escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 insanoğlunda, özellikle türk insanında, bu merak olduğu sürece facebook üye sayısı azalmanın aksine artacak, kapatanlar en geç 1 hafta içinde açacaktır. bu hep böle olmuştur kanka. biraz dinlesin kafan bari..
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sipeyskeyk said: ben bunu kullanıyorum. sdfadsf bu ne ya
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bu KAPATTIM RAHATLADIM AGA diyenler napıyordu facebookta'da bu kadar kendilerini kapana sıkışmış hissediyordu anlayamadım gitti.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 altı üstü be feysbuk la hakkat, ne bu stres
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kendi üzerime alarak; bi bok yaptığım yoktu aslında onun bunun profilini gezmekten başka. yıllar önceki arkadaşlarım, okulda sadece gördüğüm ama konuşmadığım insanların paylaştıkları şarkılardan falan sıkılmıştım. gereksiz bilgi doluyodu kafam, az buçuk tanıdığım ahmetle daha da az tanıdığım şeymanın sevgili olmasını bilmek falan yoruyo gibiydi. sildim ilk başta herkesi, 14-15 kişi falan kaldı. sonra da kapattım iyce. evde çok sıkıldığımda facebook refreşleyen bi insandım evet. ha kapatınca bi bok olmuyo onu da biliyorum, pati refreshliyorum şimdi de fsd.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 orası öle silsen olmuyor tabi adamı da engelliyorum ben çok üzen paylaşımlar yapanları rahatlıyorum arkların yarısı engellidir heralde. YARALI YÜREĞİM diye bi kızın webcame söylediği şarkı paylaşanları görmek istemiyorum kusura bakmasınlar. ama en fenası biten ilişkinin altına NOLDU YAHU falan yazanlar ya. onlar direk ölebilirler.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Silphatos said: altı üstü be feysbuk la hakkat, ne bu stres bütün resimleri sildim. üşenmedim bütün duvardaki gönderileri ve 300 küsür arkadaşı sildim.ismimi de "antoni hopkinzz" yaptım. niyeyse içimdeki takip ediliyorum hissi geçmiyor :(
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 2007 de başlamış efsane yanlız 3 senede milyonlarca kullanıcı var bileydim bi ucundan yapışırdım ahh eşek kafam yaa
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oha lan facebook accum da 6 senelik oldu.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bende ilk girdiğimde bu kadar ünlü değildi, hatta video paylaşma bile yoktu sanırım, hatta sadece ingilizce dili vardı. ne zamandı onlar yav?
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Lyvanna_Dolores said: Silphatos said: altı üstü be feysbuk la hakkat, ne bu stres bütün resimleri sildim. üşenmedim bütün duvardaki gönderileri ve 300 küsür arkadaşı sildim.ismimi de "antoni hopkinzz" yaptım. niyeyse içimdeki takip ediliyorum hissi geçmiyor :( Geçmez çünkü sildiğin herşey hala facebook serverlarında depolanmış biçimde duruyo...
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 burayı msne cevirmeyin. muhabbet etmek yasak. sadece soru sorun soru yoksa dağılın!!birbi
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu aksamlik kapattim arkadaslar, aletler dinlensin biraz, yarin oglen acicam.
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nomsaR said: "roket adam" said: Ben de privacy'i çok kullanıyorum da, bi kız arkadaşım, sevgilisiyle olan ilişki durumunu sadece sevgilisi ve sevgilisiyle olan ortak arkadaşları görebilecek şekilde ayarladığını itiraf ettiğinden beri insanlardan soğudum oha bunu yeni öğrendim ve hayattan soğudum direk:S
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 oha ben facebookumu kapatır giderim lan bu diyarlardan.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ehueheu insanlara çaktırmadan linuz veya vindozdaki gibi dosya hakları/güvenliği yönetimi öğretiliyo :D
Öne çıkan mesajlar