Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 said: Semih bilmemkim Ne Kadar Çevrecisin...? testini çözdü ve sonucu çevrecisin.. çıktı. bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ya tamam, home sayfamda linklenen videolar filan da gözüksün, eyvallah, OLAR. ama aynı videonun beş farklı kişi tarafından linklenmesi ve yer kaplaması, sakzorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ya şu videoları, "ARKADAŞINIZ XXX TESTİNİ ÇÖZDÜ VE YYY SONUCUNU ALDI SEN DE ÇÖZ" tarzı yazıları gizleyebiliyo olsak çok daha güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ben gördükçe o applicationları blockluyorum. çözüm değil (bitmiyo) ama en azından azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 said: Facebook'a Giriş Hesap Kullanım Dışı Bakım nedeniyle hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Özür bile dilemişler daha ne :P :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kullanım dışı falan noluyoz dedim de açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Yeni arayüzü ile bir site ne kadar karışık olabilir sorusuna cevap oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mr_Hand said: said: Semih bilmemkim Ne Kadar Çevrecisin...? testini çözdü ve sonucu çevrecisin.. çıktı. bu ne abi önceki hayatında hangi ülkede yaşıyorsun çok daha saçma. bir de futbolcu olsan hangi takımda oynardın testini kim çözse barça, manu, milan vs çıkıyor. birisini de görmedim werder bremen olsun nantes fln olsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ilerde mesleğin ne olcak testi var bide herkese pezevenk çıkıyor :D sorulara bakım dedim facebook tan iğrendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Facebook'taki okey application'ının rock müzik kanalı last.fm 'den çalıyor fakat hangi kanal öğrenmemin yolu nedir? bağlanırken mozillanın sol altında connecting to s19.last.fm s20.last.fm tarzında yazı geçior. şimdiden ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 shiftdelete.net said: Facebook'un geçtiğimiz günlerde yenilediği tasarımdan memnun kalmadıysanız, site yönetiminin dikkate aldığı muazzam kalabalıktasınız demektir. Üyelerinin görüşlerine önem verdiğini bir blog yazısıyla duyuran Facebook yönetimi, "eskiye dönüş" olarak görülebilecek bir dizi yeni özelliği de duyurdu. Herkes Kendi Tasarımını Belirleyecek "Önemli olaylar" bölümünün eski Live Feed tarzına dönmesiyle birlikte, gelecek özelikler kullanıcılara daha kişisel bir tasarım oluşturma imkanı sağlayacak. Örneğin otomatik güncellemeler opsiyonel olarak geri gelirken, istenmeyen uygulamalar da filtrelenebilecek. Sizi pek alâkadar etmeyen duvardan duvara yazışmalar da, haber akışınızda yer işgal etmeyecek. Arkadaşlarınızın etiketlendiği fotoğrafları da akışınıza getirecek olan Facebook, bakalım bu yeni özelliklerle birlikte, eski tasarımı isteyen kullanıcılarla orta yolu bulabilecek mi. kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 çok yavaş ya.her açışımda 40 tane kufur ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Kardeşim ben ESKİ TASARIMI geri istiyorum ALLA ALLAAA. Seçimlik yapsınlar şu işi de uğraşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=61458683354&ref=nf#/topic.php?uid=61458683354&topic=9539; yaratıcı şeler war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sayın sevgili patiler, Mozilla kullanıyorum ve artık Facebook'u sürekli açık tutamıyorum. Eski tasarımda scrool'u bile zırt pırt aşşağı inerken yeni tasarımda resmen göçtü. 120 arkadaşım olmasına rağmen anasayfamda 17 tane video linki, milyonlarca anket barınmakta. Bu yavaşlığı getirdiğini düşüneceğim fakat, Facebook açık iken herhangi stream video izlemeye çalışsam takılmalar gerçekleşiyor. Virüs konusunda tüm temizlik işlemini yaptım. Önerileriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Firefox' un flashblock eklentisini deneyebilirsin. Eklenti sayesinde flashlar üzerine tıklamadan açılmayacaktır. Hız konusunda yardımı dokunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Aslında çok güzel olabilir. Fakat genel flash tabanlı çalışan sitelerde kötü bi sonuç doğracak. Ayrıca farketmişsinizdir artık bu anket ve benzeri uygulamaları kişileri engellemeden uygulamayı engelleyebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 evet çok şükür öle bişe geldi de kşi engellemeye gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 şu an kişi araması yapabilio musunuz face'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ben sabah denemiştim, beceremedim. Arkadaşa sordum durum ne diye, ben arayabiliyorum diyince sorun benden kaynaklı sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 şimdi ben bi ara taglendiğim fotoları herkesin görmesine kapadım. Albümü falanda kapamıştım. Şimdi açmak istiyorum herşeyi açık yapmama rağmen taglendiğim fotolar çıkmıyor profil sayfamda niye var böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bozdun siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 çabukkkhh!! millete hava atmam lazım deli ortamlarda taglendim. Albüme koyupta öküzlük yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 PPatiyi bozdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar