Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 level kasmak zor olsun ddaha iyi wowdaki gibi 2 günde 80 olmasın millet tabi bu benim düsüncem hemen 50 olayım ortamlara akayım veya zaten zamanım yok calısıyorum hızlı level alalım diyenlerde lafım yok tabi onlarda haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Düşük levellada chain skill ler çeşitli olmadığı için spam yapıyorsun, ama mighty nin dediği gibi yüksek levellarda, chain skill leri çeşitleniyor, dolayısıyla daha düşünerek oynuyorsun. Yinede, gcd çok az olduğu için biraz spam havası alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Yok ben derdimi anlatamadım sanırım. GCD olmasa da olur spam bi şekilde zaten. Ben çok fazla instant olmasını sevmiyorum oyunda. Caster dediğin akıllı oynar iyi pozisyon alır ki interrupt edilmesin vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 uzun zamandir grup olarak en cok begendigim oyun aion oldu. gecen BC ye girdik 2 assassin 2 cleric ve ben templar. oynadigim oyunlar icinde kendimi tank gibi hissettigim en iyi oyun oldu grupda. tank gibi tank yani bunu hissediyorsun. abvblizzard ayni yere baska grupla girdik hemde daha yuksek levelli insanlarla sictik biraktik. oyun bence level 20 itibari ile oldukca guzel. yeni bir sey yok ama templar beni oldukca tatmin etti. ustune ustluk chain skiller ile gercekten dusunmek zorundasin. bazen kaciriyorum ya da unutuyorum olmadik seyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bir de karakter özelleştirme olayı yok sanırım. Baya gamebreaking bir olay benim için. Yani tamam hemen her oyunda classların cookie-cutter specleri vardır ama yine de üstünde küçük oynamalar yapılabilir. Hiç olmaması baya kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bir de 3 boyutlu combat nasıl? Nefret ediyorum ben o olaydan. Daoc da su altı pvplerinde sivilce çıkıyodu hertarafımda. Yetebilmişler mi ona aion da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 karakter ozellistirme neden sifir onu anlamadim. bence yeteri kadar var. bakin sunu demeliyim. eq1 de hic talent malent yoktu bir sure sonra AA felan toparlaniyordu ama onlar toparlana kadar oyuncular ayni skilleri kullanmalarina ragmen ayirt edilebiliyordu. ayni sey aion icinde gecerli olabilir. anlattigim ust ornekteki gibi yuksek levelle girdim sictik sonra diger grupla estik gurledik. 3d savasi anlamadim ama herhalde 3d oyundaki savasdan bahsediyorsun. benim icin sorun yok onda ama tek sorunum olan rog benzeri yerinde durmayan siniflarin cevremde donmelerine karsilik targeti takip etme gibi bir olay varki nefis. istedigi kadar kossun ziplasin donsun hep pesindesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Abi bu altgard fortressda dungeondaki mumuyla konuş diyo da ben bir türlü bulamadım nereden girildiğini o kata, 2 tane quest vericem ulaşamıyorum heriflere. Buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ordaki dungeon ifadesi herkesi kandırıyor, millet, ben de, instance olarak düşünüyor. Halbuki gerçekten dungeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ok tamam dungeon da nalet yerin girisi nerde ayar oldum bende varya, obur havada takılan elemanı bulmam da 20 dk mı aldı zaten, saklanmıs adam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Batı kapısından çıkmadan sağa dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Kanuni said: 3d savasi anlamadim ama herhalde 3d oyundaki savasdan bahsediyorsun. benim icin sorun yok onda ama tek sorunum olan rog benzeri yerinde durmayan siniflarin cevremde donmelerine karsilik targeti takip etme gibi bir olay varki nefis. istedigi kadar kossun ziplasin donsun hep pesindesin :D Kanuni 3D dediği grafiksel açıdan değil, havada savaşıyosun ya hani, yani düzlemde değil de uzayda diyelim :p daoc'ta da su altında savaşıyoduk mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Gathering işine girdim azıcık da hiç craft şeyetmedim, nereden alıyoruz malzeme falan, train mi edicez napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben şimdi 10 gb oyunu çektim %98 de şu an birazdan biticek bide 3 gb patch mi çekicem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 @bellow Evet. @zanin Şehire git, orda en kalabalık yeri bul, orası craft mekanı işte. Npc de work order lar var, malzemeyide vendor dan alıyorsun hemen kasılabiliyor. Onun dışında recipe-craft diye de gidebilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 allahım sana geliyorum . işkence çektim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Xaenin said: Gathering işine girdim azıcık da hiç craft şeyetmedim, nereden alıyoruz malzeme falan, train mi edicez napıcaz? Level 10damı geliyor craft train? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yav bu sıra işine çözüm bulmaları lazım. ne bu boyle 2 saat 51 dk. offfffffffff 2550 kişi var önümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 @osso lvl 10 şehire ulaştığın için, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Sağol bonus olarak bi soru daha o zaman =p yolda gördüğüm bütün gather edilebilen şeyleri toplamam beni yavaşlatır mı yoksa ileride işime yarar mı? edit: unutmuşum şu ghost brooch işe yarıyacak mı ileride yoksa satılması için mi veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sıra bekleme olayını ne zaman düzeltmeyi düşünüyorlarmış acaba yok mudur offical sitelerinde bu konu üzerine verilen bir bilgi fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ohhooo oynarken dc yedim şimdi 2500 kişilik sıra var önümde =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 @jaruza : 1-2 haftaya bir düzene girir. @osso : Çok yavaşlatmaz, yavaşlatsa bile işine yarar. Benim önerim ismi sarı olanları, yani skill verme ihtimali yüksek olanları seçmen. İlerde, gerçekten craft işine girince halledersin bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Of 7 saat önce evden çıkmadan w'ya kağıt sıkıştırdım, düşmemiş oyundan düz duvara koştu hep, abuselayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ahaha bende bu adam dışarıda değil mi neden saatlerdir online diyodum kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar