Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bunlar i$te said: The Aion™ Collector's Edition gives you these additional in-game items: •Black Cloud Wings (+40 seconds of additional flight time; available at level 30) •Black Cloud Earring (+72 HP and +72 MP; available at level 20) •Special character title ("Settler of Aion™ ") with stat boost •Color dye (Rich Purple) to tint ten in-game items •Two additional character emotes (Aion™ Boogie and Hip Hop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 cakeonroof said: Guru said: illa pre-order i CE almaniz gerekmiyor normal surumunude pre-order yapsaniz yeter hatta, offgamers.com da 3.5 euro ya headstart key i bile satiliyor. bu 3.5 euro luk headstart keyi ile actigimiz accountu sonrasinda yine satin alacagimiz herhangi bir keyle upgrade etmemiz gerekmeyecek mi? yoksa account create den sonra 1 aylik ucretini odeyip devam mi edecegiz release de ? gerekir. yoksa 3.5 euroya oyunu almış olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 pek olasi gelmediginden sormak istedim bende :) yani box alindiginda ilk ayin ucretsiz olmasi ile key+digital dl+ilk ay subs. ucreti ile kiyaslama yapip acaba mi diye dusundum de degildir eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o 3.5euroluk key sadece pre-selection ve headstart a access veriyor baska hicbir etkisi yok. Oyunun retail box ini almak zorundasiniz. Bu key daha cok oyunu dvd box olarak almak isteyenlere uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 adam Guru haklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aldım az önce sitesinden.hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 pre-selection 18 eylül de sanırım.. Saatini biliyormusun Guru ? yine head start gibi bizim saatle 22:00 mı denk geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Saat said: http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?month=9&day=20&year=2009&hour=12&min=0&sec=0&p1=234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Argoel said: pre-selection 18 eylül de sanırım.. Saatini biliyormusun Guru ? yine head start gibi bizim saatle 22:00 mı denk geliyor ? Muhtemelen o da 22:00 da, NCsoft US ve EU pre-selection ve head start i ayni anda baslatip bitirmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 head start ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Çok kötü oyunculara herkes başlamadan 3 gün önce başlama hakkı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aslinda tam olarak 5 gun onceden baslama hakki, yine US ile ayni anda baslamasi icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ben sadece headstart keyi alıp oyunu denemek istiyorum, beyenirsem de normal key alıp aynı karakter ile devam etmek istiyorum. mümkün müdür ? mümkünse sadece headstart key satan önerebileceğiniz bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 headstart key diye birşey oldugunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 offgamers.com da var pre-selection ve head start a girmenizi sagliyor, 3.5 euro idi en son fiyati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 evet gördüm şok oldum hakikaten varmiş ben yanlış düşünüyormuşum. guru özel mesaj attım bir kontrol et plüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bir dakika şimdi anlamadım bu 3.5 euroluk keyi alınca 20-25 arası oynayabiliyoruz 25inde bizden retail keyi mi istiyor? Öyleyse mükemmel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hp compaq 6735 İŞLEMCİ:2.4 dual RAM: 4 gb EKRAN KARTI: ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M Max.1470 MB bu özellikleri tasıyan laptopla oynanırmı bu oyun biraz ekran kartı dandik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Minimum PC Requirements * Microsoft Windows® XP SP2 * 2.8GHz CPU or equivalent * 1GB RAM * NVIDIA® 5900 Ultra with 128MB RAM / ATI® Radeon® x700 with 128MB RAM or higher * 15GB hard disk space * DVD-ROM drive * DirectX® 9.0c (6/2008 update) * Sound device * Broadband Internet connection Recommended PC Requirements * Microsoft Windows® XP SP2/ Vista * Dual Core CPU 2.0GHz or equivalent * 2GB RAM * NVIDIA® 6800 with 256MB RAM / ATI® Radeon® x800 with 256MB or higher * 15GB hard disk space * DVD-ROM drive * DirectX® 9.0c (6/2008 update) * Sound device * Broadband Internet connection diye yazmışlar kart performanslarını bilmediğim için bi yorum yapamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 evet okudum ama cok bilgim yok parcalar hakkında bilhassa ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Asgard said: hp compaq 6735 İŞLEMCİ:2.4 dual RAM: 4 gb EKRAN KARTI: ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M Max.1470 MB bu özellikleri tasıyan laptopla oynanırmı bu oyun biraz ekran kartı dandik ama Rahat oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 2 gun gecsin artik =( Kotu olan hic heveste yapmiyorum, aman aman AION oyniycam diye, baska hicbir alternatif kalmadi.. ahh mmo dunyasi sen bu hallere dusecek miydin! *blizzardi derinden sover..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu oyunu nerden alabilirim cıktıgında d&r a baktım ama sadece ce satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 g2play den alabilirsin bence fiyatıda iyi gibiydi box alcaksan shopto'da da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 elden nakit almak istiyorum :) yani siteyle felan ugrasamam zaten 2 ayda gönderirler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar