razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 350 milyon ne ya. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ek$isozluk said: kendisiyle ilgili bir şey keşfettim bugün. hani profilinize tıklayınca arkadaşlar bölümünde arkadaşlarınızın bir kısmının küçük resimleri oluyor ya, sanki rastgele seçilmiş gibi. işte o rastgele değil, orada resmi görünenler sizin profilize en çok bakanlar. belki de benden önce biri farketmiştir bunu. bilemiyorum. ama eminim. bunun bir aslı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o tamamen yalan çünkü orda duran arkadaşlarımdan 1 tanesi vefat etti bakamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bence de yok da, hep aynı kişilerin durması şaşırttı. adamınbiri, başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bugun dikkat ettim.normal tum ayarlarım gizlidir vs.. ama baska acc actım.kendı ısmımı arattım.ısmıme tıkladıgımda uye oldugum sayfalar ve arkadas lıstem gorunuyor.bu nasıl olabılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 privacy ayarlarini yapmadigin icin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 evet guzel bır ozellık koymuslar arkadaslar kısmına tıklıyorsunuz profılınızden ve arkadasları herkesten gızleme ozellıgı var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 arkadaslari herkesten gizle kotu olmus ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 aslında bır yandan evet kotu.sımdı herkes gızleyecek :) ama gızlemezsende profıl arama kısmında gorunuyor.nerden cıktı bu yenı ozellık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 arkadaslari gizle zaten vardi bu özelliklerin hepsi vardi hatta sadece ayarlarin kullanimini kolaylastirmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi arkadaşlarımı herkesten gizlemişim heralde de bulamadım ben düzeltme ayarını. dün uyarı çıktı okumadan kapattım, bu haldeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 oper said: http://www.facebook.com kimler biliyo acaba bu siteyi? geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler.. güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ?? [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] vay be ilk mesaja bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=185302539435&ref=nf sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 escape said: oper said: http://www.facebook.com kimler biliyo acaba bu siteyi? geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler.. güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ?? [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] vay be ilk mesaja bak... hey gidi günler be. yazık oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 razzRaziel said: http://www.facebook.com/group.php?gid=185302539435&ref=nf sdsf ahaha buna girilir. sfdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Gilean said: abi facebook'u da yonjaya çevirmezsek sevinirim..ki yonja olma yolunda hızla ilerliyo adam geleceği görmüş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 amacınıza uygun kullanırsanız hic de yonja gibi falan değil. cillop gibi sınırlamaları var valla cok seviyorum ben ve ugrasıp kullanıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bu yeni özellikler hep aldatan kızlara yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi siz kız arkadasınızın profilini inceleyemiyosanız zaten baya pasifsiniz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.facebook.com/photo.php?pid=32754&o=all&op=1&view=all&subj=23070720738&aid=-1&id=100000434534969&oid=23070720738 Yoruma bakın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 dogru demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bişi sorcam. eğer ben gelen arkadaslık istediğini reddetsem bile o baktıgında hala "Arkadaş onayı bekleniyor" olarak mı goruyor? yoksa reddettiğim belli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar