Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

İlk başta şifremi bilen 2 arkadaş var acaba onlar mı girdi ki dedim ama biri sadece video izliyordu accounttan ki şimdi kendine açtı n yıl sonra bir account. Diğeride 10 sn bişiye baktım dokunmadım dediği için bir sorayım dedim. Bir de bildiğin x add wastyrx to the group diyor yani..
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeni grup sisteminde ekleyebiliyosun direk. davet değil ekleme geyiği var, grupça chat falan yapılıyo. güzel bi sistem ama düzeltirler direk ekleme geyiğini yakında. şu sol taraftan kurulan gruplarda oluyo yalnız, geçen gün de biri beni feridun amcanın grubuna summonladı. ki rastgele kurup, arkadaşlarınızı ekleyip o gruba yazılan her şeyin insanlara notification gitmesini sağlayarak insanları rahatsız edebiliyosunuz. yani şifrenizle falan alakası yok, bayaa bayaa oluyo o öyle.

Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

wastyrx said:

Ben istemeden biri beni grubuna eklemiş.. Nasıl olmuş o acaba bileniniz var mı? :/

bu sorun bendede var bir çok alakasız şeyi beyenmişim
sonra sonra fark ediyorum

şu da şey olabilir belki,
bi insan bi şeyi beğendiğinde kendi duvarında çıkıyo. eski sistemle o duvardaki şeyi likeladığımızda, "adamın o beğendiği şeyi beğenmesini beğenmiş oluyoduk". artık direk o beğendiği şeyi beğenmiş oluyoruz biz de. mesela ismail yk görüp bi arkadaşta taşak geçme amaçlı likeladım, anlasın gördüğümü diye. bi baktım benim duvarda da seyit liked ismail yk çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

sunu yanıtlayın o zaman lan, ama yanıtlayamazsanız azınızı burnunuzu kıracam haberiniz olsun.

cok iyi bi arkadasım var dj. adam isinde buyudu falan bir suru fan yaptı facebook sayfasında da. mecburen ben de uyeyim bu gruba. ama durmadan mesaj gelmesinden sıkıldım, cıktım ben de gruptan. adam yine invite attı. yani anlayacagınız gruptan cıkamıyorum ama mesaj gelsin de istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...