Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e insanlarin birbirine yalan soyledigi, iliskilerini gizledigi ve birbirini aldattigini daha onceden bilmiyor muydun? facebook'tan mi ogrendin bunlari?

yok oyleyse facebook gercekten bir ise yaramis diyebilirsin. sev olm sen facebooku =)
Mesaj tarihi:
Abi siz facebooku ne olarak görüyorsunuz ben onu arada bir karıştırıyorum. Canım sıkılınca 3-5 arkadaşın duvarına yazıyorum. Doğum günlerini hatırlatıyor. Bir de arkadaşlar event yaptığında toplu msj atıyorlar bu kadar yani.. Kapatınca rahatlayacak kadar nesi var ki? :D
Mesaj tarihi:
Ee orcan,adamlarin calisma ortami bir kere elverisli.
Full motivasyon calisiyor adamlar. Oyle bir sirkette cayci bile olunur.
Gerci adamlarda cay kulturu yok kahve makineleri doludur da olsun.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Ben de privacy'i çok kullanıyorum da, bi kız arkadaşım, sevgilisiyle olan ilişki durumunu sadece sevgilisi ve sevgilisiyle olan ortak arkadaşları görebilecek şekilde ayarladığını itiraf ettiğinden beri insanlardan soğudum

oha
Mesaj tarihi:
toggie said:

konusulan diller gozukmuyo su an profilde galiba? sabah yaptıydım da kaldırdılar mı noldu?

Bütün arkadaşlarım ingilizce biliyor, arada tek tük almanca ve fransızca bilenler var. Bunu da çok sevdim yani.
Mesaj tarihi:
profilini çizgi film karakteri yapan her arkadaşımı saatlerce dövme isteği geliyor içimden. bu ne iticilik lan ? profil resmini öyle yaptın diye dünyadaki bütün çocuk istismarları duracak sanki.. çok istiyorsanız bir sürü ihbar adresi var, kurum kuruluşu vs. si var.
Mesaj tarihi:
abi kim yayıyor bu bilgiyi de hemen herkes yiyor anlamadım. biz de yayalım bi tane, cok mu zor? meme kanseri ile savasan kadınlara destek icin meme koyalım profil resmimize. bence paticik'teki herkes aynı anda yaparsa ve sebebini iletiye yazarsak butun aptallar yer.
Mesaj tarihi:
Merhaba efendiler. Şimdi bu Facebook'ta bir hayran sayfası kurmuş bulunmaktayım. Fakat paylaştığım iletilerin hiç biri kullanıcılara ulaşmamakta. Yan gelip yatıyorlar sayfanın üstünde. Nedir bunun ilacı?
Mesaj tarihi:
escape said:

ulan benden habersiz cevap verilmiş!!!!bir

kardeş sen de "sayfayı yayınla" önce.

Şu anda sayfa yayında. Eğer link istersen adres burada. Anlamadığım nasıl bir yöntem ile wall'a eklediğim diğer bireylerin anasayfalarında gözüksün.
Mesaj tarihi:
sayfayı düzenle ye gir
orada izinleri yönet e gir

orada bi yerlerde var bunun ayarı

olmazsa yaz yine

yaz sen ben yarın cevap vericem. hayran sayfaları yönetici paneli değişti biraz onu çözer cevap veririrm.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...