_AvengeR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben giremiyorum facebook hesabima bakım varmış 15 saat oldu çevremdeki herkez girebiliyor bir bana bakıyorlar herhalde piyango bana çıktı :) bu durumda olan başka arkadaşlarda var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bende giremiyorum aynı dalgadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Thugsta said: Batuhan_BJK said: typing maniac oynayan var mi? asagi yukari 10 gundur oynuyorum. 500k puan yaptim. http://apps.facebook.com/typing-maniac/ ahah iyiymiş bende dünden beri 5 kez oynadım sırasıyla 40k - 120k - 150k - 220k - 303k yaptım ama anlamadığım bir şey var son oyunda farkettım siyah kağıtlar eklenmiyor sanırım sağ tarafa doğrumu? valla siyah kagitlarin ozelligini tam olarak ben de anlamadim. sag tarafa ekleniyor. ilk bolumde dikkatli bakarsan.cunku ileriki bolumlerde daha fazla kelime yazman gerektigi icin sana oyle geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 eklenmiyor abi nasıl ekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 oh oyun iyiymis ya 401k yaptım simdi bi 600ü fln zorlarım heralde biraz zorlasam kendimi wind ne işe yarıyo yalnız onu cözemedim ya veya cok hızlandıgından sonlara dogru ne ise yaradıgı belli olmuyor mu ama ice ftw :D edit: ahah ispanyolcada 440k yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ya bu aralar sapıttı mı bu site? newsfeed imde görünmesini istemediğim kişilerin feedleri görünmeye başladı. hide diyorum.yarım saat sonra ayar kendini resetliyor gibi tekrar görünmeye başlıyor. yaşayan var mı böyle bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evet aynısı banada oluyor delirdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 var aynı sorun bendede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Sapıtan firefox muş gibi geliyor.Explorer ile açınca sorun geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 firefox yeni 3.5.3 sürüme güncellendi.ondan mı acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ve artik lite.facebook.com var yeppe!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hayata kolayliklariyla facebook bir defa daha gonullerin krali oluyordu sayin seyirciler, alkisliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 lite dün bende açılmıyodu şimdi de öküz gibi normal facebooku açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 @hotdog: sanirim anlamissin ama wind altta biriken kelimeleri ucurmaya yariyor. benim rekorum 505k bu arada. edit: az once 577k'ya ulastim. ilk 11 bolumu %100 ile hatasiz gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 facebook lite! oyunlar vs yok ne güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 abi ne kadar app varsa (facebook yeniyken eklediğim, kısıtlı sayıdakiler hariç) hepsini engelliyorum, notificationlara spam diyorum asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abidik gubidik videolardan ot boktan o kadar bıkkındım ki olm bu ne dedim kendime /quit yapıcaktım sonra bi ışık geldi bu tam bana göre bir iş dedim burası ayar cenneti gibi neden istediklerini vermiyorsun diye.böylece facebook u entelektüel bireylerden oluşmuş nezih bir yer yapmayı meziyet edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 account setting kısmına payments bölümü koymuşlar. YOKSA!!!??* haras haras dım tıs dım tıs gerilim gerilim didam didam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 abi hiç bişeye geçici olarak ulaşılamıyo ne oluyo ya. Üzgünüz, bu yazışmanın içeriğine geçici olarak ulaşılamıyor. mesasj gelmiş, verdiği uyarı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu ara iyicene saçmalamaya başladı facebook ya. database down falan verdiği oluyor bende. durumları kötü. asıl facebook kapanırsa ne yapıcaz lan onu düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 uzun ugraslar sonunda :D dahada yapardım aslında bonuslar fulldu ama neyse biyerden sonra durmak gerek sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 üzgünüm, arkadaşımı geçememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Fotoğraf yükleyemiyorsun bazen. Üzgünüz bu profile erişemezsin diyor, adam yıllardır arkadaşım falan. =) Facebooku çıktı olayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 puan ver geçiyim :D Archangel_ said: üzgünüm, arkadaşımı geçememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Çıldırıom arkadaşlar aradım bulamadım. Şu videoları görmek istemiyorum, sadece milletin çektiği fotoğrafları bilgi güncellemelerini göreyim ben . İstemiyorum video falan. Nası yapıcam , çıldırıcam artık yeter ulan youtube da mı geziyorum bu amaçla mı açtım hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar