Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6.8 gb dan sonra 826 mb patch indiriyor,sonrada dx ile ilgili bi güncelleme daha var win 7 de dx 11 olmasına rağmen o güncellemeyide indirdi ve oyunu açtı bende,

9gb + 3gb dan bahsediliyor ama ben toplamda 8gb gibi bişi indirdirmiş oldum,
Mesaj tarihi:
ncsoftta olmaz öyle şey

günlerdir sıra var bir kere inmedi severlar lag bile olmadı zaten serverlar kapasitesinin yarısında çalışıyor şuanda büyük ihtimalle kapasitelerini bir kalemde arttırıp eu na ya birer server ekliyorlar şuanda
Mesaj tarihi:
bir duyuru haber falam yok mu bu server durumlari ile ilgili.ne zaman online olur , neden gittiler? official forumlari da bos mu aion un? ben mi arizayim yoksa bulamiyorum ne forum ne duyuru falam birsey.
Mesaj tarihi:
Buzx said:

Dolis
http://www.fileplanet.com/204286/200000/fileinfo/Aion-Game-Client-v1.5 buradan 9gblik clienti cek üzerine 400mb patch yapıcak kendisi

Dosyayı indirdim ama çok büyük bi sıkıntı yaşıyorum nasıl çözüceğim konusunda biri lütfen yardımcı olsun. Hala 7000lik bi dosya indirmeye çalışıyo.

Mesaj tarihi:
Tam emin değilim ama indirdiğin rar dosyası bozuk sanırım.Rar ı indirirken elektrikler gidip kaldığı yerden tekrar başladıysan yada bazen durdurup tekrar başlatınca bile dosya bozuk gelebiliyor.
Mesaj tarihi:
Belli bir parttan kaynaklandigini soyluyorsa, o parti silip, tekrar indir.. Dosyayi 1. parttan actigindan emin ol. Ayrica partlarin isimle siralayip dogru ve eksiksiz oldugundan emin ol (boyutlarini kontrol et, bazen IE sapitiyor rapidshare'le 5kb'lik spastik dosyalar indiriyor)

ps. bu nasil bir siradir ya.. 1 saatte 300 kisi ilerledi sadece. oha diyorum ya.
Mesaj tarihi:
oha yaa. bu seferde 2 bucuk saat bekledim 30 kişi filan kaldı gene crash yedim. hay ben böyle şansın.
nasıl bi headstart bu böle yaa. ne amaçla böyle bekletiyorlar milleti 2-3 saat.
  • Yeni Oluştur...