Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 e insanlarin birbirine yalan soyledigi, iliskilerini gizledigi ve birbirini aldattigini daha onceden bilmiyor muydun? facebook'tan mi ogrendin bunlari? yok oyleyse facebook gercekten bir ise yaramis diyebilirsin. sev olm sen facebooku =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 :) Dün kapattım facebookumu rahatladım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Abi siz facebooku ne olarak görüyorsunuz ben onu arada bir karıştırıyorum. Canım sıkılınca 3-5 arkadaşın duvarına yazıyorum. Doğum günlerini hatırlatıyor. Bir de arkadaşlar event yaptığında toplu msj atıyorlar bu kadar yani.. Kapatınca rahatlayacak kadar nesi var ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 tv gibi. son 10 senedir tv yide aynı sebepten açmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 güzel benzetme hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Can sıkıntısından iste tv ya da patiye alternatif olarak facebook kullaniliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi ne olursa olsun adamlar çalışıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ee orcan,adamlarin calisma ortami bir kere elverisli. Full motivasyon calisiyor adamlar. Oyle bir sirkette cayci bile olunur. Gerci adamlarda cay kulturu yok kahve makineleri doludur da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 "roket adam" said: Ben de privacy'i çok kullanıyorum da, bi kız arkadaşım, sevgilisiyle olan ilişki durumunu sadece sevgilisi ve sevgilisiyle olan ortak arkadaşları görebilecek şekilde ayarladığını itiraf ettiğinden beri insanlardan soğudum oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi siz öyle yapmıyo muydunuz? ilişki durumumu ben de öyle yapıyodum hep fszg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bende değişen bşey yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 konusulan diller gozukmuyo su an profilde galiba? sabah yaptıydım da kaldırdılar mı noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sorun vardı en son bilgiler düzenlenemiyordu yani. tamamen silme seçeneğini buldum az önce ve bende sildim hesabı. çok vakit harcanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 CthuLhu said: bende değişen bşey yok? http://www.facebook.com/about/profile/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 toggie said: konusulan diller gozukmuyo su an profilde galiba? sabah yaptıydım da kaldırdılar mı noldu? Bütün arkadaşlarım ingilizce biliyor, arada tek tük almanca ve fransızca bilenler var. Bunu da çok sevdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bu herifler GBT toplucaklar böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 profilini çizgi film karakteri yapan her arkadaşımı saatlerce dövme isteği geliyor içimden. bu ne iticilik lan ? profil resmini öyle yaptın diye dünyadaki bütün çocuk istismarları duracak sanki.. çok istiyorsanız bir sürü ihbar adresi var, kurum kuruluşu vs. si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi kim yayıyor bu bilgiyi de hemen herkes yiyor anlamadım. biz de yayalım bi tane, cok mu zor? meme kanseri ile savasan kadınlara destek icin meme koyalım profil resmimize. bence paticik'teki herkes aynı anda yaparsa ve sebebini iletiye yazarsak butun aptallar yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 meme varsa ben varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 pedobear yapıcam ben bakalım ne tepki vericekler. çizgi film karakteri sanıp bişey demeyebilirler de hatta yaptım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Merhaba efendiler. Şimdi bu Facebook'ta bir hayran sayfası kurmuş bulunmaktayım. Fakat paylaştığım iletilerin hiç biri kullanıcılara ulaşmamakta. Yan gelip yatıyorlar sayfanın üstünde. Nedir bunun ilacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ulan benden habersiz cevap verilmiş!!!!bir kardeş sen de "sayfayı yayınla" önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben bunu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 escape said: ulan benden habersiz cevap verilmiş!!!!bir kardeş sen de "sayfayı yayınla" önce. Şu anda sayfa yayında. Eğer link istersen adres burada. Anlamadığım nasıl bir yöntem ile wall'a eklediğim diğer bireylerin anasayfalarında gözüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sayfayı düzenle ye gir orada izinleri yönet e gir orada bi yerlerde var bunun ayarı olmazsa yaz yine yaz sen ben yarın cevap vericem. hayran sayfaları yönetici paneli değişti biraz onu çözer cevap veririrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar