bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Oyundan dustugunde (crash) karakterin 5-10 dakika oyunda kaliyor. Yani yeniden baslatip, veya internetin geri gelip girdiginde sira beklemiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Perento elyos tarafında oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 daha sıra beklerken crash yedim. oyunda değildim. hemen açtım oyunu gene. ama en son sıraya koydu her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yarın sabah koştura koştura gidicem oyunu almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ha bu arada oyunu masaüstüne yükleyecem patch felan hepsini yapacamda laptopa kopyala/yapıstır şeklinde geçirebilirmiyim? daha doğrusu nasıl geçiririm patchli halini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 c/p ile çalışıyor. Direk at laptop a, launcher dan başlat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 genel dosyayi kopyala ncsoft ve aion'un oldugu.. ondan sonra launcher'i calistir, aion'a sag tiklayip properties'e tiklayin, ordan AION.bin'i gosterin aion'un icinde.. Sonra apply dedikten sonra "repair" a basin.. boylece garanti olmus olur.. Repair biraz uzun surebilir (15-30 dk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ooo süpermiş saolun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 d&r ın sitesine baktım sadece CE vardı normal versiyon satılacak mı?satılacaksa fiyatı ne olucak bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 www.gamer-market.com da hem cd-key hem box satiyor, oradanda bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Of inanmiyorum ya.. House'u cekmistim.. 1 saat izleyim dedim, oyundan cikmistim.. Bu saatte nasil 1500 kisi sira oluyor ya.. inanilmaz. Ilerlemiyorda.. 4.5 saat diyor 1400 kisiye.. Release'de nolcaz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bakalım collector's edition için paramı ödedim. Yarın sabah alıcam oyunu ama şimdiden o kadar sıra bekliceksek release de ne olcaz allah kerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ben 3. kere söylüyorum, başka arkadaşlar da söyledi bir kaç kez. Şu anda limit var server larda. Release de yeni server açıp, limiti de yükseltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 In fact, we are happy to confirm we have increased our server caps. Server su an kaldirabilicegi en yuksek kapasitede calisiyor yazmislar. Olucak tek iyi sey, bu hafta sonu 1 tane server eklenmesi ve ilerleyen zamanlarda daha fazlasinin eklencegi. Ne yazik ki ben eklenen bir tek server ile ben ogle vaktinde 2k olan siralarin, primetime'da 3.5k'i bulan siralarin cozulcegine veya azalicagina inanmiyorum.. Umuyorum ki private store'a zaman limitlemesi getirirler.. 15-20 dakikadan sonra afk status yiyip, serverdan disconnect olurlar.. En azindan bu yeni serverlar baglanana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Guru said: www.gamer-market.com da hem cd-key hem box satiyor, oradanda bakabilirsin. Gamer-marketten yetkiliyle konuştum Box olarak almak isteyen varsa şimdi sipariş verirseniz Cumartesi veya Pazar elinizde olurmuş ama eğer sipariş notuna keyi yollamalarını söylerseniz keyi cuma günü yollayabilirlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 indiffer43 said: Perento elyos tarafında oynayan var mı? Benim lvl 20 karakterim var devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oyunda ping gorebiliomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 /ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ya kafayı yiycem patchler bitiyo directx istiyo aion un kendi indirdiği x çalışmıyo. Yenisini indirdim şimdi windowstan işallah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 patch beni benden aldı ya off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bingildak said: In fact, we are happy to confirm we have increased our server caps. Server su an kaldirabilicegi en yuksek kapasitede calisiyor yazmislar. Olucak tek iyi sey, bu hafta sonu 1 tane server eklenmesi ve ilerleyen zamanlarda daha fazlasinin eklencegi. Ne yazik ki ben eklenen bir tek server ile ben ogle vaktinde 2k olan siralarin, primetime'da 3.5k'i bulan siralarin cozulcegine veya azalicagina inanmiyorum.. Umuyorum ki private store'a zaman limitlemesi getirirler.. 15-20 dakikadan sonra afk status yiyip, serverdan disconnect olurlar.. En azindan bu yeni serverlar baglanana kadar.. Server şu and kaldırabileceği en yüksek kapasitede çalışıyor yazmamışlar. Kapasitesini arttırdık demişler. Headstart denilen olay pre-order yapanlara kıyak geçmek, özel bir çaba sarfetmiyorlar yani headstarta koşanlar rahat oynasın diye. Azıcık cap açıyolar girebilenler :D olsun diye, yoksa genelde headstarttaki capler baya düşük oluyor. Headstarttaki yığılmayı görünce de tabi zekice hareket edip release öncesi server eklemeyi uygun görmüşler ki yavaş yavaş çökertmeden arttırabilsinler diye. Helal dedim, iyi çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 NC icin mesele degil artik bu olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Facebook fan sayfası mesajları : We are bringing the servers down at 6:00AM PST (more),September 25th, for maintenance. The purpose of this downtime is to tweak the way Private Storeswork. A timer of 30 minutes will be implemented to prevent these shops frombeing abused as a means to prevent disconnection and alle.. Sanırım private store sürelerini 30 dakika ile kısıtlamışlar.Çokta yerinde olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bu kısıtlama olayı biraz geç olmamış mı? bugün release oluyor oyun sanırım. zaten server kapasitesini yükseltecekler. yoksa gene de sorun olacağı için mi yapıyorlar bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Her server için yine bir patlama olacak, ne kadar arttırsalar da limiti, yine çok sıra olacak muhtemelen. Yani farklı bir şey görmeyeceğiz bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar