Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

ya bi arkadas var yazlıktan, adam dj'lik yapıyor. baya buyudu simdi herif ayıp olmasın diye cıkamıyorum grubundan. sorunum surekli mesaj gelmesi. bunun bi arkadası mıdır artık menejeri midir nedir surekli grubundan yeni mix'ti, yok su clubta calıcak bilmemne diye durmadan mesaj yolluyor. bu mesajları engellemenin tek yolu gruptan cıkmaktır di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

facebook'u arkadaslik sitesi olarak gorenlere buradan tebrik koyuyorum

E abi öyle, facebook sayesinde büssürü eski arkadaşımın şu an nasıl ne durumda olduklarını gördüm. Ayrıca videolar falan dışında da gayet arkadaşlarımdan haber almak için kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

facebook'u arkadaslik sitesi olarak gorenlere buradan tebrik koyuyorum

eskiden facebooka herkes üye değildi, millet yavaş yavaş kaydolup eski arkadaşlarını, sevgililerini gördü. facebookum yok diyen birisi ya hiç kaydolmamıştır ya da kaydolup kapatmıştır sonradan. çoğu kişi yavaş yavaş hesaplarını dondurmaya başlamış zaten.

bunlar olurken ana sayfadan videolar kaldırılsa site neye dönüşür? twitter'a mı?
Sosyal ağlarda paylaş

oh valla biraz önce teeeeee ne zamandan beri yapmadığım privacy, notification ayarlarımı yaptım. ayrıca arkadaşlarımı da grupladım. iyi oldu.

ah bir de şu news feed daha customizable bir şey olsa. hadi hiç olmadı, şu videolar falan taglenebilse, ona göre filtreleyebilsek ya da gruplandırsak.. feci bir enformasyon akışı var ama çer çöp resmen. o da çözülse çok tebrik edip, elini sıkıcam feysbuk'un.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...