Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insanoğlunda, özellikle türk insanında, bu merak olduğu sürece facebook üye sayısı azalmanın aksine artacak, kapatanlar en geç 1 hafta içinde açacaktır.
bu hep böle olmuştur kanka. biraz dinlesin kafan bari..
Mesaj tarihi:
kendi üzerime alarak;
bi bok yaptığım yoktu aslında onun bunun profilini gezmekten başka. yıllar önceki arkadaşlarım, okulda sadece gördüğüm ama konuşmadığım insanların paylaştıkları şarkılardan falan sıkılmıştım. gereksiz bilgi doluyodu kafam, az buçuk tanıdığım ahmetle daha da az tanıdığım şeymanın sevgili olmasını bilmek falan yoruyo gibiydi. sildim ilk başta herkesi, 14-15 kişi falan kaldı. sonra da kapattım iyce.

evde çok sıkıldığımda facebook refreşleyen bi insandım evet.

ha kapatınca bi bok olmuyo onu da biliyorum, pati refreshliyorum şimdi de fsd.
Mesaj tarihi:
orası öle silsen olmuyor tabi adamı da
engelliyorum ben çok üzen paylaşımlar yapanları rahatlıyorum arkların yarısı engellidir heralde.

YARALI YÜREĞİM
diye bi kızın webcame söylediği şarkı paylaşanları görmek istemiyorum kusura bakmasınlar.

ama en fenası biten ilişkinin altına NOLDU YAHU falan yazanlar ya. onlar direk ölebilirler.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

altı üstü be feysbuk la hakkat, ne bu stres

bütün resimleri sildim. üşenmedim bütün duvardaki gönderileri ve 300 küsür arkadaşı sildim.ismimi de "antoni hopkinzz" yaptım. niyeyse içimdeki takip ediliyorum hissi geçmiyor :(
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

Silphatos said:

altı üstü be feysbuk la hakkat, ne bu stres

bütün resimleri sildim. üşenmedim bütün duvardaki gönderileri ve 300 küsür arkadaşı sildim.ismimi de "antoni hopkinzz" yaptım. niyeyse içimdeki takip ediliyorum hissi geçmiyor :(

Geçmez çünkü sildiğin herşey hala facebook serverlarında depolanmış biçimde duruyo...
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

"roket adam" said:

Ben de privacy'i çok kullanıyorum da, bi kız arkadaşım, sevgilisiyle olan ilişki durumunu sadece sevgilisi ve sevgilisiyle olan ortak arkadaşları görebilecek şekilde ayarladığını itiraf ettiğinden beri insanlardan soğudum

oha

bunu yeni öğrendim ve hayattan soğudum direk:S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...