Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Arkadaşlar, Hani Alaska gibi soğuk diyorsunuz ya. İşte Alaska aslında söylendiği kadar soğuk bir yer değil. Sonuçta hepimiz Alaska'ya soğukluk açısından Emsalsiz diyoruz. Ama Eyaletin şehirleri genel açıdan sıcak su akıntılarına ve onun etkisiyle beraber olması gerekenden çok daha ılıman bir iklime sahip oluyor. Aynı şekilde bu akıntılar Vancouver'da yumuşak bir 4 mevsim yaşanmasına yol açıyor. Aynı şekilde Atlantik Okyanusunun getirdiği soğuk hava dalgaları Kanada'nın diğer tarafının buz gibi olmasına yol açıyor. Bilginiz olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Eskişehirli olaraktan, bir arkadaşım gitti work%travel ile. normal diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Harita niye bembeyaz yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 alaskaya gitmiyorum demek ki ozaman geriye kaldı isveç, kanada, rusya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bilmemek değil öğrenmemek ayıp diosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 alaska da satmak için türk sobası depoluyorduk gitti paracıklar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 arada bilgilendir hacı böle ufkumuz acılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Haritada NL MB SK yazan yerlerdeki okullardan birine ya da ikisine başvurabilirim. SOĞUK BENİ ÇAĞIRIYOR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bu sıcakları gördükten sonra bırak alaskayı rusyayı insan kutuplarda denize girmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 alaska değilde arjantinli kızlar çok güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 zaten alaskanın kızı mı var. varsa o kızlarda hayır mı var. donmuştur la o kızlar soğuktan. bu arada praw alaska soğuk bi yerdir öngörülerimizi yıkamazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bana göre soğuk kardeşim bu alaska. hadi gel ikna et beni edemezsin işte. ne demiş arif abim bir düşünceyi yok etmek atomu parçalamaktan daha zordur demiş ne güzel söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 arif sağ dimi onu söyleyen.. yoksa einsteindi galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yok bizim arif abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bizim evde soguk deil şu an bilginiz olsun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Vancouver'la alakasını çözemedim Alaska'nın hala:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 [spo] :/[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: kermit üye [şikayet et] § 27 Temmuz 2007, Cuma - 01:43 [ özel msj ] alaska değilde arjantinli kızlar çok güzel olurmuş Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Karnaval istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Soğuk ne güzel, giyinir ısınırsın; oysa şimdi bir derimizi sökmediğimiz kaldı hala kavruluyoruz. İzlanda'ya gidelim en iyisi. Hem orada bir doğal sıcak su havuzu da vardı, çok amaçlı ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 saeros AYNI ŞEY benim aklımdan geçiyodu eheh süper albümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Üşenmedim wikipedia dan baktım ortalama sıcaklıklarına. Monat JAN FEB MÄR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEZ JAHR --------------------------------------------------------------------------- Tagestemperatur °C -5 -3 1 7 13 17 19 18 14 7 0 -4 6,9 Nachttemperatur °C -12 -11 -7 -2 4 8 10 10 6 0 -7 -11 -1,0 Sonnenstunden pro Tag 3 4 6 8 9 10 9 7 5 4 3 2 5,7 Regentage/Monat 6 6 5 4 4 7 9 11 12 10 7 8 89 Wassertemperatur °C 3 2 2 3 5 8 11 12 10 8 6 4 6 en sıcak şehir bu "anchorage". Ayrıca en büyük şehriymiş alaskanın. Evet çok da soğuk değil ama yine de İstanbul'dan soğuk :) Edit: Almancasını koydum yanlışlıkla. Monat, ay; tagestemp. gündüz sıcaklığı; nachttemp. gece sıcaklığı; sonnen stunden pro tag güneş görme zamanı; regentage/monat, ayda kaç gün yağmur yağdığı; wassertemp. deniz suyu sıcaklığı. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 15:04 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 istanbul değil de ankara gibi bir yer yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ankaradan da soğuk aslında, ama yani uçurum yok arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Lisedeyken Oslo'dan gelme bir eleman vardı bizim sınıfta, adam yeminler ediyordu "ben orda burdaki kadar üşümedim hiç" diye. O zaman "deget" diyip geçiyorduk ama şimdi görüyorum ki adam haklı olabilirmiş. Ayıp ettik lan hep adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 işte biz o adamı köyünde bulduk ve buraya getirdik *kapı açılır gülpembe çalmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar