Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ncfailsoft falan ne kasıyorsunuz, failon işte. oyunun klasik kore grindından çok da farklı olan nesi var özetle, nesini bekliyor insanlar (uçuş abyss vs dışında) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 failsoft'ta güzel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Fly said: ncfailsoft falan ne kasıyorsunuz, failon işte. oyunun klasik kore grindından çok da farklı olan nesi var özetle, nesini bekliyor insanlar (uçuş abyss vs dışında) ? şimdi biz burada 44 sayfa tartışmışız ama sen lütfedip okumadığın için bu konuda cahil kalman doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Fly said: ncfailsoft falan ne kasıyorsunuz, failon işte. oyunun klasik kore grindından çok da farklı olan nesi var özetle, nesini bekliyor insanlar (uçuş abyss vs dışında) ? hehhe ilahi azrail sen adamı öldürürsün bana kaç tane mmo oyun sayabilirsin dünyada ? ben sana 500 tane sayayım hangisinde değişiklik var ? herkez aynı ama aion onlara göre çok farklı sistemlerle oyunu çıkarttı. biraz oku, araştır. işine gelmiyorsa oynama bu kadar basit. oyunu oynamamış test etmemiş insanlar gelip burada yazıyor bende birşey yazıcam ama olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Benim bildigim butun tutan veya digerlerine nazaran piyasadan daha fazla pay kapan oyunlarin hepsi bir yenilik getirdi. AoC combo sistemi getirdi. WAR public quest ve massive pvp-bazli leveling getirdi. WoW'u aciklamaya gerek bile gormuyorum. Bu yenilikleriyle reklam yaptilar, ve cogu beklenilen basariyi elde edemedi. Lineage 2'i yillarca oynamis biri olarak sunu soyleyebilirim, oyun neyse o. Adamlar yapti mi yapiyor. Ama AION yenilikleriyle devrim acan bir oyun mu? Hayir degil. En azindan ben oyle dusunuyorum. 3 yil Lineage 2 oynadim, 2 ayda AION betasinda oynadim. Class sistemi Lineage 2'e cok fazla benziyor. Combo sistemi cok basit. PVE alisilageldik. Quest sistemi alisilageldik. Bunun disinda grafikler ve cizimler inanilmaz guzel. Ama zaten piyasaya cikan her yeni oyun grafik citasini arttiriyor. Ne kadar yenilik olmasada NCSOFT'un yaptigi cok guzel bir sey var. Ne kadar grafikler guzel olursa olsun, makine kasmiyor. Lineage 2'de "guzel" grafiklerle cok sacma sapan makinelerde massive pvp bile yapabiliyorduk. Eminim AION'dada bu boyle olacaktir. Sayet eksik oldugum bir nokta varsa lutfen aydinlatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Pazar kurmak ilginç mesela, her mmorpg yapsın bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Kınayt Onlayn'da bile var yav pazar kurma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Lineage 2'de AH yoktu, sehirlerde pazar aciyordun trade icin. Cok kullanisli bir sistemdi, ama bir yonden kotu, makineyi acik birakman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bingildak said: Lineage 2'de AH yoktu, sehirlerde pazar aciyordun trade icin. Cok kullanisli bir sistemdi, ama bir yonden kotu, makineyi acik birakman gerekiyor. tam senlik işte ^_^ bu arada KO ve Lineage oynamadıım için yeni bi sistemmiş gibi geldi bana pazar olayı, değilmiş meersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 O zamanlar kafeden oynuyorduk, clandaki cocuklara verirdim itemlari gece pazara biraksinlar diye :( En guzel tarafi, AH'nin bir dezavantaji var, kullanmasi cok basit ve cok hizli update oluyor. Yani cok hizli fiyat kirip, arttirabiliyorlar. Ama pazar sisteminde sehrin bi ucundan girip diger ucuna kadar gidip tek tek PC yapmak cok vakit aliyordu ki, her sehirde fiyatlarin farkli oldugunu soylememe gerek yok. Mesela biz o zamanlar level 50'lerdeydik ve cok insan yoktu o levellerde, ozellikle de crafter yoktu. Haliyle takildigimiz sehirlerde SS satan cok az insan olurdu ve fiyatlar atiyorum Giran'dan 2-3 gold daha pahali olurdu. Kafasi calisan cuceler cok iyi paralar yapardi hic craft yapmayip, 1-2 saat kosarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 AH dez avantajı derken iyi ve takipçi kullanan birisi içinde SÜPER avantajdır. paranı 1 günde yeteri kadar arttırırsın. iyi anlarım bu işten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bugün beta var diyorlar? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bugün beta ile level cap 25 olacak ELYOS olup'ta 25 level'e ulaşınca ASMO avlamak isteyenler mesaj bırakırlarsa toplu avlanırız :P edit: beta 22 de başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 verdigimiz key sayısını 5'e cıkardık.. aksam 9'da 5 adet key dagıtacagız: http://bit.ly/zhh9Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 KillerLord said: bugün beta ile level cap 25 olacak ELYOS olup'ta 25 level'e ulaşınca ASMO avlamak isteyenler mesaj bırakırlarsa toplu avlanırız :P edit: beta 22 de başlıyor yardım edinde görevleri yapalım.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Valla Priest -> Cleric veya Warrior -> Glad başlayacağım sanırım, biraz daha okuyayım da, ne neymiş, kararı vermiş olurum akşama :) Birkaç kişi ile beraber oynamak iyi olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 İstanbul da olup, Ataşehir e yakın olup, oyunun inmiş halini verebilecek delikanlı aranıyor. Benile tanışma fırsatı da bonus :P edik : vazgeçtim merkezi yerlerede gelebilirim, üzülmeyin ataşehir yakın değiliz diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Harbiye'ye gelirsen verebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Gangren said: Valla Priest -> Cleric veya Warrior -> Glad başlayacağım sanırım, biraz daha okuyayım da, ne neymiş, kararı vermiş olurum akşama :) Birkaç kişi ile beraber oynamak iyi olur :p biz Ariel sunucusunda, asmodian tarafında, ventrilo.dvoturk.com port: 3788 ventrilo sunucusunda toplanacagız. herkes davetledir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Yeni karakterler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bi 7-8 kisi en azından yeni karakterlerle baslayacak ben eski charımla devam edecem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Client'ı anasitesinden 60-70kb ile çekiyorum da sonra düzelicek mi bu yoksa böyle devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bonesoul said: bi 7-8 kisi en azından yeni karakterlerle baslayacak ben eski charımla devam edecem.. Bende geliyorum e 5 tane beta key verdiğimiz kişilerde olur başka arkadaşlarda gelirse baya kalabalık oluruz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Nasıl oldu bilmiyorum ama aion inmiş bir şekilde :) Akşama görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Log in olmayı dener misiniz şu anda "currently does not have acess" mi diyor? Doğru versiyon olduğun emin olayım elimdekinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar