Argoel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Bütün gün çalış eve gel zaten 4 saat olan zamanımı queue beklemek ile geçir tamamen saçmalık... Bakalım ne zaman çözecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Dolis http://www.fileplanet.com/204286/200000/fileinfo/Aion-Game-Client-v1.5 buradan 9gblik clienti cek üzerine 400mb patch yapıcak kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Bütün server lar down... mis oldu bütün afk lar düştü oyundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 6.8 gb dan sonra 826 mb patch indiriyor,sonrada dx ile ilgili bi güncelleme daha var win 7 de dx 11 olmasına rağmen o güncellemeyide indirdi ve oyunu açtı bende, 9gb + 3gb dan bahsediliyor ama ben toplamda 8gb gibi bişi indirdirmiş oldum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 oyun +8gb patch mi ? ohhş iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Diğer oynadığım oyunlardan biliyorum, sıra meselesi devam ederse sık sık server kapanması olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ncsoftta olmaz öyle şey günlerdir sıra var bir kere inmedi severlar lag bile olmadı zaten serverlar kapasitesinin yarısında çalışıyor şuanda büyük ihtimalle kapasitelerini bir kalemde arttırıp eu na ya birer server ekliyorlar şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Sanırım server lara upgrade tarzı birşey yapılıyor yada cap i arttıracaklar.Bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 thora katılıyorum suan piyasadaki en iyi firma bana göre nc soft cov dan ve lineage den biliyorum yani adamlar ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bir duyuru haber falam yok mu bu server durumlari ile ilgili.ne zaman online olur , neden gittiler? official forumlari da bos mu aion un? ben mi arizayim yoksa bulamiyorum ne forum ne duyuru falam birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bende bulamadim mmo dunyasinda en sevmedigim sey budur kapatiosan sole ne halt yedigini kacta acacagini insanlar ona gore islerini yapsinlar hayret bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Yok bende bulamadım...Forumlarda bi garip bi açılıyo bi açılmıyo anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 en kötüsüde hiç bi$ey yazmadan "60 saniye sonra kapanıyor" denmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 abi bide su oyun dc olunca nie kendini kapatiyor? kafayi yicem cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 açıldı millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 açıldıda yine sıra var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ohannes 3 saat 10 dakika sira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Buzx said: Dolis http://www.fileplanet.com/204286/200000/fileinfo/Aion-Game-Client-v1.5 buradan 9gblik clienti cek üzerine 400mb patch yapıcak kendisi Dosyayı indirdim ama çok büyük bi sıkıntı yaşıyorum nasıl çözüceğim konusunda biri lütfen yardımcı olsun. Hala 7000lik bi dosya indirmeye çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Lütfen yardımcı olun oyunun girişini göremiyorum delircem ya 2 gündür erken başliyim diye oyunu aldım. Daha ekranını göremedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Tam emin değilim ama indirdiğin rar dosyası bozuk sanırım.Rar ı indirirken elektrikler gidip kaldığı yerden tekrar başladıysan yada bazen durdurup tekrar başlatınca bile dosya bozuk gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ya kesintisiz hiç bi sıkıntı olmadan indi delirtti beni ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Hata verdiği parçayı tekrar indir. Tek parçaysa baştan indirmek zorundasın malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Belli bir parttan kaynaklandigini soyluyorsa, o parti silip, tekrar indir.. Dosyayi 1. parttan actigindan emin ol. Ayrica partlarin isimle siralayip dogru ve eksiksiz oldugundan emin ol (boyutlarini kontrol et, bazen IE sapitiyor rapidshare'le 5kb'lik spastik dosyalar indiriyor) ps. bu nasil bir siradir ya.. 1 saatte 300 kisi ilerledi sadece. oha diyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bir bucuk saat sırada bekledikten sonra oyunun crash yemesi insanın canını sıkıyor biraz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 oha yaa. bu seferde 2 bucuk saat bekledim 30 kişi filan kaldı gene crash yedim. hay ben böyle şansın. nasıl bi headstart bu böle yaa. ne amaçla böyle bekletiyorlar milleti 2-3 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar