Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Google'ın altına üstüne getirmeme rağmen tek alabildiğim sonuç "50k beğen butonuna bastırılır" oldu. Facebook yardım sayfasında ise pek bir şey bulamadım. Sadece "Beğen" tuşu hakkında söz edilmiş. Bide üye sayısı gibi bir şeyden söz ediyorlar. Görseli eksik etmeyeyim diyede screenshot'ları esirgemedim. Bide bu saat zımbırtıları var. Seçimleri mi kaldırmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yok 2. fotoyla alakası yok inan ben de anlamadım. benim sayfalara da baktım ayarlara aynı. bi sayfa üyesi yazsın bakalım duvara bişiler yazabiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 People who inspire you kısmına 'Cin Ali' yazıyorum resmi çıkmıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi ciddi sorularla meşgul edin beniB)- orcan yaz oraya çıkar belki güzel resimli bişi dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 facebook açılmıyor bende yahu, çerezi,dnsi ne varsam sildim resetledim vs. ama yok sadece üstteki menü barı gözüküyor geri kalan bembeyaz sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 facebookla ilgili bi sorun değil o arkadaşım senin baglantıda ya da browserda gıcıklık var. gerçi geçiyo o bi zaman sonra en fazla 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yeni profilde default gelen fotolarımızı nasıl değiştirebiliyoruz bilen va mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 üzerine geliyorsun sağ üstünde bir çarpı gözüküyor ona basıyorsun sıradakini gönderiyor otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sürekli sıradaki için çarpı dedim artık resim kalmadı orası boş kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bu adamlar istisnasız her seferinde bir öncekinden daha rezalet bir dizayn yapmayı nasıl başarıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 şu dizaynla uğraşana kadar facebooku daha farklı alanlara yaymaya uğraşsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ne yapsınlar mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kapatsınlar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hangi kapları atsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Holy said: ne yapsınlar mesela? daha yenilikçi işler yapabilirler. ne yapsınlar kısmını bilsem kendime faydam olur kendim kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Holy said: hangi kapları atsınlar? abooo kacın lan kacın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 holyi banlayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o kendi kendini imha etmistir zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 tepedeki 5 resme I <3 bilmemne şeklinde atraksiyon yapabiliosnz güzel oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 nası atraksiyon yapıyoz anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 nası lan anlat bakiyim hamsican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yahu bişi demiyo be sadece bir tane büyük " < " bu işaretten koyacak resim olarak 1. yere 2. yere de büyük "3" resmini koyucak. onlar öle kalp olucak he bi de çok zorlarsanız " < " ün soluna "I" koyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sadece video izlemek için kullandığıö fake bir face book hesabım vardı bi süredir. lakin geri zekalı facebook kimlik doğrulaması falan bişeyler saçmalamaya başladı. bir doğrulama yöntemi seç diyor ve telefon numarası istiyor benden. nerde yanlış yaptım ben de böyle oldu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sen bir yerde yanlış yapmadın. o aslında hep vardı ama o sistemin tam oturup oturmayacağından emin olmadıkları için beta gibi bişidi. mesela eskide foto eklerken, link koyarken bile o kimlik doğrulaması çıkıyordu. ama baktılar insanlar beceremiyor kaldırdılar. ben yapmıştım onu. ama son zamanlarda artan fake hesaplar ve ciddi anlamda artan kötü amaçla kullanım yüzünden onu yavaş yavaş çıkartmaya başladılar. eğer daha önce girmediysen telefon numaranı gir şimdi bir daha öyle bişi çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben facebookumdan herkesi sildim bi de kapattım sanırım hesabı. güzel oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar