnek alırsak, yanlış hatırlamıyorsam, çok net bir WAR Dev açıklaması vardı, TBC'nin çıkışı yüzünden WAR'ın 2. ya da 3. kez ertelenişi ile ilgili. Nisan 2008 başında çıkan (ve her ne kadar oyuncular tarafından beğenilmese de, Gating sistemi ile son bossa ulaşmak için birkaç aya yayılan) Sunwell patchi ve Mayıs 2008 AoC çıkışı. e evet iste bende bundan bahsediyorum single degil mmodur adamlarin dusundukleri, sen singlelarida dusunuyor diyorsun. tum dedigin sorunlari bizzat bende yazdim ek olarak azmoda quest sorunu var dedim, sen degil ama baskalari hangi sifatlarla yaklastilar sende biliyorsun, asagilamalar, beceriksiz olmalar vs. simdi ayni sorunlari baskalari buyuk review siteleri soyluyorlar. bot olayi o kadar can sikmiyor beni deli eden ncsoftun ilgisizligi, sikayet ediyorsun cevap yok, oyunda gm yok daha yeni ciktilar ortama, end game dedik , gene birileri dedi ki ne rushliyorsunuz , 50 mi oldunuz otuyorsunuz bikbikbik.. ne dedik ise oyunun hatali yanlari ile ilgili bizzat bu forumda asagilandik biz. simdi ogrendiklerimi uyguluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Evet, Single konusuna da dikkat ettiklerini düşünüyorum ve bu düşüncemin halen arkasındayım, ama her Single için değil, Baldur's Gate gibi bir serinin veliahtı olan oyunlardan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ben mmo konusunda bu tip stratejiler yaptigindan eminim blizzard`in ama single player`lara sahsen uzak oldugumdan o konuda fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tabiki yapiyor yahu basta blizzard calisanlari kendileri oynadi dragon age i eheueheuehu ha yok oynamiyorlar filan diyorsanzi eyvallah, tanimamissiniz blizz i eheh blizzar patch tarihlerini gayet stratejik cikartiyor, sirf mmo degil kendi oyuncu kitlesini hedef alan her oyun icin gecerli bu birde kasim ortasindan christmasa kadar olan sure oyun dunyasinin en cilgin zamanidir, blizzard hic iskalamadan bu donemde patch cikarir ancak cikardigi patchleri piyasadaki diger releaselere gore ayarlar hangi oyundu hatirlamiyorum ama 1.9 AQ patchi o donemki yogunluktan dolayi ocagin ilk haftasina ertelenmisti bundan sonra 2.0 - 2.3 - WOTLK - 3.3 hep bu zamana denk getirildi ve hepside onemli patchler 2.0 hemen hemen oyunu komple degsitirdi, PvP nin bastan ayarlanmasi, her classin ciddi anlamda adam edilmesi fala nfilan 2.3 progress mantigi tikanan, yeni oyuncualrin raide baslamasi attunement ve gear yuzunden yavas yavas imkansiz hale gelen TBC yi reboot patchi idi WOTLK expansion zaten 3.3 de expansion in son patchi ve cogu oyuncunun uzun zamandir bekledigi arthasi soktu mass effect konusunu tartismaya gerek yok, baldurs gate in varisi diye senelerdir beklenen PC icin ahzirlanan fantazi RPG ayri, interatif sinema tadinda oynanilan RPG ogeli konsol icin hazirlanan shooter sci-fi ayri dragon age i insanlar 2-3 kere pespese bitirdi misal ancak sanmiyorumki mass effecti 2 kere pespese oyansinlar ki gate sistemi sagolsun kapilarin acilamsi zamanli oldugundan bir wingi temizliyen adam baysa bile 2. wing acilinca geri donucek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yuuuuh be bir 31 spirit master > 27 enchanter + gladiator + sorcerer yuh yani bu nasil bir gucmus 20 saniye root ustune agir kosma ustune pete cevirme sonra tekrar ayni seyler. bu nasil bir dengeymis yarabbi :) neyse ilerde insallah duzeleriz. pvp de SM > All herhalde yerde. havada petleri ucmasin bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Viktor said: tabiki yapiyor yahu basta blizzard calisanlari kendileri oynadi dragon age i eheueheuehu ha yok oynamiyorlar filan diyorsanzi eyvallah, tanimamissiniz blizz i eheh blizzar patch tarihlerini gayet stratejik cikartiyor, sirf mmo degil kendi oyuncu kitlesini hedef alan her oyun icin gecerli bu birde kasim ortasindan christmasa kadar olan sure oyun dunyasinin en cilgin zamanidir, blizzard hic iskalamadan bu donemde patch cikarir ancak cikardigi patchleri piyasadaki diger releaselere gore ayarlar hangi oyundu hatirlamiyorum ama 1.9 AQ patchi o donemki yogunluktan dolayi ocagin ilk haftasina ertelenmisti bundan sonra 2.0 - 2.3 - WOTLK - 3.3 hep bu zamana denk getirildi ve hepside onemli patchler 2.0 hemen hemen oyunu komple degsitirdi, PvP nin bastan ayarlanmasi, her classin ciddi anlamda adam edilmesi fala nfilan 2.3 progress mantigi tikanan, yeni oyuncualrin raide baslamasi attunement ve gear yuzunden yavas yavas imkansiz hale gelen TBC yi reboot patchi idi WOTLK expansion zaten 3.3 de expansion in son patchi ve cogu oyuncunun uzun zamandir bekledigi arthasi soktu bence seni blizzarda stratejist olarak almaları lazım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Kanuni said: yuuuuh be bir 31 spirit master > 27 enchanter + gladiator + sorcerer yuh yani bu nasil bir gucmus 20 saniye root ustune agir kosma ustune pete cevirme sonra tekrar ayni seyler. bu nasil bir dengeymis yarabbi :) neyse ilerde insallah duzeleriz. pvp de SM > All herhalde yerde. havada petleri ucmasin bence :D esit levelda pvp yap sonra aglarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aglayan kim ? sadece info gectik buraya sen once oyna sonra ogret :P ama laf soktun gene afferim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Aion forumlari da SM nerf basliklariyla kayniyor. Yakindir Nerf baltasi ortadan ikiye bolecek sizi muhaaaa.... Az yazdim uzatayim diye editliyorum. Pvp icin Socerer ya da SM acin. Ranged icin oun EZ mode ozellikle Abyys'de. Cleric, Templar acarsaniz grupsuz kalmazsiniz aranan adam olursunuz. En kotu Pvp class'lari 1.Chanter 2. Assasin Bunlar genel gorusler. Iyi oynayan hepsini iyi oynar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar