xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Chrome için Beautify Facebook ve Better Facebook Fixer eklentilerini de yükledim, baya fark oldu. Eklentiler yavaşlama yapmaz umarım, şimdilik güzel görünüyorlar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 benim de değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 değişmedi diye üzülüyordum ama bi anda değişti güzel oldu sevdim gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 değişmeden evvelsi haber kaynağı falan sıçıyor, sonra değişiyor. benim gözlemim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 o diil birisi beni ekledi kabul ediim dedim ekleme talebi gönderildi falan dedi bianda noluoz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 değişmiş benimki de güzel de sağ alttaki chat penceresi olmamış p.ç gibi kalmış orda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 niye değiştiriyorlar zırt pırt, gerizekalı mı bunlar fosfor mu bitmiş beyinlerinde, illa kurcalayacaklar orasını burasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi kac yıl oldu toplamda ne kadar degisti ki? zaten pek bisey degismis de sayılmaz ama alttaki barın ufalması ve soldan application filter yapılamaması kotu oldu. eskisini istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 aha değişti dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 benim de degisti. hiç bişiyi bulamıyorum ya. ama kotu olmamıs gibi. alisinca iyi olcak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İğrenç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Aramada sayfalar, gruplar yada kişiler çıkmıyor artık bende :/ ya birinin postunda falan geçiyorsa kelime o post çıkıyor ya da işte googleads tadında 3 link çıkıyo o kelimenin geçtiği. Neden böyle olmuştur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 evet aramada sorun var son günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bende normal hatta her zamankindne hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Arkadaslar sadece video ve resim paylasmak istiyorum propfilimde kendimde girdigimde kiminle arkadas oldugum hangi resmi begendigim gozukmesin istiyorum herseyi kapattim ama beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 öyle bişi yok malesef. sen yaptığın etkinlikleri kendin siliceksin. istediklerini bırakıcaksın falan. mesela bi foto beğendin hemen profiline git sil falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 youtubedan video paylaşırken küçük resim neden çıkmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 o ara sıra oluyo. bug gibi bişi. ya facebook ile youtube arası bağlantı hatası ya da senin bağlantında bişi var. ya kısacası düşük hız diyim zaman aşımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yanlız benim fransızca oldu giriş :D login olduktan sonra düzeliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 cerezleri sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Gizlilik ayarlarında herkese görünür olduğum halde searchde neden çıkmıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 search için ayrı izin veriyorsun, ona izin verdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 HaciYatmaz said: search için ayrı izin veriyorsun, ona izin verdin mi? bilmiyorum, nerden? hesabımı dondurmuştum 2006 'da şimdi açıcam bilmiyorum hiç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sağ üstte accaunt/privacy setting/search hedesi var, ordan oynaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 işte ondan bahsediyorum zaten o herkese görünür olarak seçili ama çıkmıyo bi el atın be yiğidolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar