Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda Texas Hold'em?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'de kumarın yasak olduğunu biliyorum. Ama her kart oyunu kumar olmak zorunda değil, sonuçta chiplerin karşılığı para olmak zorunda değil. Nasıl girişi paralı, kazananın paranın büyük bir kısmını aldığı turnuvalar yapılıyorsa bu da aynı şekilde yapılabilir gibi geldi bana. Neyse bu girizgâhı sırf "TÜRKİYEDE KUMAR YASSAH!" cevapları gelmesin diye yaptım, biliyorum çünkü zaten bunu. Devam edelim.

İstanbul'da her hafta (veyahut arada bir) ufak çaplı Hold'em turnuvaları yapılan bir yer var mı? Böyle pokere gönül vermiş insanların dostça bir ortamda bir araya geldiği, giriş ücreti olarak 1000 dolar falan değil de şöyle bütçeye uygun, maksimum 50 ytl falan olan ve poker becerimizi geliştirebileceğimiz bir yer? Yoksa illa sırf adı poker diye yurtdışında mı oynamamız gerekiyor?...

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:28 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Onu yapıyoruz zaten ama daha iyi oynayabilmek için iyi bilen birileriyle oynamak gerek. Ayrıyeten, senet imzalatma falan onlar türk filmlerinde olur be absolutçum. Yani dediğim şu mesela 10 kişi olacak, herkes 20 ytl kavla girecek, 1. 3. parasını geri alacak, 1. 120 2. de 60 ytl alacak mesela. Sallıyorum. Bunda senet menet olmaz merak etme...
Sosyal ağlarda paylaş

hehe sen bi girde gör senedi. ayrıca 20YTL için mi poker oynuyorsun yani bizim kendi aramızda bile çok daha ciddi rakamlar oluyor yani deigin gibi bi yere gireceksen rahat yanında 1.2k YTL olacakki resti kaybedince çok kaybettim diyip izin veirirlerse çıkabil :)
Yani herşey başta hoş olurda sonra bi izmandut çıkar ortaya beyler saat 3ten önce kalkmak yok delikanlılık bozulur dedimi TATAAA welcome to matrix olursun. Yşaayan arklarım oldu ondan diyorum yani dikkatli ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Tanımadığın arkadaş grubu ile oynamanında riski var yani seni araya alırlar üterler. Biz almıştık ordan biliyorum, beraber mi bot bağladık ulen ütün mantığı hakim oluyor bi anda. Arkım kaybedeğine bu ipne kaybetsin vb vb :) Kısacası kendi grubunu kendin kur ve hiçbi zaman çok oynama.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:05 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
eger amaç kendini geliştirmekse netten oyna ,yüksek mevlalı tunuvalara katılanların cogu nette pişip öyle geliyorlar.xuqada fıstıgına oynayabilirsin paralı için ise birçok site var

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:06 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
paticik içinde böyle bir oluşum olsa cidden güzel olurdu xuqada oynamak bayıyor beni her masada kıza yawşayan erkek tipleri vs vs.
dışarda parasına oynamıyorsan sarmıyor cunku bloftu oydu buydu zevksiz herkes gözü kapalı arttırıyor kaybedecek birşeyleri yok ama net üzerinden olunca elimde birşey yok manyakmıyım ben all in yapıcam sonra 1hafta oynıyamıyacam triplerinde oluyon.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:13 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eger amaç kendini geliştirmekse netten oyna ,yüksek mevlalı tunuvalara katılanların cogu nette pişip öyle geliyorlar.xuqada fıstıgına oynayabilirsin paralı için ise birçok site var

Böyle sitelerde oynamamın 2 sebebi var.

1.si pokerin zevkli tarafı etten, kemikten bir adamın yüz ifadesinden, elinin titremesinden, bakışından falan blöf yapıp yapmadığını anlamaktır. Bilgisayarda oynamanın o yüzden pek zevki yok.

2.si ve daha önemlisi bir çok texas hold'em ihtimal hesaplayıcı aletler var, adam giriyor flopu ve elindeki kartları ve oyunda kaç kişi olduunu vesaire, program adamın kazanma şansının kaç olduğunu söylüyor. Kısaca oyuna hile karışıyor, bu daha da sinir bozucu tabii...
Sosyal ağlarda paylaş

karpuzcuğum nette oynamanı pek tavsiye etmem, yarı-pro poker oynuyorum netten ve hiçte düşündüğün gibi deil, ama eğer illa başlıcam pro oynamak istiyorum diyorsan min 2 yılını iyi bi pokercinin denetiminde oynaman lazım, çok kitap okuman lazım(çoğu ingilizce) ve etten kemikten'e geçmeden önce bence sanal ortamda bi denemen lazım ilk önce matematiksel olayları öğrnmen lazım. ve unutma ilk başladığında hep kaybediceksin :) ve pokerde 2 tip insan vardır biri hobi olarak diğeri profesyonel olarak. para hobi oynayanlardan prof. lara doğru akar... :) eğer bu işi kafya koydum pro olucam diyorsan pm den msn'ini yolla yardımcı olurum...
Sosyal ağlarda paylaş

Heryerde halen birçok kumarhane var ki bizim burada karakolun yanında dahi var,tek giriş şartı orada daha önce oynayan birinin tanıdığı olmak

Tatil bölgelerindeki villalarda kumar oynama olayı ise hem tanıdık,hemde giriş ücreti gerektirir

Ben kumar oynamadım,ama bazı tesadüfler sayesinde karşılaştım hep ki karşılaşmam sayesinde,bütün illegal işler devlet tarafından yürütülmektedir ilkesini daha çok benimsedim

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 14:07 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...